ja jutro o 6 wyjeżdzam na jakis bezsensowny oboz, na jakims zadupiu niedaleko Poznania... Sieraków czy jakos tak :
nie chce mi sie za cholere ale rodzice każą

ToMi napisał(a):a ja swoim miastem wręcz rzygam i z chęcią bym się z Tobą zamienił

forlorn napisał(a):ja coprawda za granica jeszcze nie bylem (co mam nadzieje sie niedlugo zmieni) ale o tych turkach sporo slyszalem, koles mi opowiadal ze jak byl niedawno w irlandii to strach bylo po turkach do kibla wejsc bo oni nie uzywaja papieru toaletowego tylko wody z butelki co podobno znacznie koliduje z naszymi "zwyczajami"![]()
holandia ciekawy kraj zawsze chcialem legalnie zajarac sobie w coffee shop'ie![]()
Krieg mam nadzieje ze bedziesz nam tu zdawal male relacje z pobytu w Holandii

Krieg napisał(a):Dzieki mnie jednego dzisiaj z tych pluskw wyjebali z roboty

Malkavian napisał(a):
a jakby jeszcze mieli jakieś wonty to pamiętaj, mafia ogórkowa malkava zafunduje im betonowe buty

Malkavian napisał(a):Jutro jadę do Gdyni, wracam 31 i zastanawiam się czy następnego dnia jechać na Ukrainę...

Krieg napisał(a):Malkavian napisał(a):Jutro jadę do Gdyni, wracam 31 i zastanawiam się czy następnego dnia jechać na Ukrainę...
Mam nadzieje ze spotkamy sie jak przyjade do Polski![]()
Wypic pare browarow trzeba !!

Malkavian napisał(a):[
o panie! proste!jakoś się zgadamy...

Człowieku NIE RÓB TEGO!!!!!!!!!Malkavian napisał(a):i zastanawiam się czy następnego dnia jechać na Ukrainę...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników