darex78 napisał(a):samo próbowanie gówna typu hera, amfa, koka uważam za akt debilizmu, a uzaleznienie od tego, to już chyba debilizm skończony

Lennon napisał(a):co ty mówisz
twoja wypowiedz jest dziwna
nie uzywaj brzydkich słów
Lennon napisał(a):i przyznaj ze w głebi duszy dal byś sobie w żyłe

Lennon napisał(a):czy więc uważasz ze wszyscy wszyscy narkomani to debile??
Lennon napisał(a):a wszyscy debile to narkomani??
Lennon napisał(a):jak możesz tak obrażać osoby chore na debilizm
zastanów sie co ty piszesz

Lennon napisał(a):ale każdy ma wolna wole i robi z życiem to co mu sie podoba
Lennon napisał(a):nie znaczy to ze jest jak Ty to piszesz kretynem czy debilem
zastanów sie nad tym
DTH napisał(a): jeżeli komuś dobrze z uzależnieniem w które sam się świadomie wpakował, nie krzywdzi przecież nikogo poza samym sobą

może i masz rację. Teoretyzuję. Nie widziałem chyba nawet człowieka pod wpływem narkotyków (no może trawka, ale to się nie liczy). Jednak z tego co się zorientowałem negowane jest tutaj nie tyle zachowanie po zarzyciu narkotyku co samo wejście w nałóg. Moim zdaniem nikt nie może nikog zmuszać do takiego a nie innego stylu życia. Można co najwyżej wyrażąć swoje zdanie na ten temat, swoje sugestie czy nawet (gdy jest się dogłębnie przeświadczonym o swojej racji) wywierać presję, jednak nie wiem czy najlepszą formą wywierania presji jest nazywanie kogoś "debilem".darex78 napisał(a):DTH napisał(a): jeżeli komuś dobrze z uzależnieniem w które sam się świadomie wpakował, nie krzywdzi przecież nikogo poza samym sobą
widać, że jesteś z "dobrej dzielnicy"![]()

,,ależ ja nie robię nic innegoDTH napisał(a):... Moim zdaniem nikt nie może nikog zmuszać do takiego a nie innego stylu życia. Można co najwyżej wyrażąć swoje zdanie na ten temat...,

Lennon napisał(a)::D![]()
nikt nie zrozumial tematu
a pan darex78 wymądrza sie co to On nie wie o zyciu ,narkotykach i cpunach
Lennon napisał(a):stary przyznaj sie lubisz sobie czasami sam dać po zyłach
a na necie tak cwaniakujesz
mam racje,prawda?
Lennon napisał(a):owszem jak bede mial dziecko -powiem mu -chcesz brać to bierz,no i co ty na to

Emperorek napisał(a):sprowadziliscie ta sprawe do absurdu. Wolny człowiek moze wybrac co chce robic z tym ze gdy weźmie here to juz wolnym człowiekiem nie jest. a ten narkotyk do najtańszych nie nalezy i raczej watpie zeby kogos było stać żeby sobie to ćpać przez jakis czas lub żeby ćpun poszedł do pracy. Hera nie jest miękim narkotykiem jak trawa, a mówicie (no oprócz Darexa) tak jakby tu chodziło o to czy wypic piwo czy nie i czy to jest dobre. Ja tu czegos nie rozumiem!?
Darex78 napisał(a):Lennon napisał(a):owszem jak bede mial dziecko -powiem mu -chcesz brać to bierz,no i co ty na to
dobrze, że z tego typu głupoty zazwyczaj się wyrasta,,,

DTH napisał(a):...Ja moim dzieciom nie mam zamiaru (nie chciałbym ) niczego zakazywać ale chciałbym je tak wychować jak sam zostałem wychowany - że sam potrafię dokonywać właściwych wyborów!

darex78 napisał(a):DTH napisał(a):...Ja moim dzieciom nie mam zamiaru (nie chciałbym ) niczego zakazywać ale chciałbym je tak wychować jak sam zostałem wychowany - że sam potrafię dokonywać właściwych wyborów!
Zważ jednak na to, że w dzisiejszych czasach taki rodzic nie jest jedyną osobą mającą wpływ na wychowanie swej pociechy...r

Lennon napisał(a):kto z was jest uzależniony od heroiny??????
DTH napisał(a):...ale nie mam też zamiaru nikogo besztać za jego ŚWIADOME wybory.

też mnie się wydaje_lilith napisał(a):a lennon pewnie zalozyl ten tamat na jak byl haju
_ToM napisał(a):co to w ogóle jest za temat??? ludzie ratujce...

Lennon napisał(a):nikt nie zrozumial tematu
a pan darex78 wymądrza sie co to On nie wie o zyciu ,narkotykach i cpunach

_lilith napisał(a):a lennon pewnie zalozyl ten tamat na jak byl haju

Lennon napisał(a):_lilith napisał(a):a lennon pewnie zalozyl ten tamat na jak byl haju
nie, bylem trzeżwy ,wogole ostatnio naleze do osób ktore raczej odmawiaja jesli chodzi o dragi
a heroiny nigdy nawet na oczy nie widziałem
pan darex78 nadal sie wymądzrza i cos o Pis pisze,coz za porównanie i filozofia
stary weź sie opamietaj![]()
dobra powiem wam prawde
tak jak właśnie zauwazyl wyżej kolega Woycieh w ostatnim zdaniu swojej wypowiedzi temat ten zalożony byl bez powodu i bez sensu,tak dla jaj,dla dowcipu
chciałem zbadac wasza reakcje na ten temat
myślałem że sami sie domyslicie
to tak samo jak bym wymyslil temat np.
CZY KTOS Z WAS JEST UZALEZNIONY OD CZEKOLADY
jaja sobie robie
a wy wszyscy tacy powazni
uspokujcie sie
![]()
![]()
pozdrawiam wszystkich
PEACE!!!!!!!!!!!!!!!

Lennon napisał(a):pan darex78 nadal sie wymądzrza i cos o Pis pisze,coz za porównanie i filozofia
stary weź sie opamietaj![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników