lin napisał(a):gdzie martwa kaczka?

Emperorek napisał(a):Deep Purple - Bananas
Emperorek napisał(a):Green Day - American Idiot
Emperorek napisał(a):Scorpions - Unbreakable

Eternus napisał(a):Hehe - i to akurat cala piatka z moich typow

Emperorek napisał(a):wiesz malkaviana Kylie wolałem wogóle nie komentować

Malkavian napisał(a):a ja mam takie pytanie? jak się teksty podobają (o ile ktokolwiek zadał sobie trud ich przeczytania)?

trainman napisał(a):tutaj tez proponujem zabawem - jakie bedzie pierwsze 10?! kto obstawia jaki uklad? osobiscie moge domyslac sie wiekszosci typow malkava ale eternus zabija mi cwieka ostrego, zwlaszcza dzisci ironi, purple, blackmore.. nie spodziewalem sie, efekt zaskoczenia osiagniety

Malkavian napisał(a):Emperorek napisał(a):wiesz malkaviana Kylie wolałem wogóle nie komentować
no ale przynajmniej uargumentowałem dlaczego kylie, haha![]()

lin napisał(a):nie czepiajcie się, ma dewiację chłopak to niech się zadowoli![]()
iron maiden, a fu.

Emperorek napisał(a):a ja czekam na Marble. No nie powiesz mi malkav ze nie uwzgledniłes tej płyty. poprostu w to nieuwierze
pozatym jeszcze Lightbulb Sun sie łapie wkońcu to 2000 na te dwie płyty licze . Normalnie nie wybacze pominiecia.
Emperorek napisał(a):Six degrees of inner turbulence nigdy w życiu. Jedan z najbardziej nielubianych płyt dremów w moim prywatnym rankingu już predzej ToT ale też nie wiem czy zasługuje na miano tej naj.
Emperorek napisał(a):Opeth jak najbardziej ale napewno nie damnation. Ja bym stawiał wszystko na blackwater park. Jest to jedna z najlepszych płyt ostatnich lat i równiez powinna znaleźc sie w zestawieniu.
Emperorek napisał(a):Kolejna płyta która chetnie bym zobaczyl w zestawieniu to The perfect element I pain of salvation.

Malkavian napisał(a):part 4 w natarciu![]()
[ciach]
8.U2 - How To Dismanle An Atomic Bomb
[ciach]
a jutro wszystko będzie jasne.

trainman napisał(a):i wciaz brak sigurow czy radiohead..

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników