Woycieh napisał(a):stare, ale jare

darex78 napisał(a):ludzie,,, uspokójcie się z tymi geriavitami i starzeniem, bo sam zacznę podświadomie rozglądać się za jakimś Domem Spokojnej Starości .

Michał L napisał(a):Ja też już jestem pełnoletni.
Swoją drogą witam wszystkich ponownie !
Nie udzialałem się przez jakiś czas, ale na to forum warto wracać.

Chelli napisał(a):Dzisiaj ma pełnoletność zostanie przypieczętowana :]

eee... siksa jeszcze jesteśGRacuch napisał(a):od 24 dni mam 17 l. BLEAH! wcale mi sie to nie usmiecha...

starość nie radość co?GRacuch napisał(a):od 24 dni mam 17 l. BLEAH! wcale mi sie to nie usmiecha...

DX* napisał(a):eee... siksa jeszcze jesteśGRacuch napisał(a):od 24 dni mam 17 l. BLEAH! wcale mi sie to nie usmiecha...![]()

no tak...czas zacząć na msze uczęszczać, bo gdy, za parę miesięcy przekręcę się ze starości, to ksiądz może mi odmówić ceremonii pochówku_lilith napisał(a):DX* napisał(a):eee... siksa jeszcze jesteśGRacuch napisał(a):od 24 dni mam 17 l. BLEAH! wcale mi sie to nie usmiecha...![]()
no ty to przy niej emeryt jestes

DX* napisał(a):no tak...czas zacząć na msze uczęszczać, bo gdy, za parę miesięcy przekręcę się ze starości, to ksiądz może mi odmówić ceremonii pochówku_lilith napisał(a):DX* napisał(a):eee... siksa jeszcze jesteśGRacuch napisał(a):od 24 dni mam 17 l. BLEAH! wcale mi sie to nie usmiecha...![]()
no ty to przy niej emeryt jestes

mam nadzieję, że przynajmniej w pełnym rynsztunku bojowym, bo inaczej nie dostanę się do Valhalli_lilith napisał(a):pochowaja cie na nieposwieconej ziemii

DX* napisał(a):mam nadzieję, że przynajmniej w pełnym rynsztunku bojowym, bo inaczej nie dostanę się do Valhalli_lilith napisał(a):pochowaja cie na nieposwieconej ziemii

DTH napisał(a):starość nie radość co?GRacuch napisał(a):od 24 dni mam 17 l. BLEAH! wcale mi sie to nie usmiecha...

GRacuch napisał(a):siksa.... no siksa... ale tak czy siak chcialabym miec z 5 lat mniej....![]()

ulżyło mi...myślałem już, że tylko ja tak mampuzio napisał(a): fajnie byłoby mieć znów 16-17 lat

drow napisał(a):czyżbym był tu najmłodszy?
15

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników