Rzempek

Tutaj możecie napisać kilka słów o sobie

Rzempek

Postprzez Rzempek » 08-09-2007, 01:23

Witam. Jestem już na kilku forumach, forach czy jak tam to się pisze, więc nic nie stoi na przeszkodzie abym i tutaj wtrącił czasem swoje trzy grosze, czy też liznął coś mi przydatnego. A więc :piwko2: , wasze zdrowie Panie i Panowie :)
Co o mnie?
Taki tam ze mnie gość zwyczajny z hoplem do muzyki. Słucham w zasadzie każdej którą uważam za dobrą, niezależnie od stylu. Niektóre style oczywiście ze względu na specyfikę, same się wykluczają, np. disco polo. Tak więc w mojej kolekcji jest miejsce na różne klimaty:
Can, Doors, J.Hendrix, Faust, J.Coltrane, M.Davis, F.Frith, Aksak Maboul, Gong, Penderecki, Steamhammer, Stooges, Art Zoyd, Art Bears, G.F.Handel, Brian Auger, Arthur Brown, Jody Grind, SBB, Arzachel, Amon Duul II, Van Morrison, Lee Perry, Peter Brotzman, J.Zorn, Gila, Affinity, EL&P, M.Grechuta, J.Garbarek, Black Sabbath, J.S.Bach, Joe Henderson, Motorhead, Haydn, Arvo Part, Popol Vuh, Pixies, Art Bears, Niemen, Santana, Charlie Mingus, Man, T-2, Księzyc, Breakout, Tuxedomoon, Spooky Tooth, Obiat, Dead Kennedys, Ossian, Garmarna, G.Dufay, Pierre Henry, Sweet Smoke, Twink, Celtic Frost, Carla Bley, Uri Caine, Ornette Coleman, White Noise, Dead kennedys, Soft Machine, Kevin Ayers, Dave Douglas, Stereolab, 5UU'S, Legendary Pink Dots, Eric Dolphy, SOD, H.Górecki, Stańko, Led Zeppelin, Egg, Steeleye Span i tak dalej, i tak dalej
Widać więc że jestem dosyć otwarty na muzykę. Do tego sam gram. Kiedyś prowadziłem własny band i byłem wtedy kompozytorem i wiodącym gitarzystą (ale się chwalę, ha,ha) a obecnie współtworzę formację ORANŻADA. Wydalismy dwie płyty do tej pory. Stylistycznie trudno mi okreslić naszą muzykę. Twierdzę często że jest to zbyt popowe jak na awangardę i zbyt awangardowe jak na pop. Przypisywany jest też nam termin Psychodelicje. Znalismy się jeszcze dlugo przed zalożeniem bandu i to chyba ma spore znaczenie na to co i jak gramy. Gramy dosyć sporo, dobrze jesteśmy przyjmowani w Niemczech. Zreszta, co będe pisał, najlepiej jak odwiedzicie nas po prostu:
www.oranzada.com
http://myspace.com/oranzada
Acha, w Oranżadzie gram na perkusji, oraz na płytach na czym się da :)
Poza tym lubie koty, seks, psychodelię, kobiety, malarstwo, dobry film, dobrą książkę, komputer, kebaby, schabowe, piwo (ostatnio nie pije w zasadzie, wątroba się burzy), Yerba Mate, góry, koncerty (własne i cudze), lenistwo, gadać, chałwę, czekoladę, herbaty, kawały, nocne siedzenie, kobiece stopy. Kocham swoją córkę.
No dobra, koniec tego ekshibicjonizmu, już mnie poznaliście :lol:
Awatar użytkownika
Rzempek
Abstynent
Abstynent

Miejscowość: Otwock

Re: Rzempek

Postprzez DTH » 08-09-2007, 08:41

witaj!
łoł, my tutaj po kilku latach razem nie wiemy tyle o sobie co ty zawarłeś w tym jednym poscie :) te kobiece stopy.. :)
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Lublin

Postprzez Michał L » 08-09-2007, 12:04

Czołem :)
nie inaczej

Frizona.pl
Michał L
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Sosnowiec Pogoń

Postprzez DX* » 08-09-2007, 12:13

Cześć,
momentalnie poczułem się młodszy :mruga:
"I never put off till tomorrow, what I can possibly put do the day after" - Oscar Wilde
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Wild East

Postprzez _lilith » 08-09-2007, 12:20

DTH napisał(a):łoł, my tutaj po kilku latach razem nie wiemy tyle o sobie co ty zawarłeś w tym jednym poscie
eee tam nie wiemy :P bys sie zdziwil, ale wie obserwator :P w koncu zawod zobowiuje hihi

ale nevermind

wita cie poki co jedyna aktywna posiadczka kobiecych stop :lol:
(: zapraszam do postowania
What price could you pay... for the changing your destiny...
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: los sosnowcos

Postprzez toM_ » 08-09-2007, 14:26

yo człowieku
;)
Awatar użytkownika
toM_
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DTH » 08-09-2007, 15:00

_lilith napisał(a):wita cie poki co jedyna aktywna posiadczka kobiecych stop :lol:
(: zapraszam do postowania
no nie wychylaj się bo kto wie czy np. puzio nie ma takowych w formalinie :D
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DX* » 08-09-2007, 15:30

"damskie stopy w formalinie"? hmm...to mi wygląda na jakiś nowy nurt w fetyszyźmie - a raczej w jego klinicznej odmianie :lol:
"I never put off till tomorrow, what I can possibly put do the day after" - Oscar Wilde
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez toM_ » 08-09-2007, 15:47

DX* napisał(a):"damskie stopy w formalinie"? hmm...to mi wygląda na jakiś nowy nurt w fetyszyźmie - a raczej w jego klinicznej odmianie :lol:

Lepiej w formalinie jak owinięte w folię i w zamrażarce :P
Awatar użytkownika
toM_
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez puzio » 08-09-2007, 21:22

bleee... macie fantazje... uwierzcie że ani stopy zamrożone, ani zakonserwowane w formalnie, raczej nie zbudziłyby u nikogo żadnej fascynacji...

chociaz w sumie, co ja wiem o zyciu... :D :wink:

PS. cześć ;)
"-stary, pożycz 100 zł.
- ...nie pożycze ci...
- a czemu mi nie pożyczysz?
- ...bo mi nie oddasz...
- czemu sądzisz że ci nie oddam??!!
- ...bo ci nie pożyczę..."

by Andrzej Poniedzielski :)
Awatar użytkownika
puzio
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Rzempek » 09-09-2007, 15:57

Dzięki za tak miłe przyjęcie !
Co do stóp w formalinie, znacznie bardziej wolę jednak tradycyjnie umocowane do reszty kobiecego ciała :D Jeśli już ma być inaczej, to wolę nóżki w galarecie spryskane cytrynką lub octem :lol:
Awatar użytkownika
Rzempek
Abstynent
Abstynent

Postprzez _lilith » 09-09-2007, 19:30

tak sopbie teraz patrze na wiek i normalnie moi rodzice maja tylko rok wiecej od ciebie XD

edit
sprawdzilam twoja date urodzenia i jestescie z tego samego rocznika nawet od mojej mamy jestes o 5 dni starszy :lol:
dzizas chyba zaczne per pan mowic :D
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DX* » 09-09-2007, 21:54

Lilith, opamiętaj się z tymi rozaważaniami o wieku, bo wypłoszysz nam użytkownika i znowu to ja będę robił za forumowego seniora :lol:
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez _lilith » 09-09-2007, 22:36

no dobra dobra :P
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Rzempek » 10-09-2007, 00:33

Nie ma strachu. ja zatrzymałem się na poziomie umysłowym 17latka chyba :lol2:
Wizualnie też dają mi koło dychy mniej z reguły, więc jakoś dam radę
Zresztą wszyscy moi znajomi to ludzie młodsi. Z ludźmi w moim wieku żadko znajduję kontakt, jacyś tacy...kapcie, gazeta, telewizor. Stare skarpety :lol2: . Nie wszyscy ale większość niestety. Pewnie i mnie kiedyś dopadnie, ale póki co jestem gówniarzem mimo metryki, ha,ha.
Awatar użytkownika
Rzempek
Abstynent
Abstynent

Postprzez GRacuch » 15-09-2007, 17:35

witaj
...Sexual Deviance Is Only Good When It Is Hidden Behind The Mask Of Elegance And Style...
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Krakow

Wróć do Użytkownicy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników

Ogłoszenia Koncerty