darex78 napisał(a):Ja na P.Woodstock zawsze jezdzilem 3 dni wczesniej,,,bo już na dzień przed imprezą nie dało się znaleźć przyzwoitego miejsca na rozbicicie namiotu...zostawały tylko opcje: a) przy ToiToi-ach b) 1,5 km od sceny w jakichś cierniowych haszczach...

forlorn napisał(a):to chyba moj ostatni wood bo po studiach spadam z kraju

• Kogo to wszystko
clash /29.07.2006 12:48/ Ten cały Wódstok to spęd spod 666.
Czemu sie to nagłaśnia, komu on służy.
Jak chodzi o rząd dusz to Łojciec OFF-sik
prowadzi je prostą drogą do piekła.
APAGE SATANAS !!!
• jakbym widział spęd bydła
cober /29.07.2006 12:40/ wczoraj oglądałem na żywo transmisję w internecie, nie wierzę zapewnieniom że ludzie nie piją i nie ćpają (jak to zarzekał się Owsiak).Widziałem ludzi w tłumie którzy zataczali się w transie i ich błędny wzrok mówił wszystko, ale to ich sprawa, chcą narkotyków, heavy matalu, wolnego seksu niech mają. ciekawe ile osób umrze w konsekwencji na hiv itp. A te dwie ofiary to chyba nie z przejedzenia. Telewizja publiczna pokazywała piękne migawki, nic z tego co widziałem w internecie, kotłujący się w ...

darex78 napisał(a):Owsiak po prostu spróbował w tym roku wrócić do korzeni...na II pierwszych edycjach PW też nie było powalających kapel z okładek czasopism rockowych, a ludziska bawili się świetnie...ale wtedy nie
było tyle ludu, więc każdy mógł się poczuć jak niezal![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników