uff...pozostaje mi tylko upić się z żaluGRacuch napisał(a):2.wiesz.. doprawdy nie musze uwielbiac wszystkich i nie mam najmniejszego zamiaru... a w szczegolnosci kogos takiego jak ty...
długo dochodziłaś do tego wniosku?GRacuch napisał(a):mam prawo miec odmienne zdanie,i nie zgadzac sie z opinia innych...
napisałem tylko o "szczeniackim zachowaniu", tak samo odniósłbym się do podobnych wypowiedzi popełnionych przez 40/50/60latka.GRacuch napisał(a):3.daruj sobie takie teksty,dobrze? fakt,moze i jestes tu najstarszy ale to nie upowaznia Cie do wyzywania nas od szczeniakow itp...
no, ja też nie wiem...może spytaj Vasyla - wirtuoza w wymyślaniu epitetówGRacuch napisał(a): Bo wlasnie tym pokazujesz jaki to jestes bardzo dojrzaly,dorosly i nie wiadomo jeszcze jaki...
ja mam raczej wrażenie, że to Tobie się nie podoba, że wypowiadają się tu ludzie starsi...jeśli granica wieku znaczyłaby dla mnie cokolwiek, to dawno wyniósłbym się stąd gadać z karierowiczami o dupach i samochodach na forum jakiegoś Playboya czy czego tam jeszcze.GRacuch napisał(a):Jesli nie podoba Ci sie ze wypowiadaja sie tutaj ludzie mlodsi od Ciebie to nikt Cie nie zmusza do siedzenia tutaj,nikt Cie nie trzyma... droga wolna...
voila!GRacuch napisał(a):pan DX nie raczyl zalozyc tematu o sobie w dziale o uzytkownikach dlatego pisze tutaj. mozesz przeniesc tego posta jesli chcesz i gdzie chcesz...

uff...pozostaje mi tylko upić się z żalu

nie dopisałem tego, by nie psuć efektu dramatycznego_lilith napisał(a):uff...pozostaje mi tylko upić się z żalu
woda spod ogorkow

DX* napisał(a):odbiór tego, to już sprawa zależna od inteligencji i otwartości myślenia czytającego.
DX* napisał(a):A jeśli masz jakiś uraz do mojej osoby(a widzę, że masz), to załóż osobny temat i tam wylewajcie z Vasylem swoje żale, zamiast silić się na szczeniackie szukanie pretekstów gdzie popadnie.

Vasil napisał(a):DX* napisał(a):odbiór tego, to już sprawa zależna od inteligencji i otwartości myślenia czytającego.
Wiesz Darex, mnie możesz sobie atakować i to zrozumiałe, masz do tego prawo. Ale atakowanie kogoś za to że nie zgadza się z twoimi poglądami jest żenujące. I nie twierdzę tak dlatego że się z tobą nie zgadzam.
groteska normalnie...delikwent który na dzień dobry poczęstował mnie stekiem epitetów i nieudokumentowanych oskarżeń zarzuca mi chamstwo..tak, jakby Hitler zarzucał Churchilowi Ludobójstwo :/Vasil napisał(a):poza tym zaczynasz przekraczać granice chamstwa.
Vasil napisał(a): Proszę bardzo, siebie pozwolę obrażać, ale nie Ją. Po pierwsze nic ci nie zawiniła nie zgadzająć się z tobą, a po drugie nie mogę na to pozwolić z oczywistych względów, do których wycieczkę byłeś łaskaw poczynić...
DX* napisał(a):A jeśli masz jakiś uraz do mojej osoby(a widzę, że masz), to załóż osobny temat i tam wylewajcie z Vasylem swoje żale, zamiast silić się na szczeniackie szukanie pretekstów gdzie popadnie.
to, kto tu jest żałosny i chamski pozostawię bez komentarzaVasil napisał(a):Mógłbym tutaj przepisać to co napisałem wyżej, ale powiem tylko że twoje chamskie szczekanie zaczyna robić się już naprawdę żałosne.
pisałem już, że to co o mnie myślisz spływa po mnie, tak jak każdy kolejny bełkot twojej urażonej dumy.Vasil napisał(a):Znałem kiedyś kolesia, który na pytanie: "o co chodzi?" rzucał odpowiedzą: "chuj ci w dupie chodzi...". Widzę że prezentujesz podobny poziom... Muszę ci więc podziękować. Potwierdziłeś tylko że nie myliłem się co do ciebie.

DX* napisał(a):Gratuluję metody udowadniania komuś żenady - na podstawie zdań wyrwanych z kontekstu - no geniusz po prostu
DX* napisał(a):Wybacz mi. Nie sądziłem, że odpowiedzi na oskarżenia wypisywane przez twą wybrankę mam kierować do Ciebie
DX* napisał(a):pisałem już, że to co o mnie myślisz spływa po mnie, tak jak każdy kolejny bełkot twojej urażonej dumy.

kiepściutko z pamięcią...to źle wróży przed maturąVasil napisał(a):DX* napisał(a):Gratuluję metody udowadniania komuś żenady - na podstawie zdań wyrwanych z kontekstu - no geniusz po prostu
O ile pamiętam nie było tam innego kontekstu. To była twoja główna i jedyna zresztą myśł.
skoro to było wyrażenie pogląduVasil napisał(a):DX* napisał(a):Wybacz mi. Nie sądziłem, że odpowiedzi na oskarżenia wypisywane przez twą wybrankę mam kierować do Ciebie
Problem w tym że to nie były oskarżenia, a jedynie wyrażenie poglądu.
GRacuch napisał(a):zalosnenic dodac nic ujac.
pisałem już, że ktoś, kto na wstępie sypie we mnie bluzgami i rzuca bezpodstawnymi oskarżeniami o "mieszanie J.Kaczmarskiego z błotem" nie ma prawa mówić, że to ja atakuję każdy inny poglądVasil napisał(a): Szkoda tylko że atakujesz każdego kto ośmieli się z tobą nie zgodzić... Na prawdę przykro mi że nie wszyscy myślimy podobnie...
narazie skargi słyszałem tylko od Ciebie i twej lubej, czyli właściwie od jednej osoby...i póki co nieźle się bawię widząc jakiego pajaca z siebie robiszVasil napisał(a):Powtórzę więc że skoro to tak po tobie spływa to przestań atakować każdego kto nie uważa cię za jedynego prawomyślnego
kolejny przykład twej wyższości kulturalnej a mojego chamstwa - oby tak dalej --- a napisanie petycji w sprawie zbanowania mnie juz proponowalem? skoro twierdzisz, że "wszyscy wiiedzą"(pewnie coś o czym ja nie wiem) to w mig zbierzesz głosy wszystkich userów... i popraw ortografię przed maturą chyba, że na Giertycha liczyszVasil napisał(a): to spierdalaj gdzie indziej zamiast urzerać się ze szczeniakami...

toM_ napisał(a):<ja se tu tak po cichutku po obserwuję, bo ciekawi mnie rozwój wypadków>

mógłbyś przynajmniej jakąś skargę zgłosić, by nie offtopowaćtoM_ napisał(a):<ja se tu tak po cichutku po obserwuję, bo ciekawi mnie rozwój wypadków>

toM_ napisał(a):<ja se tu tak po cichutku po obserwuję, bo ciekawi mnie rozwój wypadków>
Vasil napisał(a):Powtórzę więc że skoro to tak po tobie spływa to przestań atakować każdego kto nie uważa cię za jedynego prawomyślnego to spierdalaj gdzie indziej zamiast urzerać się ze szczeniakami...

p. DX będzie zobowiązany, że oszczędziłaś mu czasu traconego na komentowanie kolejnych lamentówGRacuch napisał(a):nie ma sensu klocenie sie z kims takim jak DX.... szkoda czasu i slow...
chcecie panowie to sie kloccie dalej... choc to i tak nie ma sensu...
wiec daruje sobie skomentowanie wypowiedzi p. DX
jak dla mnie , to możesz podpisać się nawet uszamiGRacuch napisał(a):Vasil napisał(a):Powtórzę więc że skoro to tak po tobie spływa to przestań atakować każdego kto nie uważa cię za jedynego prawomyślnego to spierdalaj gdzie indziej zamiast urzerać się ze szczeniakami...
podpisuje sie pod tym rekami i nogami...

DX* napisał(a):narazie skargi słyszałem tylko od Ciebie i twej lubej, czyli właściwie od jednej osoby...i póki co nieźle się bawię widząc jakiego pajaca z siebie robisz
DX* napisał(a):i popraw ortografię przed maturą chyba, że na Giertycha liczysz

DTH napisał(a):ty chuju!

DX* napisał(a):Taaa...ja też cię kocham mój Arlekinie

Woycieh napisał(a):DX jesteś żałosny. Nie wiem, jak można się tak zachowywać... No po prostu brak mi słów... Nie dość, że tutaj piszesz, to jeszcze wymagasz, żeby ktoś kontekst rozumiał... toż to szczyt chamstwa!
łamiesz me serce Arlekinie...Vasil napisał(a):DX* napisał(a):Taaa...ja też cię kocham mój Arlekinie
Pozostaje mi tylko mieć nadzieję że to nie do mnie i że to jednak jest ironia...

DX* napisał(a):łamiesz me serce Arlekinie...

DX* napisał(a):i popraw ortografię przed maturą chyba, że na Giertycha liczysz
DX* napisał(a):kuśwa premiera w stanach już w listopaszie była

jak zwykle szarmancki...Vasil napisał(a):DX* napisał(a):łamiesz me serce Arlekinie...

GRacuch napisał(a):doprawy jestes swietny w robieniu z siebie blazna...
GRacuch napisał(a):bawia mnie twoje posty coraz bardziej

DX* napisał(a):GRacuch napisał(a):doprawy jestes swietny w robieniu z siebie blazna...
hmm..to, to chyba skierowane do tego tru młodzieńca w binoklach a la Chuck Norris na avatarowej fotce...
DX* napisał(a):GRacuch napisał(a):bawia mnie twoje posty coraz bardziej
miło mi niezmiernie i proszę o dalszą inspirację

dla takich pacjentów zawsze czas wygospodaruję...a co do kompeksów: zawsze martwiło mnie, że nie potrafię nauczyć się gwizdać 'na palcach' - poradzisz coś coś na to pani psycholog?GRacuch napisał(a):zaczynam sie utwierdzac w tym ze chyba masz jakiem kompeks...
i za duzo czasu wolnego....
jeśli ładnie poprosisz...młodaGRacuch napisał(a):lepiej zrob cos z tym stary...

nic nie poradzę...to przez te GŁOSY w mojej głowie..Emperorek napisał(a):No wiesz darex tak młodzież besztac. ale jestes niemiły, a ludzie do Ciebie z sercem

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników