niż do srania wolę podsumowanie płyt do sPania. bo kenotic by było aaaahhh i radio amooorrr :} idealnie mi się śpi przy tym

lin napisał(a):tool...aaaaa popieram opinię stalkera i malk
niż do srania wolę podsumowanie płyt do sPania. bo kenotic by było aaaahhh i radio amooorrr :} idealnie mi się śpi przy tym

darex78 napisał(a):lin napisał(a):tool...aaaaa popieram opinię stalkera i malk
może załóżcie sobie i zarejestrujcie oficjalną koalicję antytoolową

Emperorek napisał(a):co do toola to nigdy nie zrozumiem fenomenu tego zespołu. nie trawie muzyki, wizerunku i całej otoczki zespołu i nie moge zrzumiec dlacego wszyscy sie nimi zachwycają????
może załóżcie sobie i zarejestrujcie oficjalną koalicję antytoolową

retyper napisał(a):może załóżcie sobie i zarejestrujcie oficjalną koalicję antytoolową
i antywatersową. albo co tam sie pierdzielić - od razu koalicja anty-prog-rockowa

darex78 napisał(a):...i znów te nieszczęsne szufladkia może
koalicja antyrockowa na forum rockowym
Niech żyją Mandaryna, Britney i Kylie
![]()
na pohybel Zeppelinom, Floydom, Toolowi

lin napisał(a):uczepił się i będzie biadolił 50 razy to samo

lin napisał(a):tool...aaaaa popieram opinię stalkera i malk

darex78 napisał(a): Niech żyją Mandaryna, Britney i Kylie![]()
![]()

retyper napisał(a):darex78 napisał(a): Niech żyją Mandaryna, Britney i Kylie![]()
![]()
szczególnie Kylie !

likipiki napisał(a):
powder burns. nuuuuuuda, usypiacz, dulli impotent.

retyper napisał(a):i antywatersową. albo co tam sie pierdzielić - od razu koalicja anty-prog-rockowa

St. Alquerre napisał(a):retyper napisał(a):i antywatersową. albo co tam sie pierdzielić - od razu koalicja anty-prog-rockowa
w bojówce anty - reg - rockowej działamy od lat. do prog - rocka nic nie mamy, tyle że progrocka już nie ma, jest tylko reg.

malk napisał(a):nosimy bundeswehry z naszytymi pryzmatami na ramionach a pod spodem kapturzaste bluzy dream theater z metropolis.

St. Alquerre napisał(a):w bojówce anty - reg - rockowej działamy od lat. do prog - rocka nic nie mamy, tyle że progrocka już nie ma, jest tylko reg.

retyper napisał(a):rock regresywny? kolejna szufladka? stworzona przez tych co uważają ze prog umarł?
dla mnie nie istnieje coś takiego jak reg rock

retyper napisał(a):rock regresywny? kolejna szufladka? stworzona przez tych co uważają ze prog umarł?
dla mnie nie istnieje coś takiego jak reg rock

retyper napisał(a):wymyślają jakieś kolejne podgatunki jakby ich mało było...

ToMi napisał(a):a ja proponuję :
- muzyka do długiej jazdy samochodem
- najlepsze płyty nie anglojęzyczne(ani polsko-i pod warunkiem że jakiś wokal w ogóle będzie
)
- najbardziej popieprzona psychodela wszechczasów
- i uwaga tu największy niezal i największe wyzwanie: płyty do siedzenia na kiblu

lin napisał(a):jak już coś wolałabym najlepsze

lin napisał(a):
marzę o okładkach, no ale to powinna robić kobieta, bo faceci nie mają poczucia estetyki![]()

lin napisał(a):marzę o okładkach, no ale to powinna robić kobieta, bo faceci nie mają poczucia estetyki![]()

likipiki napisał(a):tu nawet nie chodzi o estetykę, a o korelację z muzyką i wywieraniem wrażenia![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników