likipiki napisał(a):proste:
erotic stuff
frank sinatra na pierwszym miejscu, i pozmaiatane

lin napisał(a):yes yes!!
afghan whigs

likipiki napisał(a):Eternus, no mniej więcej
wydaje mi się to naprawdę ciekawsze niż kolejne zestawienie concept albumów
a przy okazji na forum można będzie wymienić wspomnienia związane z poszczególnymi płytami/utworami

malkavian napisał(a):spox, przyjmuję topik erotic stuffu. przyjmujemy kryteria dodatkowe np. singli czy tracków, czy lecimy na żywca?

St. Alquerre napisał(a):Od razu proponuję w całości 'Lateralus'. Idealna płyta na zatwardzenie.

darex78 napisał(a):St. Alquerre napisał(a):Od razu proponuję w całości 'Lateralus'. Idealna płyta na zatwardzenie.
wypraszam sobie

malk napisał(a):darex78 napisał(a):St. Alquerre napisał(a):Od razu proponuję w całości 'Lateralus'. Idealna płyta na zatwardzenie.
wypraszam sobie
wypraszaj, ja się ze stalkiem w kwestii toola zgadzam.

darex78 napisał(a):to, że wam stylistyka nie odpowiada nie znaczy zaraz, że album jest zjebany,,,

St. Alquerre napisał(a):darex78 napisał(a):to, że wam stylistyka nie odpowiada nie znaczy zaraz, że album jest zjebany,,,
a czy ja to napisałem? napisałem jedynie na jaką okazję nadaje się najbardziej.

St. Alquerre napisał(a):Widocznie twój organizm reaguje inaczej niż mój. Fizjologii się nie uzasadnia, kolego.

Emperorek napisał(a):co do toola to nigdy nie zrozumiem fenomenu tego zespołu. nie trawie muzyki, wizerunku i całej otoczki zespołu i nie moge zrzumiec dlacego wszyscy sie nimi zachwycają????

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników