Michał L napisał(a):A tam będziecie czyścić glany. Błoto wysuszy się i skruszy
brud do 3 cm grzeje a potem sam odpada.
Michał L napisał(a):A tam będziecie czyścić glany. Błoto wysuszy się i skruszy

DTH napisał(a):firmowe trampki? czyżby takie za 150zeta?Ale jak kto lubi:P
Mojżesz napisał(a):A Vasyl to taki pedancik! Tu je sobie wypastuje, tam wyczyści, a jeszcze gdzie indziej będzie rozpaczał nad zacierającym się wzorem na podeszwie, lub plamą z błota... Wstydź się Vasyl!

uuuu, no to ja wam nie zazdroszczę... chociaż gdyby u nas były takie zarobki jak w Norwegii to pewnie też bym na trampki 200zł lekką ręką wydawałGRacuch napisał(a):taaa... takie do kostek.... czarne z firmowym znaczkiem...nie mam pojecia ile kosztuja w Polsce ale pewnie tyle jesli nie wiecej... nie mialam wyboru,w Norwegii innych nie znalazlam... :/

No nie! Oczyma wyobraźni widzę go w takim białym, koronkowym fartuszku ze szczotką do kurzu...
DTH napisał(a):uuuu, no to ja wam nie zazdroszczę... chociaż gdyby u nas były takie zarobki jak w Norwegii to pewnie też bym na trampki 200zł lekką ręką wydawałGRacuch napisał(a):taaa... takie do kostek.... czarne z firmowym znaczkiem...nie mam pojecia ile kosztuja w Polsce ale pewnie tyle jesli nie wiecej... nie mialam wyboru,w Norwegii innych nie znalazlam... :/

GRacuch napisał(a):nie mial wyboru...

Mojżesz napisał(a):GRacuch napisał(a):nie mial wyboru...
Strasznie to brzmi...
P.S
Wiedziałem... Jednak jest pantoflarzem

Mojżesz napisał(a):Mam wystarczająco wiele obciążających go dowodów (hehehe)...

DTH napisał(a):w górach??! o cholera, to ty niezły hardkorowiec jesteś ci powiem!

Mojżesz napisał(a):A Vasyl to taki pedancik! Tu je sobie wypastuje, tam wyczyści, a jeszcze gdzie indziej będzie rozpaczał nad zacierającym się wzorem na podeszwie, lub plamą z błota... Wstydź się Vasyl!
Mojżesz napisał(a):No nie! Oczyma wyobraźni widzę go w takim białym, koronkowym fartuszku ze szczotką do kurzu...

Vasil napisał(a):trzy godziny w łazience

Vasil napisał(a):postanowiła spędzić trzy godziny w łazience

_lilith napisał(a):Vasil napisał(a):postanowiła spędzić trzy godziny w łazience
![]()
![]()
![]()
![]()
o jezu - co mozna robic 3 godziny w lazience?

_lilith napisał(a):Vasil napisał(a):postanowiła spędzić trzy godziny w łazience
![]()
![]()
![]()
![]()
o jezu - co mozna robic 3 godziny w lazience?

GRacuch napisał(a):a o myciu sobi wlosow juz nie wspomne...)...! ha!

Vasil napisał(a):GRacuch napisał(a):a o myciu sobi wlosow juz nie wspomne...)...! ha!
"PRZYSIĘGAŁAŚ ŻE NIE!!!... mam przetłuszczające się włosy i robię co mogę żeby z tym żyć..."

GRacuch napisał(a):taaa....co wcale nie znaczy ze musisz wlazic mi do lazienki....![]()
![]()

Vasil napisał(a):GRacuch napisał(a):taaa....co wcale nie znaczy ze musisz wlazic mi do lazienki....![]()
![]()
to była moja łazienka... przepraszam

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników