Woycieh napisał(a):ja bym chciał mieszkać w Polsce, ale Polsce, w której czułbym się bezpiecznie i gdzie dobrze bym zarabiał - utopia, a na serio to pomimo całego patriotyzmu to chyba USA, Kanada, UK, Australia, ale to tylko w momencie, gdy dostanę pracę tam, a nie w Polsce...

Emperorek napisał(a):ja bym chciał pozostac w kraju dlatego że tutaj jest
najlepsza wodka, najpiekniejsze kobiety, najlepsza impreza Woodstock, gnój, mój ulubiony jezyk, i ogólnie jest zajebiscie.
Krieg ciekawe jak hunter zaspiewa białoczerw na angielskiej wersji teli wedłóg mnie to bedzie komiczne

upadłyAnioł napisał(a):Finlandia- dużo lasów i jezior ,a ja to KOCHAM

drow napisał(a):, pierogi ruskie

Hunter napisał(a):Ja chciałbym mieszkać w Holandi bo mozna robic rzeczy których w Polsce nie zrobie

Oczywiście w Polsce bym chcial zyć ,ale w bardzo odmiennej jak już..może za parę lat to się zmieni. A czepiając się jeszcze słów do napewno "Hunter"Krieg napisał(a):,,Tera Polska, Bialo Czerw..!!!!"

ciekawe, że to już od kilkuset lat ludzie słyszą?Hell_Master napisał(a):może za parę lat to się zmieni.

DTH napisał(a):ciekawe, że to już od kilkuset lat ludzie słyszą?Hell_Master napisał(a):może za parę lat to się zmieni.

Hunter napisał(a):Ja chciałbym mieszkać w Holandi bo mozna robic rzeczy których w Polsce nie zrobie

Czechy fajny kraj ale na stałe bym tam nie zamieszkał. Jakieś u nich wszystko takie przesadnie śmieszne się wydajeSt. Alquerre napisał(a):ja do Czech się wybieram za 2 lata, z bardzo silną opcją zamieszkania tam na stałe.

obecnie również pomieszkuję sobie w Norwegii i jak tak sobie tutaj jestem to myślę ze jeśli na stałe to tylko Polska..wszedzie dobrze, ale w domu najlepiej...Norwegia jest piękna, ale wszystko zalezy od tego co nas tu trzyma. Dziś chce do Polski, ale kto wie czy bedac w Polsce, tęsknota za Norwegia sprawi ze wróce na norweskie ziemie...Osobiście najlepiej czuje się w Polsce, bo ludzie bywaja fajni na całym swiecie, ale każdy lud ma swoja mentalność i my nasza ojczyzniana znamy najlepiej...i tylko dlaczego bedac poza granicami kraju, tak często musimy się wstydzić że jesteśmy z POlski?GRacuch napisał(a):Ja takze chcialabym mieszkac w Polsce...Stety niestety teraz mieszkam w Norwegii.Ale jeszcze moze wroce do mojego Krakowa,mysle tu o studiach.Na sama mysl nie moge sie doczekacBo przeciez w Polsce znam kazdy zakatek i wlasnie tam sa najlepsze imprezy,jedzenie,piwo,(Zywiec:)ludzie (a zwlaszcza samce;) wogole wszystko jest takie jak bym chciala zeby bylo tu w tej Norwegii(w ktorej coraz wiecej ludzi chcialoby mieszkac...Ale zmienilibyscie zdanie gdybyscie tu byli...).Takze moze pewnego dnia znow sie osadze w Polsce....

sAwKa napisał(a):...i tylko dlaczego bedac poza granicami kraju, tak często musimy się wstydzić że jesteśmy z POlski?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników