St. Alquerre napisał(a):ale pełna zgoda, trzeba się kiedyś na piwko i odsłuch wspólny ustawić w jakimś większym gronie w jakimś większym miejscu
jestem całkowicie ZA
St. Alquerre napisał(a):ale pełna zgoda, trzeba się kiedyś na piwko i odsłuch wspólny ustawić w jakimś większym gronie w jakimś większym miejscu

Karotka napisał(a):St. Alquerre napisał(a):ale pełna zgoda, trzeba się kiedyś na piwko i odsłuch wspólny ustawić w jakimś większym gronie w jakimś większym miejscu
jestem całkowicie ZA

DTH napisał(a):może być krki tak już do kogoś mam się wybrać
![]()
dobra, nie offtopować

malk-on-tent napisał(a):ale lilka, całkiem niedawno temu zrobiliśmy dwuosobowy zlot, rememba?

_lilith napisał(a):rememba, ale zebrac dwie osoby na dzien, to nei to samo co zebrac 10 osob na dzien, noc i jeszcze wiecej

lin napisał(a):_lilith napisał(a):rememba, ale zebrac dwie osoby na dzien, to nei to samo co zebrac 10 osob na dzien, noc i jeszcze wiecej
musze to wreszcie napisać - mnie byście na tyle na pewno nie zebrali. z natury jestem aspołeczna.

_lilith napisał(a):a na trojkacik tez bys sie nie dala namowic ?

_lilith napisał(a):a na trojkacik tez bys sie nie dala namowic ?

ciesz się! przynajmniej nie dostaniesz alergiiEmperorek napisał(a):dobra robota w hiszpani mi nie wypaliła.

DTH napisał(a):ciesz się! przynajmniej nie dostaniesz alergii

lin napisał(a):DTH napisał(a):ciesz się! przynajmniej nie dostaniesz alergii
jak możesz chłopakowi to mówić, chociaż byś udawał że to szkoda!!!

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników