wakacje

Posty na dowolne tematy, dowolnej długości i o dowolnej porze

Re: wakacje

Postprzez _lilith » 08-06-2007, 21:52

ja spedze pewnie caly sierpien ukrywajac sie w lasach pomorza zachodniego :lol:, no i pewnie na tydzien lub dwa wyskocze do egiptu, no i 2 lipca koncert :]
What price could you pay... for the changing your destiny...
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: los sosnowcos

Postprzez toM_ » 17-06-2007, 20:42

a ja od czwartego lipca siedzę w mieście beatlesów :) i mam nadzieje że posiedzę tam jak najdłużej :)
Awatar użytkownika
toM_
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Emperorek » 02-07-2007, 21:20

a ja spedze wakacje w pracy, wiec za dużo planów nie mam a wszystkie wolne dni palnuje pić żeby zalac smutek po straconych wakacjach :mruga: a pozatym to zastanawiam sie czy nie pojechac do jarocina na archive
Awatar użytkownika
Emperorek
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Poznań/Pniewy

Postprzez DTH » 02-07-2007, 21:53

no ja by chciał się do jakiejś roboty załapać. Ale... nie chce mi się jej szukać :P Jeżeli mi ktoś załatwi to pewnie pójdę...
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Lublin

Postprzez _lilith » 03-07-2007, 11:15

DTH napisał(a):no ja by chciał się do jakiejś roboty załapać. Ale... nie chce mi się jej szukać :P Jeżeli mi ktoś załatwi to pewnie pójdę...

skad ja to znam :D
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez GRacuch » 03-07-2007, 14:17

jesli o mnie chodzi to oczywiscie jestem w Krakowie do 11 sierpnia. W tym miesiacu zapowiada sie wypad do Zakopanego i Poronina (Bialy Dunajec). To byloby na tyle.
...Sexual Deviance Is Only Good When It Is Hidden Behind The Mask Of Elegance And Style...
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Krakow

Postprzez Emperorek » 03-07-2007, 18:21

DTH napisał(a):no ja by chciał się do jakiejś roboty załapać. Ale... nie chce mi się jej szukać :P Jeżeli mi ktoś załatwi to pewnie pójdę...

nie chce ci sie szukać a chce pracować??? Czy praca tez ma być jakoś szczegolnie nie meczaca :lol2:
Awatar użytkownika
Emperorek
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Poznań/Pniewy

Postprzez DTH » 03-07-2007, 20:58

czy ja wiem... robiłem już w OBI na materiałach budowlanych, i jakoś bardzo nie stękałem, więc chyba znowu nie musi być taka lajtowa ;) ... Tylko właśnie, wtedy to oni znaleźli mnie, a nie ja ich :P
Jak jeszcze raz zadzwonią to znowu pójdę ;)
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Michał L » 05-07-2007, 18:24

Z tym jest problem, że na etat iść pracować, to biorą przeważnie na 3 miesiące od razu...
A ja góra miesiąc bym mógł więc odpadam.

Początek wakacji - czerwiec, z tydzień ponad z niego spędziłem na wsi, resztę tutaj marnotrawiac czas, pijąc, grając na kompie, wychodząc na boisko, jeżdżac na rowerze. Jakoś mało czytałem w sumie przez ten miesiąc. A i jeszcze rozdawałem ulotki 'Żaka' :lol2: Ale 5.20 na godzinę na rękę zawsze coś. Godzina i 2 bro. Prawko też zacząłem robić i 8 godzin wyjeździłem i egzamin wewnętrzny z teorii póki co zdałem i muszę się przejść i umówić dalej.

A teraz muszę początek lipca siedzieć w SC raczej, może w przyszłym tygodniu na 3-4 dni się na wieś wybiorę najwyżej. Bo ta rekrutacja na studia jest. A potem 21 lipca wesele kuzynki :D:D A potem na wieś jadę. I póki co tyle wiem :)
nie inaczej

Frizona.pl
Michał L
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Sosnowiec Pogoń

Postprzez _lilith » 08-07-2007, 19:33

ja wrocilam przed chwila od pieknego ze wsi, jutro do biura podrozy zeby sie na wtorek srode na jakis wylot zalapac i troche sie powygrzewac na jakims mniej lub bardzioej arabskim wybrzezu a potem znowu nad morie u pieknego siedziec
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DTH » 25-07-2007, 23:33

heh, ledwo co wróciłem z gór a już tam znowu jadę ;) i ch.., że do Zakopanego, które mnie delikatnie mówiąc irytuje. Grunt, że nie nad morze ;)...
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez _lilith » 26-07-2007, 16:44

ja za to w piatek za tydzien lade w lasy pomorza naszego i bede tam z miskiem caly miesiac :D
szkoda tylko ze odcieta od neta [i allegro :lol: boze ile pieniedzy zaoszczedze], ale jakos wyzyje
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez luke666666 » 28-07-2007, 11:50

No to wasze wakacje nie powinny równać sie z moimi:D.Ja tak sobie wyobrazalem wakacje:Bede chodził z dziewczyna codzienni i wszedzie,pojade na 4 festiwale muzyczne ze starszym bratem(który miał wszytko sponsorować bo wisi mi tysiąc zeta):Węgorzewo,Off Festwial,Woodstock i Jarocin,pójde do pracy ,pojade do kuzyna na 2 tygodnie i obóz sportowy,przy okazji bede sie spotykał z kolegami i zrobie impreze.
Tak wyglądają moje wakacje:Dziewczyna mnie zdradziła z moim najbliższym kumplem,Brat wyjechał do Anglii do pracy której nie może znaleźć i nie dośc ze nie odda mie tego tysiaca to jeszcze nie pojade na zaden z tych festiwali,nie pójde do pracy gdyż praca która miałem załatwiona dali komuś innemu bo był starszy,do kuzyna pojade na maks tydzien bo jedzie do dziewczyny a na obóz sportowy nie ma szans bo na początku wakacjii moja noga została zmiażdzona w czasnie gry w piłke i nie mogłem sie ruszac przez 2 tygodnie koledzy oczywiście mnie olali a rodzice zabronili robic impreze...No i ktoś teraz powie ze ma gorsze wakacje ode mnie?:D:D:D
"Jeszcze nigdy tak niewielu,nie zrobiło tak wiele dla tak wielu"-Winston Churchill o polskich lotnikach w czasie Bitwy o Anglię.
luke666666
Degustator
Degustator

Miejscowość: Kraków

Postprzez _lilith » 28-07-2007, 13:28

luke666666 napisał(a):Dziewczyna mnie zdradziła z moim najbliższym kumplem,

nie rozpaczaj, jeszcze wiele przed toba [zdrad i dziewczyn :P]
na wiecej nic nie mowie, bo wyjde na starego zramolalego piernika :lol:
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DX* » 28-07-2007, 13:39

_lilith napisał(a):
luke666666 napisał(a):Dziewczyna mnie zdradziła z moim najbliższym kumplem,

nie rozpaczaj, jeszcze wiele przed toba [zdrad i dziewczyn :P]
na wiecej nic nie mowie, bo wyjde na starego zramolalego piernika :lol:

To ja nawet nie ośmielę się stęknąć :lol:
"I never put off till tomorrow, what I can possibly put do the day after" - Oscar Wilde
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Wild East

Postprzez luke666666 » 28-07-2007, 14:33

To ja nawet nie ośmielę się stęknąć :lol:[/quote]
Stękaj stękaj:Dz chęcią posłuchamy:D a tak ogólnie to już sie tym nawet nie przejmuje.było mineło.Będzie następna:D
"Jeszcze nigdy tak niewielu,nie zrobiło tak wiele dla tak wielu"-Winston Churchill o polskich lotnikach w czasie Bitwy o Anglię.
luke666666
Degustator
Degustator

Postprzez DTH » 28-07-2007, 14:49

no to masz wakacje.. słowo daję :P
Ja się właśnie próbuję upakować na tydzień w góry :neutral: - nie wiem, jeszcze 10 lat temu ten plecak był jakiś większy :roll: :D

A do tego wszystkiego buty mi spleśniały :lol: Po ostatnim yypadzie zapomniałem je wypakować z siatki i porosły futrem :P oj nic, i tak w planach miałem zakup nowych :)
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez luke666666 » 28-07-2007, 15:37

Ja rozumiem spleśniała kanapka,spleśniałe skarpetki(możliwe miałem:D)ale buty??!!Ciekawie to musi wyglądać:Dja mam tak samo jak miałem taką fajną torbe 6 lat temu na kolonii to prawie mi sie udawało do niej wejść a teraz to nawet najpotrzebniejszych rzeczy tam nie upakuje:D
luke666666
Degustator
Degustator

Postprzez DTH » 28-07-2007, 17:30

heh no spleśniały. Buty ze skóry - zostały mokre, zabłocone z resztkami ściółki i tatrzańskiej flory i fauny (:D) na sobie w zawiązanej foliowej siatce, to i im się spleśniało :D Heh, no może i fajnie to wyglądało... ale nie na dzień przed wyjazdem w góry :P Umyłem, popryskałem różnymi szpecyfikami antysmrodowymi, antygrzybicznymi, itp. i jakoś doprowadziłem je do porządku.
Tylko ten plecak... a pomyslać, że kiedyś pakowałem się w niego na 2-tygodniowy obóz i jeszcze miejsce na pamiątki zostawało :P
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez GRacuch » 12-07-2008, 19:32

po 19 oslo a 23 Góteborg... :)

EDIT.

a moze pochwalicie sie gdziescie byli w te wakacje... coscie widzieli...
...Sexual Deviance Is Only Good When It Is Hidden Behind The Mask Of Elegance And Style...
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Krakow

Poprzednia

Wróć do Rozmowy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników

Ogłoszenia Koncerty