Volleyball

Posty na dowolne tematy, dowolnej długości i o dowolnej porze

Volleyball

Postprzez DX* » 28-11-2006, 09:43

A co mi tam.Jest temat o piłce nożnej to czemu miałoby nie być o piłce siatkowej...Tym bardziej że Polacy awansowali do półfianłu siatkarskiego mundialu, pokonując sowieckich sąsiadów.
"I never put off till tomorrow, what I can possibly put do the day after" - Oscar Wilde
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Wild East

Re: Volleyball

Postprzez puzio » 28-11-2006, 12:10

heh, akurat skupieni staliśmy nad pacjentem i oglądaliśmy kardiowersje gdy wpadł do sali podniecony adiunkt i krzyknął "WYGRALIŚMY!!" lekarz prowadzący w tym momencie odłożył defibrylator, zatańczył makarenę, parę razy wzniósł okrzyk radości (brzmiał bardziej jak odgłos zarzynanego kozła) i wrócił do zabiegu :D wyglądało to bosko. a swoją drogą 2/3 naszej grupy zamiast przeprowadzać nudne wywiady i osłuchiwać, tudzież opukiwać pacjentów, porozchodziło się po salach chorych, w których były telewizory i pozajmowali wolne łóżka :twisted: siatkówka jest przyciągająca :wink:
"-stary, pożycz 100 zł.
- ...nie pożycze ci...
- a czemu mi nie pożyczysz?
- ...bo mi nie oddasz...
- czemu sądzisz że ci nie oddam??!!
- ...bo ci nie pożyczę..."

by Andrzej Poniedzielski :)
Awatar użytkownika
puzio
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Lublin

Postprzez _lilith » 28-11-2006, 12:40

WYGRALISMY WYGRALISMY :D

na zajecia nie poszlam, ale warto bylo :D
z pieknym przez skype rozmawialam do sie darlam jak glupia do tego mikrofonu, coz to byl za mecz, macie ruskie wiesniaki :twisted:
What price could you pay... for the changing your destiny...
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: los sosnowcos

Postprzez toM_ » 28-11-2006, 13:21

nie lubię piłki satkowej, nudzi mnie
Awatar użytkownika
toM_
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez _lilith » 28-11-2006, 14:26

toM_ napisał(a):nie lubię piłki satkowej, nudzi mnie

:lol: :lol: :lol: :lol:

[spadlam z krzesla] nie chodzi tu o tersc sama w sobie, raczej o ton :d
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Michał L » 28-11-2006, 14:28

Ja niestety nie oglądałem, ale również zadowolony jestem bardzo :D Zwłaszcza, że z zespołem, który zawsze sprawiał tyle kłopotu, teraz ciekawe z kim w półfinale, myślę że chociaż Bułgaria jest rewelacją turnieju, to mecz byłby tym ciekawszy, bo spotkałyby się takie dwa czarne konie.
nie inaczej

Frizona.pl
Michał L
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Sosnowiec Pogoń

Postprzez toM_ » 28-11-2006, 15:39

_lilith napisał(a):
toM_ napisał(a):nie lubię piłki satkowej, nudzi mnie

:lol: :lol: :lol: :lol:

[spadlam z krzesla] nie chodzi tu o tersc sama w sobie, raczej o ton :d

przecież ja tylko stwierdziłem fakt, nic więcej... :roll:
Awatar użytkownika
toM_
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DX* » 28-11-2006, 15:45

No, Polshit stanął na wysokości zadania i zafunduje nam dzisiaj 2 retransmisje tego meczu...a w ogóle to skandal, by mecze mistrzostw świata były rozgrywane o tak niedorzecznych porach...jakoś w 2002 roku potrafiła FIFA dojść do kompromisu z Kitajcami w związku z czym różnica czasowa nie była tak męcząca. Aż mnie cholera ciska, jak pomyślę, że następne MŚ w siatkówce znowu będą w Japonii :evil:
"I never put off till tomorrow, what I can possibly put do the day after" - Oscar Wilde
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez _lilith » 28-11-2006, 17:04

DX* napisał(a):No, Polshit stanął na wysokości zadania i zafunduje nam dzisiaj 2 retransmisje tego meczu...a w ogóle to skandal, by mecze mistrzostw świata były rozgrywane o tak niedorzecznych porach...jakoś w 2002 roku potrafiła FIFA dojść do kompromisu z Kitajcami w związku z czym różnica czasowa nie była tak męcząca. Aż mnie cholera ciska, jak pomyślę, że następne MŚ w siatkówce znowu będą w Japonii :evil:

a co nie chce sie wstawac o 6 rano? :P
troche ranneo wstawania jeszcze nikomu nie zaszkodzilo, aotbie juz napewno nie :P
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DX* » 28-11-2006, 17:59

_lilith napisał(a):a co nie chce sie wstawac o 6 rano? :P
troche ranneo wstawania jeszcze nikomu nie zaszkodzilo, aotbie juz napewno nie :P
wytłumacz klientom z Allegro i EBaya aby swoje aukcje wystawiali w dzień a nie późnym wieczorem, to będę zasypiać wcześniej i wcześniej wstawać :P ...zresztą rano też nie zawsze mam czas meczyk obejrzeć - w zasadzie to dziwię się, że mam czas pisać tak obszerne posty :lol:
A tak abstrahując - nie orientujecie się, czy nagrania z automatycznej sekretarki mogą być wykorzystane w sądzie, w procesie cywilnym? [zapewne pytanie do DTH-a :wink: ]
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DTH » 28-11-2006, 18:58

DX* napisał(a): A tak abstrahując - nie orientujecie się, czy nagrania z automatycznej sekretarki mogą być wykorzystane w sądzie, w procesie cywilnym? [zapewne pytanie do DTH-a :wink: ]

Jak najbardziej. Wszystko co może poświadczyć dany fakt, może być użyte jako dowód w sprawie. Zupełnie inną natomiast sprawą jest to, jak dany dowód zostanie oceniony - np. czy pozwany nie zakwestionuje jego wiarygodności. Nie chcę się wdawać w bardziej szczegółowe rozważania, bo w teorii a tym bardziej w praktyce ;) nie miałem do czynienia z tego typu dowodami. Wydaje mi się, że dużo zależeć tutaj będzie od uznania sądu oraz od świadomości pozwanego.
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DX* » 28-11-2006, 19:51

DTH napisał(a):Jak najbardziej. Wszystko co może poświadczyć dany fakt, może być użyte jako dowód w sprawie. Zupełnie inną natomiast sprawą jest to, jak dany dowód zostanie oceniony - np. czy pozwany nie zakwestionuje jego wiarygodności.
w tym problem, że ten "dowód" jest po remasteringu,,bo w wersji oryginalnej (tzn. nagranej ze słuchawki telefonu na dyktafon) trudno było chwilami zrozumieć poszczególne słowa...i właśnie się nie orientuję, czy takie nagranie będzie honorowane tak jak oryginał..bo z tego co pamiętam z amerykańskich filmów, to jedynie biegły sądowy może dokonywać remasteringu tzw. dowodów audio i video...kuśwa sorry za offtopa. :oops: Niech żyje piłka siatkowa i siatka piłkowa :P
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DTH » 28-11-2006, 20:50

taka rada na przyszłość, nie sugeruj się amerykańskimi filmami ;) - tam procedura jest zupełnie inna niż u nas... dotyczy to oczywiście również innych dziedzin życia :wink:
Co nie zmienia faktu, że taka, obrobiona taśma może być w sposób bardzo łatwy zakwestionowana. Oczywiście jeśli pozwany wie, że była obrabiana ;)
A swoją drogą, mogłeś napisać to w temacie ogólnym.

Dobra, przed chwilą oglądałem powtórkę z porannego meczu. Nawet nie źle im to wyszło :) Mamy chociaż jedną dyscyplinę zespołową w której jesteśmy dobrzy.
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez _lilith » 28-11-2006, 21:14

DX* napisał(a):
_lilith napisał(a):a co nie chce sie wstawac o 6 rano? :P
wytłumacz klientom z Allegro i EBaya aby swoje aukcje wystawiali w dzień a nie późnym wieczorem, to będę zasypiać wcześniej i wcześniej wstawać :P

skorzystaj ze snip.pl wiele raz juz uzywalam i zawsze bezproblemowo

a zeby nie bylo offtopa to jutro od 6.30 transmisja [cholera jutro nie moge nie isc na zajecia ;/ bo musze referat glosic, o konkordacie notabebe - ciekawe ze w tym roku jakos mi sie koscielne tematy trzymaja, to juz ktorys z kolei :D]
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DX* » 28-11-2006, 21:17

Do cholery, dlaczego nie zostałem siatkarzem? :x ...jak teraz patrzę na ten podziw dla naszych zawodników w oczach ślicznych japonek to :cry: .... :lol: :lol:

DTH napisał(a):A swoją drogą, mogłeś napisać to w temacie ogólnym.
sorry, ale zagapiłem się trochę i podczas zapodawania wątku byłem przekonany, że to temat ogólny
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez _lilith » 28-11-2006, 21:23

DX* napisał(a):Do cholery, dlaczego nie zostałem siatkarzem? :x ...jak teraz patrzę na ten podziw dla naszych zawodników w oczach ślicznych japonek to :cry: .... :lol: :lol:

dlaczego w polsce nie mieszkaja azjatki :cry: :cry: :cry:
ale za to w glasgow jak wynika z mojego cynku studiuje troche :D :twisted: :twisted: :twisted: [niach niach]
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DX* » 28-11-2006, 21:45

_lilith napisał(a):dlaczego w polsce nie mieszkaja azjatki :cry: :cry: :cry:
ale za to w glasgow jak wynika z mojego cynku studiuje troche :D :twisted: :twisted: :twisted: [niach niach]
no tak, zapomniałem o lilith, mojej kolezance z fanclubu skośnookich niewiast :lol: ..było zostać reprezentacyjną siatkarką, to kilka tygodni temu miałabyś okazję do podrywania japonek :P :lol:

_lilith napisał(a):skorzystaj ze snip.pl wiele raz juz uzywalam i zawsze bezproblemowo
niestety, w moim przypadku "snip" nie załatwia sprawy do końca
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez GRacuch » 30-11-2006, 12:47

nienawidze siatki.... :evil: ale pilka reczna to co innego... :)
...Sexual Deviance Is Only Good When It Is Hidden Behind The Mask Of Elegance And Style...
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Krakow

Postprzez DTH » 30-11-2006, 12:51

GRacuch napisał(a):nienawidze siatki.... :evil: ale pilka reczna to co innego... :)
piłka ręczna rządzi. Był czas, że nawet jednego maczu Montexu nie opuściłem :)
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez GRacuch » 30-11-2006, 13:11

DTH napisał(a):
GRacuch napisał(a):nienawidze siatki.... :evil: ale pilka reczna to co innego... :)
piłka ręczna rządzi. Był czas, że nawet jednego maczu Montexu nie opuściłem :)

ja az taka fanka pilki recznej nie jestem ale jest 1000 razy lepsza niz siatka :)
...Sexual Deviance Is Only Good When It Is Hidden Behind The Mask Of Elegance And Style...
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Krakow

Postprzez DTH » 30-11-2006, 13:55

no ja w sumie też już nie. Ostatni raz na meczu byłem ze 3-4 lata temu :P Chociaż ostatnio Montex (tzn. MKS...) znowu odnosi sukcesy, więc jak znajdę chwilę to się chyba przespaceruję na meczyk :)
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DX* » 30-11-2006, 14:56

GRacuch napisał(a):ja az taka fanka pilki recznej nie jestem ale jest 1000 razy lepsza niz siatka :)
ciekawe z której strony 8)
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez _lilith » 30-11-2006, 19:06

sranie w banie, jak wejdziemt do finalu to dopiero bdzie duma - zreszta juz jestem dumna, zesmy po ruskich pojechali :twisted: :twisted:

jako jedyna druzyna wygralismy wszystkie mecze
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DTH » 01-12-2006, 11:16

no bo jesteśmy debeściaki!!
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Michał L » 01-12-2006, 13:16

Nie wiem czy jutro na 4 30 wstawać, czy tylko na 7 :D
W każdym razie nigdzie nie idę dzisiaj, żeby nie ryzykować zapicia.
nie inaczej

Frizona.pl
Michał L
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DX* » 02-12-2006, 08:55

JJJJJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
Ależ MECZ!!! Nie wierzę, że jutro canarinhos coś ugrają...
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez _lilith » 02-12-2006, 10:51

nie wiem czy zdobedziemy mistrza, ale dla mnie i tak juz sa wielcy, bez wzgledu na jutrzejszy wynik

nie mamy nic do stracenia, niech zagraja bez cisnienia, to wtedy sie uda
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DTH » 02-12-2006, 11:23

mgrrryyyyy :twisted: jest dobrze!
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Michał L » 02-12-2006, 17:35

Elegancko:D, ale podobała mi się potem jeszcze wypowiedź Kadziewicza jak mówił krytycznie dość o grze Polski i z dużą pokorą i szacunkiem odnosił się do trenera oraz rywali. Piłka nożna, kosz, siata no i może jeszcze hokej to takie najbardziej popularne dyscypliny zespołowe, a Polska ma szansę MŚ zdobyć :D
nie inaczej

Frizona.pl
Michał L
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez _lilith » 03-12-2006, 11:57

dawac dawac chlopcy
trzymamy kciuki !!

choc dla mnie i tak juz wygrali
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Następna

Wróć do Rozmowy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników

Ogłoszenia Koncerty