kazał? ja tylko delikatnie zasugerowałemMnyonywaji napisał(a):Moderator mi kazał się tu wpisać, więc nie będę się sprzeczać
heh spoko, jednak liczymy, że na reklamowaniu nie poprzestaniesz i będziesz się udzielać na forumA na to forum trafiłam poszukując sobie forum, na którym mogłabym - no dobra, będę szczera - reklamować najlepszy na świecie zespół, jakim jest Kaizers Orchestra, he-he

lin napisał(a):co to w ogóle za ksywa aaaa już wolę moją kumpelę z ascaeregwen
nie wiem czy ci wyjdzie to reklamowanie bo ja tego nie mam zamiaru posłuchać ;D

lin napisał(a):nie wiem czy ci wyjdzie to reklamowanie bo ja tego nie mam zamiaru posłuchać ;D

Mnyonywaji napisał(a):No, i tym razem zaznaczę to wyraźnie - jestem kobietąjakkolwiek by wszystko wskazywało inaczej...

hehe a tak jakoś z przyzwyczajenia. Spodobało mi się po prostu to określenienie wiem co się tak tego niezalu uczepiliście jak to nie ja niezalu słucham
buuuuMnyonywaji napisał(a):no a fotkę może bym wrzuciła... gdyby nie to, że ani skanera, ani cyfrówki nie mam, więc po prostu takich zdjeć nie posiadam...:/

DTH napisał(a):hehe a tak jakoś z przyzwyczajenia. Spodobało mi się po prostu to określenienie wiem co się tak tego niezalu uczepiliście jak to nie ja niezalu słucham![]()
poza tym, nie słuchasz w ogóle niezalu!!!!!??![]()
![]()

Mnyonywaji napisał(a)::D:D ano... jakoś się strasznie polubiliście z wizją tej fotki...

lin napisał(a):polubili się bo chcą mieć kolejną fotę do katalogu "przy_trzepaniu"
musiałam, przeeeepraaaszaaaaaam

lin napisał(a):Mnyonywaji napisał(a)::D:D ano... jakoś się strasznie polubiliście z wizją tej fotki...
polubili się bo chcą mieć kolejną fotę do katalogu "przy_trzepaniu"

Mnyonywaji napisał(a)::D:D:D ano może masz i rację:D

lin napisał(a):<5>
pan wyżej to chyba z radia maryja

lin napisał(a):Mnyonywaji napisał(a)::D:D ano... jakoś się strasznie polubiliście z wizją tej fotki...
polubili się bo chcą mieć kolejną fotę do katalogu "przy_trzepaniu"

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników