wakacje

Posty na dowolne tematy, dowolnej długości i o dowolnej porze

wakacje

Postprzez drow » 08-07-2005, 21:09

a jak tam przebiegają wasze wakacje :?: byliscie juz gdzies ? wyjezdzacie czy zapowiada sie siedzenie w domku ???

ja jutro o 6 wyjeżdzam na jakis bezsensowny oboz, na jakims zadupiu niedaleko Poznania... Sieraków czy jakos tak : :?

nie chce mi sie za cholere ale rodzice każą :(
"Then if we fall, we all fall, and we fall alone..."
Awatar użytkownika
drow
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: się biorą dzieci ?

Re: wakacje

Postprzez Krieg » 08-07-2005, 21:40

Ja już wakacje mam od dawna, ale w sumie powiem ci to nuda nuda i jeszcze raz nuda panuje w mieście gdzie mieszkam może to się zmieni jak wyjadę do Holandii za tydzień na półtora miesiąca.
Awatar użytkownika
Krieg
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Stherliz

Postprzez [nieaktywny] malk » 16-07-2005, 13:35

gnoję się w domu, niedługo wyjazd na Ukrainę mnie czeka, a jeśli dobrze pójdzie to potem na spływ kajakowy na Litwie... 9 dni wiosłowania, jak wrócę to będe miał takie bary, że dresy będą mi z drogi schodzić :P

a jeśli by się udało, to przy wielkiej dozie szczęścia znów sobie do Nowego Jorku pojadę :)
[nieaktywny] malk
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez toM_ » 16-07-2005, 15:46

a ja pierdolę i siedzę kurwa w domu :evil:
rozjebie coś zaraz, bo mnie to już maxymalnie wkurwia :!:
i się wcale nie zanosi bym gdzieś wyjechał :(
Awatar użytkownika
toM_
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez _lilith » 16-07-2005, 19:30

ja wyjezdzam czwartego sierpnia na dwa tygodnie na tzw urlop, rodzice wczoraj juz zarezerwowali hotel, poki co siedze w domu i ciesze sie, tylko co ja bede robic w drugiej polowie ? my love wyjezdza na caly sierpien ;/
What price could you pay... for the changing your destiny...
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: los sosnowcos

Postprzez Krieg » 17-07-2005, 03:48

Ja za godzine jade prosto do serca holandi, czuje się choelrnie przytłoczony będę tęsknił za swoim miastem :(
Awatar użytkownika
Krieg
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez toM_ » 17-07-2005, 10:34

a ja swoim miastem wręcz rzygam i z chęcią bym się z Tobą zamienił
Awatar użytkownika
toM_
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Michał L » 17-07-2005, 17:32

Ja pierw siedziałem w SC i chlałem albo grałem na kompie, potem pojechałem na wieś gdzie chlałem albo czytałem książki albo jeździłem na rowerze, a teraz wróciłem i zapowiada się tydzień chlania :D
nie inaczej

Frizona.pl
Michał L
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Sosnowiec Pogoń

Postprzez Krieg » 18-07-2005, 18:20

ToMi napisał(a):a ja swoim miastem wręcz rzygam i z chęcią bym się z Tobą zamienił

Jestem juz w Holadnii wlasnie siedze u siostry na kompie wiec moga byc bledy bo tu jest troche inaczej klawiatura :P Praca jest zajebsista ale to nalapalem nie chceci do jebanych turkow straszne cwaniaki:/
Awatar użytkownika
Krieg
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez forlorn » 18-07-2005, 18:50

ja coprawda za granica jeszcze nie bylem (co mam nadzieje sie niedlugo zmieni) ale o tych turkach sporo slyszalem, koles mi opowiadal ze jak byl niedawno w irlandii to strach bylo po turkach do kibla wejsc bo oni nie uzywaja papieru toaletowego tylko wody z butelki co podobno znacznie koliduje z naszymi "zwyczajami" :wink:
holandia ciekawy kraj zawsze chcialem legalnie zajarac sobie w coffee shop'ie :D
Krieg mam nadzieje ze bedziesz nam tu zdawal male relacje z pobytu w Holandii
:wink:
Awatar użytkownika
forlorn
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: olkusz

Postprzez Krieg » 18-07-2005, 18:57

forlorn napisał(a):ja coprawda za granica jeszcze nie bylem (co mam nadzieje sie niedlugo zmieni) ale o tych turkach sporo slyszalem, koles mi opowiadal ze jak byl niedawno w irlandii to strach bylo po turkach do kibla wejsc bo oni nie uzywaja papieru toaletowego tylko wody z butelki co podobno znacznie koliduje z naszymi "zwyczajami" :wink:
holandia ciekawy kraj zawsze chcialem legalnie zajarac sobie w coffee shop'ie :D
Krieg mam nadzieje ze bedziesz nam tu zdawal male relacje z pobytu w Holandii
:wink:

Tak turki to pierdolone gnoje cwane i chca swoje zasady najebac kazdemu :zly:
Awatar użytkownika
Krieg
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez _lilith » 19-07-2005, 17:14

ta TURKI dajcie spokoj - byłam w Turcji dwa tygodnie - NEVER AGAIN SYF I MALARIA i wszechobecne cwaniactwo i SYF I SYF I SYF
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Krieg » 19-07-2005, 17:28

Dzieki mnie jednego dzisiaj z tych pluskw wyjebali z roboty :P
Awatar użytkownika
Krieg
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez _lilith » 19-07-2005, 18:21

:twisted:
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez [nieaktywny] malk » 19-07-2005, 18:22

Krieg napisał(a):Dzieki mnie jednego dzisiaj z tych pluskw wyjebali z roboty :P

a jakby jeszcze mieli jakieś wonty to pamiętaj, mafia ogórkowa malkava zafunduje im betonowe buty :twisted:
[nieaktywny] malk
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Krieg » 19-07-2005, 19:23

Malkavian napisał(a):
a jakby jeszcze mieli jakieś wonty to pamiętaj, mafia ogórkowa malkava zafunduje im betonowe buty :twisted:

Bede pamietal malkav dzieki za wsparcie :wink:
Awatar użytkownika
Krieg
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DTH » 20-07-2005, 19:25

ja własnie wrócilem z Darłówka - opalony, wypaczęty, pełen sił na reszte wakacji. Był to wyjazd z rodzicami jednak mimo wcześniejszych obaw było naprawde świetnie. Nie było ciągłego "śledzenia" i planowania rozkładu dnia. Miałem z brejdakiem osobny pokój tak, że nawet nocne wypady nad morze nikomu nie przeszkadzały. A i za nic nie musiałem płacić z własnej kieszeni :twisted: troche sie 'pobyczyłem', pozwiedzałem. w sumie fajnie było.
Na reszte wakacji wyjezdzam do Hiszpanii w celach turystyczno-zarobkowo-rozpoznawczych. przedewszystkim chce zorientowac sie na czym w ogole polega praca :P - nigdy na powaznie tego nie robiłem, pozwiedzać co sie da, no i jak cos jeszcze z tego zostanie w to bardzo dobrze.
Jak zostanie jeszcze troche wakacji to jeszcze pomyśle. Jak wypali to pojade gdzieś ze znajomymi, może z brejdakiem gdzieś w jakeś wyższe góry, chciałbym też gdzieś dalej sie wybrać rowerem. Ale zobaczymy co z tego wyjdzie
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Lublin

Postprzez drow » 20-07-2005, 20:26

dzisiaj wróciłem z obozu... to bylo jak oboz przetrwania... nigdy wiecej...

pobudki o drugiej w nocy, marne zarcie, ciagle bieganie i czolganie sie, SSS (spartakiada sportow sadystycznych), za spoznienie 50 pompek...

ale na szczescie jestem jzu w domciu i teraz bede sie byczyl az nie pojade gdzies z rodzicami...
Awatar użytkownika
drow
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Krieg » 23-07-2005, 19:59

TO CHYBA NAJGORSZE KURWA MAC WAKACJE JAKIE W ZYCIU MIALEM KURWAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :zly:
Awatar użytkownika
Krieg
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez [nieaktywny] malk » 23-07-2005, 20:01

Jutro jadę do Gdyni, wracam 31 i zastanawiam się czy następnego dnia jechać na Ukrainę...
[nieaktywny] malk
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Krieg » 23-07-2005, 20:03

Malkavian napisał(a):Jutro jadę do Gdyni, wracam 31 i zastanawiam się czy następnego dnia jechać na Ukrainę...

Mam nadzieje ze spotkamy sie jak przyjade do Polski :D
Wypic pare browarow trzeba !!
Awatar użytkownika
Krieg
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez [nieaktywny] malk » 23-07-2005, 20:06

Krieg napisał(a):
Malkavian napisał(a):Jutro jadę do Gdyni, wracam 31 i zastanawiam się czy następnego dnia jechać na Ukrainę...

Mam nadzieje ze spotkamy sie jak przyjade do Polski :D
Wypic pare browarow trzeba !!

o panie! proste! :D jakoś się zgadamy...
[nieaktywny] malk
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Krieg » 23-07-2005, 20:23

Malkavian napisał(a):[

o panie! proste! :D jakoś się zgadamy...

Hehe juz sie doczekac nie moge.
Panie i panowie pozostalo jeszcze 7 tyg do mojego powrotu do Polski
...chyba ze mnie z pracy szybciej wydupia :P
Awatar użytkownika
Krieg
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez [nieaktywny] malk » 23-07-2005, 20:45

a jednak zacząłem się zastanawiać i chyba ze starymi nie jadę... :|
nie wiem, z jednej strony pojechałbym ale i tak żadnej panny nie spotkam, żadnych znajomych, ciągle ze starszymi będę się męczył...
ale zamulanie w domu to też nie jest to co kocham, no bo ile nocek można spędzić przy kompie?

ja pierdzielę nie wiem co mam zrobić...
[nieaktywny] malk
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez drow » 24-07-2005, 13:30

ja 30 jade na jakies zadupie z rodzicami :? jak ja tego nienawidze :evil: calodniowa kontrola, rodzice ciagle mi mowia co mam robic gdzie mam isc, podgladaja co robie :( :( :(

jeszcze jedzie z nami moja ciocia, oni na pewna wieczorkami beda sobie pic, ja bede patrzyl i slinka bedzie ciekla ;( ;(
Awatar użytkownika
drow
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Krieg » 24-07-2005, 14:11

Juz wole chodzic do tej zasranej roboty przynajmniej cos sie w niej dzieje a tak siedze te dwa dni non stop na kompie i gowno robie tylko slucham muzyki i wpisuje sie na forum.
Awatar użytkownika
Krieg
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez forlorn » 24-07-2005, 14:47

a ja jak zwykle wakacje w domu:(( pracfuje i kurwa mam tyle urlopu ze zal mi duper ściska a na dodatek nawwt gdybym mial go wiecej to i tak kaplica bo zarobki w naszym, kraju sa piekne :wink: szczególnie jak oplacisz czesne hehe
kurwosci moja... :evil:
jak zwykle...wakacje dla mnie to pojecia abstrakcyjne :D
Awatar użytkownika
forlorn
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: olkusz

Postprzez DTH » 24-07-2005, 15:52

Malkavian napisał(a):i zastanawiam się czy następnego dnia jechać na Ukrainę...
Człowieku NIE RÓB TEGO!!!!!!!!!

Byłem raz w zyciu na Ukrainie i więcej mnie tam nie zobaczą. Byłem na wakacjach na roztoczu i postanowiliśmy, że nie daleko jest na Ukrainę a nigdy tam nie byliśmy więc można by się wybrać. ok godz 10 przekroczyliśmy granicę Polski. na ukraińskiej musialiśmy wypełnić jakieś wnioski (co wwozimy, ile, waluta, złoto, itp) jak zaznaczyliśmy, że turyści ukraiński pogranicznik dziwnie na nas spojżał i kazał otworzyć bagaznik (mieliśmy tam tylko pół butelki wody mineralnej i jakiś koc). Pierwszych obaw zacząłem nabierać gdy przekroczyliśmy już ukraińską granicę. Kolejka a włąściwie kolejki (chyba 3 osobowych i 1 tirów miały kilka albo i kilkanaście km) dojechaliśmy do pobliskiego miasta (na środku był plac z pomnikiem żołnierza radzieckiego kilka ulic na krzyż, żule pod jakimś wielkim opuszczonym sklepem, i zaparkowana ciężarówka z czasów II Wojny + ze 2 motocykle z podobengo okresu - ot co zobaczyliśmy). Pstrykneliśmy kilka zdjęć i wróciliśmy na granicę. I tutaj zaczyna się najlepsze;) było ok godz 11-12. zaparkowaliśmy na końcu kolejki, nie zdązyliśmy zgasić silnika a podjezdza do nas stara, czarna łada i wysiada kilku eleganckich panów odzianych w uniformy firmy adidas. pytają się czy chcemy ekspresem. no dobra, widze, że potrwa to ładnych kilka godzin wiec pytamy "ile?" no "30$". Myślę "a peis cię ..." płacić 120zł zeby oszczędzić ze 2 godziny? no to czekamy, czekamy, i czekamy a tu nic. kolejka ani drgnie przez ponad godznę. Wołamy kolesi w dresach. oni kazą nam podjechać jakąś równoległą drogą, przez jakieś pole, i ustawiają w odrębenej kolejce. czekaliśmy w niej do ok 19-20stej aż w końcu podnieśli szlaban i wszyscy ruszyli. razem tiry, motocykle, samochody osobowe, kilka było pchanych przez kierowców, większość to rupiecie z przerdzewiałą karoserią, mające po kilkadziesiąt lat.) Pogranicznicy starali się zatrzymać resztę i najpierw puszczać tych co zapłacili. ale i tak mało kto zwracał na nich uwagę. było tylko słychać ryk silników i pisk opon. ale udało się, przejechaliśmy z kilometr a tu 2ga kolejka:) tutaj już właściwa do granicy. ostatecznie w Polsce byliśmy o 24:30 :D
wycieczka ok 70km w obie strony zajęła nam ponad 14godzin!!! na samej granicy staliśmy ponad 12h! zastanawiam się tylko ile dni musieli stać ci którzy nie zapłacili tych 30 dolców
ufff ale się rozpisałem:P
Tak czy inaczej z dobrego serca nie polecam tego kraju na wycieczki :D
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Lublin

Postprzez _lilith » 24-07-2005, 17:51

alex bejbe tyko wroc na 2ga polowe sieprnia bo imprezka nam sie kroi ;]
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez blabla » 29-07-2005, 15:37

Otwierajcie szampany, macie ode mnie spokój na 2 tygodnie - jadę na Mazury na łódki.
blabla
Degustator
Degustator

Następna

Wróć do Rozmowy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników

Ogłoszenia Koncerty