retyper napisał(a):w wieku 16 lat (tzn z poltora roku temu) sporo spraw zawalilem, pelno glupot zrobilem :/ ale teraz mysle ze jestem troche mądrzejszy dzieki temumysle ze kazdy musi miec taki okres:P zeby wszystko zjebać i wyciągnąć z tego wnioski. nie zebym teraz byl mądry...ale napewno ten wiek mnie sporo nauczył...

DTH napisał(a):Chyba dobrze bo zdziadziejemy![]()

DTH napisał(a):witamy wiewióra!

puzio napisał(a):ja mam odchył w kierunku rudych...

Nimloth napisał(a):Wszystkie Wiewióry są śliczne! Nie ma wyjątków

retyper napisał(a):a mi prawie 18nastka stuknelajeden plus: wezme dowodzik, odwiedze taki jeden monopolowy i machne z ogromną satysfakcją przed pyskiem pewnej wrednej sprzedawczyni

sorry, po samym avatarze ciężko było zgadnąćNimloth napisał(a):DTH napisał(a):witamy wiewióra!
Przepraszam bardzo, jak już wiewiórĘ![]()
są śliczne i śliczniejsze...
hmm...offtop...eeee...mam 20 lat!!

DTH napisał(a):sorry, po samym avatarze ciężko było zgadnąćNimloth napisał(a):DTH napisał(a):witamy wiewióra!
Przepraszam bardzo, jak już wiewiórĘ![]()
![]()

wiesz, moja męska intuicja nie aktywuje się po zobaczeniu zdjęcia wiewiórki (czy tym bardziej na myśl o takowejpuzio napisał(a):a gdzie twoja męska intuicja??

puzio napisał(a):a do wiewiórek mam słabość i dobrze o tym wiesz![]()

tylko po co??Michał L napisał(a): będę mógł gaz przy sobie nosić, albo jaki pistolet zakupić gazowy.

Michał L napisał(a):napisałem '' jak 18 skończe to już legalnie będę mógł gaz przy sobie nosić''
Czyli plus z tego względu, że jeżeli mnie zrewidują panowie to nie będzie problemów.

_lilith napisał(a):ja mam 20 lat, on ma 20 lat - przed nami siodme niebo:D:D
ja bym sie juz nie chciala starzec wiecej - 20 to taki piekny wiek

lin napisał(a):a ja jestem zajebista bo formalnie mam 18
(rocznikowo 19 ale co tam)

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników