toM_ napisał(a):nie lubię piłki satkowej, nudzi mnie

_lilith napisał(a):toM_ napisał(a):nie lubię piłki satkowej, nudzi mnie
![]()
![]()
![]()
![]()
[spadlam z krzesla] nie chodzi tu o tersc sama w sobie, raczej o ton :d

DX* napisał(a):No, Polshit stanął na wysokości zadania i zafunduje nam dzisiaj 2 retransmisje tego meczu...a w ogóle to skandal, by mecze mistrzostw świata były rozgrywane o tak niedorzecznych porach...jakoś w 2002 roku potrafiła FIFA dojść do kompromisu z Kitajcami w związku z czym różnica czasowa nie była tak męcząca. Aż mnie cholera ciska, jak pomyślę, że następne MŚ w siatkówce znowu będą w Japonii

wytłumacz klientom z Allegro i EBaya aby swoje aukcje wystawiali w dzień a nie późnym wieczorem, to będę zasypiać wcześniej i wcześniej wstawać_lilith napisał(a):a co nie chce sie wstawac o 6 rano?
troche ranneo wstawania jeszcze nikomu nie zaszkodzilo, aotbie juz napewno nie

DX* napisał(a): A tak abstrahując - nie orientujecie się, czy nagrania z automatycznej sekretarki mogą być wykorzystane w sądzie, w procesie cywilnym? [zapewne pytanie do DTH-a]

w tym problem, że ten "dowód" jest po remasteringu,,bo w wersji oryginalnej (tzn. nagranej ze słuchawki telefonu na dyktafon) trudno było chwilami zrozumieć poszczególne słowa...i właśnie się nie orientuję, czy takie nagranie będzie honorowane tak jak oryginał..bo z tego co pamiętam z amerykańskich filmów, to jedynie biegły sądowy może dokonywać remasteringu tzw. dowodów audio i video...kuśwa sorry za offtopa.DTH napisał(a):Jak najbardziej. Wszystko co może poświadczyć dany fakt, może być użyte jako dowód w sprawie. Zupełnie inną natomiast sprawą jest to, jak dany dowód zostanie oceniony - np. czy pozwany nie zakwestionuje jego wiarygodności.

DX* napisał(a):wytłumacz klientom z Allegro i EBaya aby swoje aukcje wystawiali w dzień a nie późnym wieczorem, to będę zasypiać wcześniej i wcześniej wstawać_lilith napisał(a):a co nie chce sie wstawac o 6 rano?
troche ranneo wstawania jeszcze nikomu nie zaszkodzilo, aotbie juz napewno nie![]()

sorry, ale zagapiłem się trochę i podczas zapodawania wątku byłem przekonany, że to temat ogólnyDTH napisał(a):A swoją drogą, mogłeś napisać to w temacie ogólnym.

DX* napisał(a):Do cholery, dlaczego nie zostałem siatkarzem?...jak teraz patrzę na ten podziw dla naszych zawodników w oczach ślicznych japonek to
....
![]()
![]()

no tak, zapomniałem o lilith, mojej kolezance z fanclubu skośnookich niewiast_lilith napisał(a):dlaczego w polsce nie mieszkaja azjatki![]()
![]()
![]()
ale za to w glasgow jak wynika z mojego cynku studiuje troche![]()
![]()
![]()
[niach niach]
niestety, w moim przypadku "snip" nie załatwia sprawy do końca_lilith napisał(a):skorzystaj ze snip.pl wiele raz juz uzywalam i zawsze bezproblemowo

piłka ręczna rządzi. Był czas, że nawet jednego maczu Montexu nie opuściłemGRacuch napisał(a):nienawidze siatki....ale pilka reczna to co innego...

DTH napisał(a):piłka ręczna rządzi. Był czas, że nawet jednego maczu Montexu nie opuściłemGRacuch napisał(a):nienawidze siatki....ale pilka reczna to co innego...

ciekawe z której stronyGRacuch napisał(a):ja az taka fanka pilki recznej nie jestem ale jest 1000 razy lepsza niz siatka

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników