GRacuch

Tutaj możecie napisać kilka słów o sobie

GRacuch

Postprzez GRacuch » 22-10-2005, 21:38

Czas najwyzszy na to by moze cos o sobie skrobnac.A wiec urodzilam sie 6 listpada 1989r, w Krakowie.Mam na imie...Gracjana(nie musicie tego komentowac.../ja sobie imienia nie wybieralam/: )Ale i tak wszyscy mowia na mnie Gracek /a ostatnio nawet Gracuch/Interesuje sie poezja, zbieram wiersze, cytaty,zlote mysli itp.W wolnych chwilach slucham oczywiscie muzyki /rock metal gotyk i to co mi wpadnie w ucho/...A tak to to uczeszczam do liceum medycznego-kurs podstawowy
No i od 2marca 2003 mieszkam w Norwegii.
To chyba tyle... jak cos to smialo pytajcie.
Ostatnio edytowany przez GRacuch, 24-10-2005, 16:41, edytowano w sumie 1 raz
...Sexual Deviance Is Only Good When It Is Hidden Behind The Mask Of Elegance And Style...
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Krakow

Re: GRacuch

Postprzez Michał L » 23-10-2005, 13:05

Witam, witam, czyżbym był pierwszy :P
nie inaczej

Frizona.pl
Michał L
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Sosnowiec Pogoń

Postprzez puzio » 23-10-2005, 13:40

krotko ale tresciwie: witam
"-stary, pożycz 100 zł.
- ...nie pożycze ci...
- a czemu mi nie pożyczysz?
- ...bo mi nie oddasz...
- czemu sądzisz że ci nie oddam??!!
- ...bo ci nie pożyczę..."

by Andrzej Poniedzielski :)
Awatar użytkownika
puzio
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Lublin

Postprzez Krieg » 24-10-2005, 07:05

Hejloł
Awatar użytkownika
Krieg
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Stherliz

Postprzez _lilith » 24-10-2005, 12:36

ale ja ci zazdroszcze tej Norwegii
umiesz po norwesku?, opowiedz cos wiecej
What price could you pay... for the changing your destiny...
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: los sosnowcos

Postprzez puzio » 24-10-2005, 12:49

a ja sie jeszcze zapytam co to jest liceum medyczne, bo szczerze mowiac nie slyszalem o czyms takim? czy konczy sie jakims specjalnym egzaminem, sa po tym wieksze szanse na studia w kierunkach medycznopodobnych itp.?
"-stary, pożycz 100 zł.
- ...nie pożycze ci...
- a czemu mi nie pożyczysz?
- ...bo mi nie oddasz...
- czemu sądzisz że ci nie oddam??!!
- ...bo ci nie pożyczę..."

by Andrzej Poniedzielski :)
Awatar użytkownika
puzio
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DTH » 24-10-2005, 13:39

to pewnie tak jak z liceum wojskowym, ekonomiczym itp... większy nacisk na przedmioty biol-chem. ja tak myśle, nie wiem

umiesz po norwesku?,
ej, a jak to jest "po norwesku"?? :wink: :D
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez drow » 24-10-2005, 13:41

DTH napisał(a):
umiesz po norwesku?,
ej, a jak to jest "po norwesku"?? :wink: :D

na pewno lepiej niż po polsku... :?
"Then if we fall, we all fall, and we fall alone..."
Awatar użytkownika
drow
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: się biorą dzieci ?

Postprzez GRacuch » 24-10-2005, 16:37

_lilith napisał(a):ale ja ci zazdroszcze tej Norwegii
umiesz po norwesku?, opowiedz cos wiecej

Nie ma mi czego zazdroscic, naprawde...Kiedys tez tak myslalam jak Ty a teraz jakbym tylko mogla to spakowalabym walizki i jak najdalej stad spie***ila... Marze o tym by znow wrocic "do kraju hamow i zlodziei"-Polski bo ja kocham nad zycie...
Moze zadaj jakies konkretne pyt...Wtedy odp bo tak samej od siebie nie jest mi latwo nagle cos powiedziec...Zwazajac na to ze nie wiem co by cie interesowalo...
Taaa po norwesku(-pa/powinno byc "a" z kropka zle sie nie wyswietla.../ norsk-czyt. po noszk) mowie juz plynnie...Lecz niestety z polskim coraz gorzej....-brakuje mi slow i pisze tez coraz gorzej...
puzio napisał(a):a ja sie jeszcze zapytam co to jest liceum medyczne, bo szczerze mowiac nie slyszalem o czyms takim? czy konczy sie jakims specjalnym egzaminem, sa po tym wieksze szanse na studia w kierunkach medycznopodobnych itp.?

DTH napisał(a):to pewnie tak jak z liceum wojskowym, ekonomiczym itp... większy nacisk na przedmioty biol-chem. ja tak myśle, nie wiem

Dokladnie...Bilogia biologia i jeszce raz bilogia,dietetyka psychologia, socjologia itd.Tak przynajmniej jest u mnie w szkole...Nie wiem jak jest w polskim medyku ale pewnie podobnie...
...Sexual Deviance Is Only Good When It Is Hidden Behind The Mask Of Elegance And Style...
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez _lilith » 24-10-2005, 17:51

no nie wiem, chodzi mi o kulture, powietrze, w norwegii podobno bardzo czysto [chociaz zimno], tam podobno kradzieze nie istnieja, a ludzie nei zamykaja domow i wszyscy sa przyjacielscy i bardzo pracowici

mieszkasz w duzym miescie? czy raczej na prowincji?jak bardzo zycie polskie rozni sie od twojego
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez toM_ » 24-10-2005, 17:52

a cześć ;)
Awatar użytkownika
toM_
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Michał L » 24-10-2005, 18:03

Nie wiem czy w przypadku Norwegi można mówić o dużym mieście.
nie inaczej

Frizona.pl
Michał L
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez GRacuch » 24-10-2005, 19:13

_lilith napisał(a):no nie wiem, chodzi mi o kulture, powietrze, w norwegii podobno bardzo czysto [chociaz zimno], tam podobno kradzieze nie istnieja, a ludzie nei zamykaja domow i wszyscy sa przyjacielscy i bardzo pracowici

mieszkasz w duzym miescie? czy raczej na prowincji?jak bardzo zycie polskie rozni sie od twojego

Norwegowie sa tak jak Norwegia-zimni,ostrzy itp.Pracowici?!!?-buahahahaha,gorszych leni to ja w zyciu nie widzialam...!Przyjacielscy??-na pokaz obrabiaja dupe kazdemu,to takie ciche sk****ynki... Rzeczywiscie powietrze jest bardzo czyste i wogole Norwegia jest czysta.
Co do tej zimnicy to nie moge sie tak do konca zgodzic,poniewaz tam gdzie ja mieszkam (na poludniu) jest taki klimat jak w Polsce....
Nie mozna powiedziec ze kradziezy nie ma bo sa../sama bylam raz ofiara.../
Ludzie nie zamykaja drzwi-prawda ale to sie zmienia....
Reczywiscie wogole Norwegia to jedna wielka wies.A ja mieszkam w dziurze... =/tzn na wiekszej wsi...
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez _lilith » 24-10-2005, 19:28

a macie tam chociaz schabowe?
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Vasil » 24-10-2005, 19:52

Mimo że trochę poniewczasie, to witam gorąco. Pozostaje mi tylko wyrazić nadzieję że spodoba Ci się "specyficzny" klimat tego forum (to wcale nie miało odstraszać :wink: )

P.S.:
GRacuch napisał(a):Dokladnie...Bilogia biologia i jeszce raz bilogia,dietetyka psychologia, socjologia itd.Tak przynajmniej jest u mnie w szkole...Nie wiem jak jest w polskim medyku ale pewnie podobnie...

Jako uczeń klasy medycznej w jednym z licznych krakowskich LO łączę się z Tobą w cierpieniu...
"Te mato perro feo ?me entiendes estúpido? Tu eres un imbecil, te odio"

"Something good, something good... you look like Snoopy, and it makes me laugh..."
Awatar użytkownika
Vasil
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Kraków

Postprzez GRacuch » 24-10-2005, 20:50

_lilith napisał(a):a macie tam chociaz schabowe?

To mamy ale o normalnej kostce sera bialego zapomnij a o ogorach kiszonych i kapuscie juz nie wspomne ;(

Vasil napisał(a):Mimo że trochę poniewczasie, to witam gorąco. Pozostaje mi tylko wyrazić nadzieję że spodoba Ci się "specyficzny" klimat tego forum (to wcale nie miało odstraszać :wink: )

P.S.:
GRacuch napisał(a):Dokladnie...Bilogia biologia i jeszce raz bilogia,dietetyka psychologia, socjologia itd.Tak przynajmniej jest u mnie w szkole...Nie wiem jak jest w polskim medyku ale pewnie podobnie...

Jako uczeń klasy medycznej w jednym z licznych krakowskich LO łączę się z Tobą w cierpieniu...

Taaa zauwazylam ten tutejszy bardzo specificzny klimat....Ciekawie sie moja obecnosc tu zapowiada....hehe

Rzeczywiscie medyk to cierpienie...Ze tez musialo mi sie zachciec byc psychologiem... :/
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez _lilith » 24-10-2005, 21:03

ja sie moge z toba w bolu polaczyc, jako byla uczennica takiej klasy, ktora teraz studiuje dziennikarstwo i nauki polityczne :D

a wogole to biedacwto - to ja zapraszam do siebie - u mnie ogorkow pod dostatjkiem - domowej roboty :]
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Vasil » 24-10-2005, 21:08

_lilith napisał(a):u mnie ogorkow pod dostatjkiem - domowej roboty :]

Zaproś też Michała... Będzie miał czym zagryzać :wink:

"Something good, something good... you look like Snoopy, and it makes me laugh..."
Awatar użytkownika
Vasil
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Michał L » 24-10-2005, 21:24

No i proszę - wyszedłem na alkoholika( zreszta ranga mówi sama za siebie). A piję już tylko 2-3 razy na tydzień, w tym tylko raz porządnie.
nie inaczej

Frizona.pl
Michał L
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Vasil » 24-10-2005, 21:27

Nie ma się co wstydzić mój drogi.

Znam gorszych :twisted:

Awatar użytkownika
Vasil
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez GRacuch » 24-10-2005, 21:36

_lilith napisał(a):a wogole to biedacwto - to ja zapraszam do siebie - u mnie ogorkow pod dostatjkiem - domowej roboty :]

Przeslesz poczta???Jeden ogorek wystarczy!!;)
ale mi slina leci...mmm....lecz moze juz wkrotce SAMA kupie sobie kapuchy i ogorow i sie najem tak ze az bede rzygac...hehe...nie moge sie doczekac....
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Wróć do Użytkownicy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników

Ogłoszenia Koncerty