puzio napisał(a):wiem ze wyjde na chama, prostaka, wiesniaka itp. ale zajebistym prezentem na 18-te urodziny jest dmuchana lala albo pluszowa prezerwatywa wysokosci 90 cm

GRacuch napisał(a):Heh... ja mam dzis urodziny(6XI)!! /stad ten temat.../
takze czekam na zyczenia

ToMa napisał(a):GRacuch napisał(a):Heh... ja mam dzis urodziny(6XI)!! /stad ten temat.../
takze czekam na zyczenia
chyba się nie doczekasz

tak wogole....

GRacuch napisał(a):A tak wogole to urodziny bym chciala miec w maju albo czerwcu…. To fajne miesiace na urodziny uwzazam...

Michał L napisał(a):Ja jak już napisałem nie przykładam wagi do tego, czy ktoś mi złoży życzenia czy nie, bo sam nie mam do takich rzeczy pamięci i właśnie wydaje mi się, że zajebałem, bo zapomniałem o urodzinach bliskiej mi osoby - niedawno przypomniało mi się, że były pod koniec października..... W sumie waliło by mnie to gdyby nie fakt, że ta osoba (ona) dała mi prezent z serii takich jakie wypisywała GRacuch.![]()
Cóż, z moich obserwacji wynika, że częściej przedstawicielki płci pięknej mają lepszą pamięć do takich dat, może dlatego, że same lubią być obdarowywane

GRacuch napisał(a):tez zauwazylam ze faceci rzadko kiedy pamietaja jakies wazne daty.... a szkoda....

puzio napisał(a):GRacuch napisał(a):tez zauwazylam ze faceci rzadko kiedy pamietaja jakies wazne daty.... a szkoda....
wszystko zalezy jaka data... ja na ten przyklad pamietam o urodzinach osob na ktorych bardzo mi zalezy (i ogolnie o datach szczegolnie dla mnie lub tych osob waznych)...i jeszcze nigdy nie zdazylo mi sie zapomniec

GRacuch napisał(a):tez zauwazylam ze faceci rzadko kiedy pamietaja jakies wazne daty.... a szkoda....

jeeeeezuuupuzio napisał(a):wszystko zalezy jaka data... ja na ten przyklad pamietam o urodzinach osob na ktorych bardzo mi zalezy (i ogolnie o datach szczegolnie dla mnie lub tych osob waznych)...i jeszcze nigdy nie zdazylo mi sie zapomniec

Malkavian napisał(a):no cóż. urodzony, a raczej przemieniony 25 grudnia. a jako, że jestem wampirem to nikt nie wie którego roku. zresztą, czy to ważne?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników