ej, a jak to jest "po norwesku"??umiesz po norwesku?,

DTH napisał(a):ej, a jak to jest "po norwesku"??umiesz po norwesku?,![]()

_lilith napisał(a):ale ja ci zazdroszcze tej Norwegii
umiesz po norwesku?, opowiedz cos wiecej
puzio napisał(a):a ja sie jeszcze zapytam co to jest liceum medyczne, bo szczerze mowiac nie slyszalem o czyms takim? czy konczy sie jakims specjalnym egzaminem, sa po tym wieksze szanse na studia w kierunkach medycznopodobnych itp.?
DTH napisał(a):to pewnie tak jak z liceum wojskowym, ekonomiczym itp... większy nacisk na przedmioty biol-chem. ja tak myśle, nie wiem

_lilith napisał(a):no nie wiem, chodzi mi o kulture, powietrze, w norwegii podobno bardzo czysto [chociaz zimno], tam podobno kradzieze nie istnieja, a ludzie nei zamykaja domow i wszyscy sa przyjacielscy i bardzo pracowici
mieszkasz w duzym miescie? czy raczej na prowincji?jak bardzo zycie polskie rozni sie od twojego

GRacuch napisał(a):Dokladnie...Bilogia biologia i jeszce raz bilogia,dietetyka psychologia, socjologia itd.Tak przynajmniej jest u mnie w szkole...Nie wiem jak jest w polskim medyku ale pewnie podobnie...

_lilith napisał(a):a macie tam chociaz schabowe?
Vasil napisał(a):Mimo że trochę poniewczasie, to witam gorąco. Pozostaje mi tylko wyrazić nadzieję że spodoba Ci się "specyficzny" klimat tego forum (to wcale nie miało odstraszać)
P.S.:GRacuch napisał(a):Dokladnie...Bilogia biologia i jeszce raz bilogia,dietetyka psychologia, socjologia itd.Tak przynajmniej jest u mnie w szkole...Nie wiem jak jest w polskim medyku ale pewnie podobnie...
Jako uczeń klasy medycznej w jednym z licznych krakowskich LO łączę się z Tobą w cierpieniu...

_lilith napisał(a):u mnie ogorkow pod dostatjkiem - domowej roboty :]

_lilith napisał(a):a wogole to biedacwto - to ja zapraszam do siebie - u mnie ogorkow pod dostatjkiem - domowej roboty :]

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników