DX* - książka skarg i wniosków

Tutaj możecie napisać kilka słów o sobie

DX* - książka skarg i wniosków

Postprzez DX* » 30-03-2007, 16:43

Na wniosek jednej z użytkowniczek forum zakładam tę oto książkę skarg i wniosków dotyczących mojej skromnej (jak to napisał niejaki Vasil) osoby...Nie krępować się proszę, grunt to szczerość ;)
"I never put off till tomorrow, what I can possibly put do the day after" - Oscar Wilde
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Wild East

Re: DX* - książka skarg i wniosków

Postprzez DTH » 30-03-2007, 17:01

ty chuju!

ok? :P
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Lublin

Postprzez DX* » 30-03-2007, 17:03

taka mała prośba: -Nie po imieniu, OK? ;) :lol:
"I never put off till tomorrow, what I can possibly put do the day after" - Oscar Wilde
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DX* » 30-03-2007, 17:35

GRacuch napisał(a):2.wiesz.. doprawdy nie musze uwielbiac wszystkich i nie mam najmniejszego zamiaru... a w szczegolnosci kogos takiego jak ty...
uff...pozostaje mi tylko upić się z żalu :lol:

GRacuch napisał(a):mam prawo miec odmienne zdanie,i nie zgadzac sie z opinia innych...
długo dochodziłaś do tego wniosku?

GRacuch napisał(a):3.daruj sobie takie teksty,dobrze? fakt,moze i jestes tu najstarszy ale to nie upowaznia Cie do wyzywania nas od szczeniakow itp...
napisałem tylko o "szczeniackim zachowaniu", tak samo odniósłbym się do podobnych wypowiedzi popełnionych przez 40/50/60latka.

GRacuch napisał(a): Bo wlasnie tym pokazujesz jaki to jestes bardzo dojrzaly,dorosly i nie wiadomo jeszcze jaki...
no, ja też nie wiem...może spytaj Vasyla - wirtuoza w wymyślaniu epitetów

GRacuch napisał(a):Jesli nie podoba Ci sie ze wypowiadaja sie tutaj ludzie mlodsi od Ciebie to nikt Cie nie zmusza do siedzenia tutaj,nikt Cie nie trzyma... droga wolna...
ja mam raczej wrażenie, że to Tobie się nie podoba, że wypowiadają się tu ludzie starsi...jeśli granica wieku znaczyłaby dla mnie cokolwiek, to dawno wyniósłbym się stąd gadać z karierowiczami o dupach i samochodach na forum jakiegoś Playboya czy czego tam jeszcze.
Jeśli przeszkadza Ci moja obecność tutaj - nic prostrzego : postuluj do włodarzy forum o zbanowanie mnie - podejrzewam, że znajdą się 'urażone dumy', które chętnie postulat podpiszą. Jakoś przeboleję tego bana, chociaż przyznam, że z paroma osobami trudniej będzie mi się rozstać niż z Tobą.
GRacuch napisał(a):pan DX nie raczyl zalozyc tematu o sobie w dziale o uzytkownikach dlatego pisze tutaj. mozesz przeniesc tego posta jesli chcesz i gdzie chcesz...
voila!
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez _lilith » 30-03-2007, 18:02

uff...pozostaje mi tylko upić się z żalu

woda spod ogorkow :P
What price could you pay... for the changing your destiny...
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: los sosnowcos

Postprzez DX* » 30-03-2007, 18:14

_lilith napisał(a):
uff...pozostaje mi tylko upić się z żalu

woda spod ogorkow :P
nie dopisałem tego, by nie psuć efektu dramatycznego :P
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Vasil » 30-03-2007, 19:01

a wracając do zażaleń, oto post do którego chciałeś się ustosunkować:

DX* napisał(a):odbiór tego, to już sprawa zależna od inteligencji i otwartości myślenia czytającego.

Wiesz Darex, mnie możesz sobie atakować i to zrozumiałe, masz do tego prawo. Ale atakowanie kogoś za to że nie zgadza się z twoimi poglądami jest żenujące. I nie twierdzę tak dlatego że się z tobą nie zgadzam.

poza tym zaczynasz przekraczać granice chamstwa. Proszę bardzo, siebie pozwolę obrażać, ale nie Ją. Po pierwsze nic ci nie zawiniła nie zgadzająć się z tobą, a po drugie nie mogę na to pozwolić z oczywistych względów, do których wycieczkę byłeś łaskaw poczynić...

DX* napisał(a):A jeśli masz jakiś uraz do mojej osoby(a widzę, że masz), to załóż osobny temat i tam wylewajcie z Vasylem swoje żale, zamiast silić się na szczeniackie szukanie pretekstów gdzie popadnie.

Mógłbym tutaj przepisać to co napisałem wyżej, ale powiem tylko że twoje chamskie szczekanie zaczyna robić się już naprawdę żałosne.

Znałem kiedyś kolesia, który na pytanie: "o co chodzi?" rzucał odpowiedzą: "chuj ci w dupie chodzi...". Widzę że prezentujesz podobny poziom... Muszę ci więc podziękować. Potwierdziłeś tylko że nie myliłem się co do ciebie.

... ustosunkuj się
"Te mato perro feo ?me entiendes estúpido? Tu eres un imbecil, te odio"

"Something good, something good... you look like Snoopy, and it makes me laugh..."
Awatar użytkownika
Vasil
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Kraków

Postprzez DX* » 30-03-2007, 19:05

Vasil napisał(a):
DX* napisał(a):odbiór tego, to już sprawa zależna od inteligencji i otwartości myślenia czytającego.

Wiesz Darex, mnie możesz sobie atakować i to zrozumiałe, masz do tego prawo. Ale atakowanie kogoś za to że nie zgadza się z twoimi poglądami jest żenujące. I nie twierdzę tak dlatego że się z tobą nie zgadzam.

Gratuluję metody udowadniania komuś żenady - na podstawie zdań wyrwanych z kontekstu - no geniusz po prostu

Vasil napisał(a):poza tym zaczynasz przekraczać granice chamstwa.
groteska normalnie...delikwent który na dzień dobry poczęstował mnie stekiem epitetów i nieudokumentowanych oskarżeń zarzuca mi chamstwo..tak, jakby Hitler zarzucał Churchilowi Ludobójstwo :/

Vasil napisał(a): Proszę bardzo, siebie pozwolę obrażać, ale nie Ją. Po pierwsze nic ci nie zawiniła nie zgadzająć się z tobą, a po drugie nie mogę na to pozwolić z oczywistych względów, do których wycieczkę byłeś łaskaw poczynić...

Wybacz mi. Nie sądziłem, że odpowiedzi na oskarżenia wypisywane przez twą wybrankę mam kierować do Ciebie

DX* napisał(a):A jeśli masz jakiś uraz do mojej osoby(a widzę, że masz), to załóż osobny temat i tam wylewajcie z Vasylem swoje żale, zamiast silić się na szczeniackie szukanie pretekstów gdzie popadnie.

Vasil napisał(a):Mógłbym tutaj przepisać to co napisałem wyżej, ale powiem tylko że twoje chamskie szczekanie zaczyna robić się już naprawdę żałosne.
to, kto tu jest żałosny i chamski pozostawię bez komentarza
Vasil napisał(a):Znałem kiedyś kolesia, który na pytanie: "o co chodzi?" rzucał odpowiedzą: "chuj ci w dupie chodzi...". Widzę że prezentujesz podobny poziom... Muszę ci więc podziękować. Potwierdziłeś tylko że nie myliłem się co do ciebie.
pisałem już, że to co o mnie myślisz spływa po mnie, tak jak każdy kolejny bełkot twojej urażonej dumy.
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Vasil » 30-03-2007, 19:36

DX* napisał(a):Gratuluję metody udowadniania komuś żenady - na podstawie zdań wyrwanych z kontekstu - no geniusz po prostu

O ile pamiętam nie było tam innego kontekstu. To była twoja główna i jedyna zresztą myśł.

DX* napisał(a):Wybacz mi. Nie sądziłem, że odpowiedzi na oskarżenia wypisywane przez twą wybrankę mam kierować do Ciebie

Problem w tym że to nie były oskarżenia, a jedynie wyrażenie poglądu. Szkoda tylko że atakujesz każdego kto ośmieli się z tobą nie zgodzić... Na prawdę przykro mi że nie wszyscy myślimy podobnie...

DX* napisał(a):pisałem już, że to co o mnie myślisz spływa po mnie, tak jak każdy kolejny bełkot twojej urażonej dumy.

Powtórzę więc że skoro to tak po tobie spływa to przestań atakować każdego kto nie uważa cię za jedynego prawomyślnego to spierdalaj gdzie indziej zamiast urzerać się ze szczeniakami...

"Something good, something good... you look like Snoopy, and it makes me laugh..."
Awatar użytkownika
Vasil
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DX* » 30-03-2007, 20:34

Vasil napisał(a):
DX* napisał(a):Gratuluję metody udowadniania komuś żenady - na podstawie zdań wyrwanych z kontekstu - no geniusz po prostu

O ile pamiętam nie było tam innego kontekstu. To była twoja główna i jedyna zresztą myśł.
kiepściutko z pamięcią...to źle wróży przed maturą
Vasil napisał(a):
DX* napisał(a):Wybacz mi. Nie sądziłem, że odpowiedzi na oskarżenia wypisywane przez twą wybrankę mam kierować do Ciebie

Problem w tym że to nie były oskarżenia, a jedynie wyrażenie poglądu.
skoro to było wyrażenie poglądu
GRacuch napisał(a):zalosne :!: nic dodac nic ujac.

to ja też tylko wyraziłem swój pogląd

Vasil napisał(a): Szkoda tylko że atakujesz każdego kto ośmieli się z tobą nie zgodzić... Na prawdę przykro mi że nie wszyscy myślimy podobnie...
pisałem już, że ktoś, kto na wstępie sypie we mnie bluzgami i rzuca bezpodstawnymi oskarżeniami o "mieszanie J.Kaczmarskiego z błotem" nie ma prawa mówić, że to ja atakuję każdy inny pogląd

Vasil napisał(a):Powtórzę więc że skoro to tak po tobie spływa to przestań atakować każdego kto nie uważa cię za jedynego prawomyślnego
narazie skargi słyszałem tylko od Ciebie i twej lubej, czyli właściwie od jednej osoby...i póki co nieźle się bawię widząc jakiego pajaca z siebie robisz
Vasil napisał(a): to spierdalaj gdzie indziej zamiast urzerać się ze szczeniakami...
kolejny przykład twej wyższości kulturalnej a mojego chamstwa - oby tak dalej --- a napisanie petycji w sprawie zbanowania mnie juz proponowalem? skoro twierdzisz, że "wszyscy wiiedzą"(pewnie coś o czym ja nie wiem) to w mig zbierzesz głosy wszystkich userów... i popraw ortografię przed maturą chyba, że na Giertycha liczysz
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez toM_ » 30-03-2007, 20:39

<ja se tu tak po cichutku po obserwuję, bo ciekawi mnie rozwój wypadków :)>
Awatar użytkownika
toM_
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DTH » 30-03-2007, 20:43

toM_ napisał(a):<ja se tu tak po cichutku po obserwuję, bo ciekawi mnie rozwój wypadków :)>

<mnie też... ćśśś :P >
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Lublin

Postprzez DX* » 30-03-2007, 20:45

toM_ napisał(a):<ja se tu tak po cichutku po obserwuję, bo ciekawi mnie rozwój wypadków :)>
mógłbyś przynajmniej jakąś skargę zgłosić, by nie offtopować :lol:
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez GRacuch » 30-03-2007, 22:30

pojde w Twoje slady... nie ma sensu klocenie sie z kims takim jak DX.... szkoda czasu i slow...
chcecie panowie to sie kloccie dalej... choc to i tak nie ma sensu...
wiec daruje sobie skomentowanie wypowiedzi p. DX

P.S
Vasil napisał(a):Powtórzę więc że skoro to tak po tobie spływa to przestań atakować każdego kto nie uważa cię za jedynego prawomyślnego to spierdalaj gdzie indziej zamiast urzerać się ze szczeniakami...

podpisuje sie pod tym rekami i nogami...
...Sexual Deviance Is Only Good When It Is Hidden Behind The Mask Of Elegance And Style...
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Krakow

Postprzez DX* » 30-03-2007, 22:38

GRacuch napisał(a):nie ma sensu klocenie sie z kims takim jak DX.... szkoda czasu i slow...
chcecie panowie to sie kloccie dalej... choc to i tak nie ma sensu...
wiec daruje sobie skomentowanie wypowiedzi p. DX
p. DX będzie zobowiązany, że oszczędziłaś mu czasu traconego na komentowanie kolejnych lamentów

GRacuch napisał(a):
Vasil napisał(a):Powtórzę więc że skoro to tak po tobie spływa to przestań atakować każdego kto nie uważa cię za jedynego prawomyślnego to spierdalaj gdzie indziej zamiast urzerać się ze szczeniakami...

podpisuje sie pod tym rekami i nogami...
jak dla mnie , to możesz podpisać się nawet uszami
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Vasil » 31-03-2007, 09:12

DX* napisał(a):narazie skargi słyszałem tylko od Ciebie i twej lubej, czyli właściwie od jednej osoby...i póki co nieźle się bawię widząc jakiego pajaca z siebie robisz

No czekam, jedziesz dalej... Jak na razie pajaca robisz z siebie ty, przynajmniej w moich oczach.

DX* napisał(a):i popraw ortografię przed maturą chyba, że na Giertycha liczysz

nie wiedziałem Darex że musisz używać już takich argumentów...

Awatar użytkownika
Vasil
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DX* » 31-03-2007, 09:23

Taaa...ja też cię kocham mój Arlekinie :mrgreen:
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Wojtek_ » 31-03-2007, 19:37

DX jesteś żałosny. Nie wiem, jak można się tak zachowywać... No po prostu brak mi słów... Nie dość, że tutaj piszesz, to jeszcze wymagasz, żeby ktoś kontekst rozumiał... toż to szczyt chamstwa!

A wszystko to, bo DTH mi podebrał mój tekst, z jakim tu chciałem wlecieć i wszystkich rozpierdolić :wink: :
DTH napisał(a):ty chuju!
jak tu w czasach dzisiaj uatrakcyjnić chcesz rocka,
rock to skamielina nie opoka!!
Wojtek_
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Poznań

Postprzez Vasil » 31-03-2007, 20:12

DX* napisał(a):Taaa...ja też cię kocham mój Arlekinie :mrgreen:

Pozostaje mi tylko mieć nadzieję że to nie do mnie i że to jednak jest ironia...

Awatar użytkownika
Vasil
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DX* » 31-03-2007, 22:03

Woycieh napisał(a):DX jesteś żałosny. Nie wiem, jak można się tak zachowywać... No po prostu brak mi słów... Nie dość, że tutaj piszesz, to jeszcze wymagasz, żeby ktoś kontekst rozumiał... toż to szczyt chamstwa!
:oops: :diabelfaja:

Vasil napisał(a):
DX* napisał(a):Taaa...ja też cię kocham mój Arlekinie :mrgreen:

Pozostaje mi tylko mieć nadzieję że to nie do mnie i że to jednak jest ironia...
łamiesz me serce Arlekinie...

Blask lica Kolumbiny
tak oślepić Cię raczył
żeś o emota na końcu
wzrokiem nie zahaczył
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Vasil » 31-03-2007, 22:55

DX* napisał(a):łamiesz me serce Arlekinie...

:fuck:

Awatar użytkownika
Vasil
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Michał L » 31-03-2007, 22:59

no jak rybka na haczyk

EDIT

rybki
Ostatnio edytowany przez Michał L, 31-03-2007, 23:08, edytowano w sumie 1 raz
nie inaczej

Frizona.pl
Michał L
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Sosnowiec Pogoń

Postprzez GRacuch » 31-03-2007, 23:04

DX* napisał(a):i popraw ortografię przed maturą chyba, że na Giertycha liczysz

DX* napisał(a):kuśwa premiera w stanach już w listopaszie była

popraw ortografie.... :)
...Sexual Deviance Is Only Good When It Is Hidden Behind The Mask Of Elegance And Style...
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DX* » 31-03-2007, 23:22

Vasil napisał(a):
DX* napisał(a):łamiesz me serce Arlekinie...

:fuck:
jak zwykle szarmancki...

możeś nie jest świadom
więc uprzedzić Cię muszę
iż twej Kolumbinie
nie wystarczy ten paluszek ;D
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez GRacuch » 31-03-2007, 23:35

doprawy jestes swietny w robieniu z siebie blazna...
bawia mnie twoje posty coraz bardziej
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DX* » 01-04-2007, 00:02

GRacuch napisał(a):doprawy jestes swietny w robieniu z siebie blazna...

hmm..to, to chyba skierowane do tego tru młodzieńca w binoklach a la Chuck Norris na avatarowej fotce...
GRacuch napisał(a):bawia mnie twoje posty coraz bardziej

miło mi niezmiernie i proszę o dalszą inspirację
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez GRacuch » 01-04-2007, 11:58

DX* napisał(a):
GRacuch napisał(a):doprawy jestes swietny w robieniu z siebie blazna...

hmm..to, to chyba skierowane do tego tru młodzieńca w binoklach a la Chuck Norris na avatarowej fotce...

niestety do Ciebie...
zaczynam sie utwierdzac w tym ze chyba masz jakiem kompeks...
i za duzo czasu wolnego....
lepiej zrob cos z tym stary...
DX* napisał(a):
GRacuch napisał(a):bawia mnie twoje posty coraz bardziej

miło mi niezmiernie i proszę o dalszą inspirację

voila!
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DX* » 01-04-2007, 12:11

GRacuch napisał(a):zaczynam sie utwierdzac w tym ze chyba masz jakiem kompeks...
i za duzo czasu wolnego....
dla takich pacjentów zawsze czas wygospodaruję...a co do kompeksów: zawsze martwiło mnie, że nie potrafię nauczyć się gwizdać 'na palcach' - poradzisz coś coś na to pani psycholog? :lol:
GRacuch napisał(a):lepiej zrob cos z tym stary...
jeśli ładnie poprosisz...młoda
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Emperorek » 01-04-2007, 14:00

woycieh a myslisz ze ja nie chciałem tego napisac??? :mutny:

ale pozatym to fajowy temat ale sie usmiałem. No wiesz darex tak młodzież besztac. ale jestes niemiły, a ludzie do Ciebie z sercem :lol2:
Awatar użytkownika
Emperorek
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Poznań/Pniewy

Postprzez DX* » 01-04-2007, 14:35

Emperorek napisał(a):No wiesz darex tak młodzież besztac. ale jestes niemiły, a ludzie do Ciebie z sercem :lol2:
nic nie poradzę...to przez te GŁOSY w mojej głowie.. :mutny: :diabelek:
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Następna

Wróć do Użytkownicy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników

Ogłoszenia Koncerty