URODZINY, upominki,niespodzianki,imprezy...

Posty na dowolne tematy, dowolnej długości i o dowolnej porze

URODZINY, upominki,niespodzianki,imprezy...

Postprzez GRacuch » 05-11-2005, 19:15

Urodziny… to taki mily temat…, nieprawdaz??=o) A wiec piszcie o wszystkim co z urodzinami zwiazane.O prezentach-jaki najfajnieszy upominek dostaliscie lub daliscie komus. O imprezach-tych fajnych i beznadziejnych. O niespodziankach… ktore komus zrobiliscie lub ktore wam zrobiono… O najfajniejszych i najsmutniejszych wspomnieniach urodzinowych… O zyczeniach itd….
No i oczywiscie kiedy wy opchodzicie swoje ur.
Zreszta mozecie wogole pisac o niespodziankach, prezentach, imprezach- nie koniecznie urodzinowych…
...Sexual Deviance Is Only Good When It Is Hidden Behind The Mask Of Elegance And Style...
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Krakow

Re: URODZINY, upominki,niespodzianki,imprezy...

Postprzez puzio » 05-11-2005, 21:40

wiem ze wyjde na chama, prostaka, wiesniaka itp. ale zajebistym prezentem na 18-te urodziny jest dmuchana lala albo pluszowa prezerwatywa wysokosci 90 cm :D
"-stary, pożycz 100 zł.
- ...nie pożycze ci...
- a czemu mi nie pożyczysz?
- ...bo mi nie oddasz...
- czemu sądzisz że ci nie oddam??!!
- ...bo ci nie pożyczę..."

by Andrzej Poniedzielski :)
Awatar użytkownika
puzio
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Lublin

Postprzez DTH » 05-11-2005, 22:16

nom, gorzej jak owa lalka jest towarzyszką całego wieczoru i zajmuje honorowe miejsce przy stoliku, przy uciesze wszystkich, niewtajemniczonych gości baru :D
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez likipiki » 05-11-2005, 23:07

heh, dziś moja siostrzyczka ma akurat 20 urodziny :)

mi możecie złożyć życzenia 10 grudnia :lol:
(nie ma to jak być grudniowcem :/)
penis
czyli łamiemy granice dobrego smaku :)
Awatar użytkownika
likipiki
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: K-Pax (racibórz city)

Postprzez GRacuch » 06-11-2005, 14:12

Heh... ja mam dzis urodziny(6XI)!! /stad ten temat.../
takze czekam na zyczenia ;P
...Sexual Deviance Is Only Good When It Is Hidden Behind The Mask Of Elegance And Style...
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Vasil » 06-11-2005, 15:51

puzio napisał(a):wiem ze wyjde na chama, prostaka, wiesniaka itp. ale zajebistym prezentem na 18-te urodziny jest dmuchana lala albo pluszowa prezerwatywa wysokosci 90 cm :D

Moja kochana klasa zrobiła taki prezent (tzn. podarowała lalę, pluszowa prezerwatywa by nie przeszła) naszemu koledze (na szczęście nie miałem z tym nic wspólnego). Potem poszli ją nadmuchać do najbliższego McDonalda, w którym często się stołujemy. usadowili się w tym kąciku dla dzieci; pech chciał że akurat wycieczka dzieciaków z podstawówki zatrzymała się na małe co nieco, kiedy oni się zabawiali z prezentem biednego Rafała
"Te mato perro feo ?me entiendes estúpido? Tu eres un imbecil, te odio"

"Something good, something good... you look like Snoopy, and it makes me laugh..."
Awatar użytkownika
Vasil
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Kraków

Postprzez lin » 06-11-2005, 16:25

ja mam 5.XII.
hah 18 się zbliża, chociaż w sumie mi to obojętne.

nie lubię durnych prezentów, tzn gdyby ktoś dostał dmuchaną lalę pewnie bym umierała ze śmiechu ale jakoś sama wolę bardziej przemyślane rzeczy. chociaż zawsze mi głupio jak ktokolwiek mi coś daje ._.
lin
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez toM_ » 06-11-2005, 17:07

GRacuch napisał(a):Heh... ja mam dzis urodziny(6XI)!! /stad ten temat.../

chyba się nie doczekasz :P
Awatar użytkownika
toM_
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez GRacuch » 06-11-2005, 19:18

ToMa napisał(a):
GRacuch napisał(a):Heh... ja mam dzis urodziny(6XI)!! /stad ten temat.../

chyba się nie doczekasz :P

why??
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Vasil » 06-11-2005, 19:28

Bo jesteśmy wredni... :twisted:

(no ofence everyone)

"Something good, something good... you look like Snoopy, and it makes me laugh..."
Awatar użytkownika
Vasil
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez GRacuch » 06-11-2005, 19:39

buuuu!chlip!chlip! :mruga:
:piwko2: tak wogole....
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez misseria » 06-11-2005, 19:44

ja mam urodziny 26 grudnia i szczerze mowiac nie obchodze... a jak kupuje komus prezent staram sie zeby wywolywal on usmiech /zawstydzenia, politowania, zrozumienia, wspomnienia - wszystko jedno ;) / ostatnio padlo na gazete dla gejow i najbardziej badziewiasty miecz swietlny jaki widzialam w zyciu :p
Awatar użytkownika
misseria
Popijacz
Popijacz

Postprzez Vasil » 06-11-2005, 19:49

Do moich urodzin jeszcze sporo czasu, i nie mogę powiedzieć żebym jakoś szczególnie się nimi przejmował (poza tym że to moje 18 :wink: ). Ale niestety wszyscy się starzejemy...

Awatar użytkownika
Vasil
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez drow » 06-11-2005, 19:58

10.07 <<<====== nie lubie tej daty... nie można zrobić żadnej imprezki, bo wszyscy wyjeżdzają, a najczęściej to wogóle mnie nawet nie ma :?
"Then if we fall, we all fall, and we fall alone..."
Awatar użytkownika
drow
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: się biorą dzieci ?

Postprzez Michał L » 06-11-2005, 20:55

Ja mam 08.07
Zajebisty czas, wakacje można popić bez skrupułów, na prezentach mi nie zależy i zwykle jestem jedynie mile zaskoczony jak coś dostaje
nie inaczej

Frizona.pl
Michał L
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Sosnowiec Pogoń

Postprzez GRacuch » 07-11-2005, 14:59

Jak juz pisalam wczsniej urodziny mialam wczoraj( 6XI ). Nie byl to za fajny dzien… smutny jakis taki w sumie… pare osob o mnie zapomnialo- nie zlozylo zyczen. Grrr…!Nie znosze tego, zapewne dlatego ze ja nigdy nie zapominam o takich rzeczach…. Coz… Opieprz dostana moi kochani przyjaciele i juz ;P nalezy im sie….
Heh…dziwnie jest sobie pomyslec ze mam juz 16 lat... przeciez dopiero co szlam do pierwszej kl podstawowki....
Co do prezentow to cos tam dostalam alei tak rzaden upominek nie ma takiej wartosci jak preznt ktory mi moja(pietnastomiesieczna)siostrzyczka zrobila-zaczela sama chodzic!!=D
Tak wogole to nie lubie dawac ani dostawac kupionych prezentow… To juz stalo sie tradycja miedzy moimi znajomymi ze dajemy sobie takie prezenty ktore sami zrobilismy lub takie rzeczy ktore sa nam bardz bliskie… Ja np dostalam kiedys koszule Metallici od mojego przyjaciela... Byla mu bliska bo to byla koszulka ktora jako pierwsza sobie kupil… I takie prezenty najbardziej sobie cenie… wtedy wiem ze dla danej osoby duzo znacze, bo daje mi takjakby czaste siebie…
Ja np sama robie nawet kartki ostatnimi czasy…
Co do niespodzianek to ja w tamtym roku przyjechalam w urodziny mojej przyjaciolki do Polski… nikt nic nie wiedzial tylko nagle sie zjawilam pod oknami ich mieszkania…. Solenizantka o maly wlos a by zawalu dostala… wcielo ja kompletnie i myslala ze to moj duch… hehe ale swietny prezent zrobilam wszystkim… podwojna radoche mieli… teraz tez tak zrobie…. Nagle wpadne…tak jest najfajniej… =)

A tak wogole to urodziny bym chciala miec w maju albo czerwcu…. To fajne miesiace na urodziny uwzazam...
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez misseria » 07-11-2005, 15:40

gracuch: ja raczej tez nieczesto zapominam o 'takich rzeczach', ale straasznie wkurzaja mnie ludzie, ktorzy denerwuja sie bo tam ktos im zyczen nie zlozyl... jak dla mnei swiadczy to o tym, iz przykladaja wage do rzeczy naprawde malo waznych
i wcale nie mowie tego cuz sama nie obchodze swoich urodzin... i wcale nie mowie tego cuz dzien, w jakim przyszlam na swiat nie zaliczam do najszczesliwszych...
Awatar użytkownika
misseria
Popijacz
Popijacz

Postprzez Vasil » 07-11-2005, 16:14

GRacuch napisał(a):A tak wogole to urodziny bym chciala miec w maju albo czerwcu…. To fajne miesiace na urodziny uwzazam...

Ja mam w maju i wcale się z tego nie cieszę... Wtedy nikt nie ma czasu i wszystkie terminy walą się na głowę... Ale czy ja narzekam?

Awatar użytkownika
Vasil
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez GRacuch » 07-11-2005, 16:41

Wiekszosc osob narzeka na to w jakim miesiacu sie urodzili.... ale z tym nie da sie nic zrobic....
Vasil a ktorego maja sie urodziles??:)
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Krieg » 07-11-2005, 16:49

05 maj
Awatar użytkownika
Krieg
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Stherliz

Postprzez Michał L » 07-11-2005, 18:40

Ja jak już napisałem nie przykładam wagi do tego, czy ktoś mi złoży życzenia czy nie, bo sam nie mam do takich rzeczy pamięci i właśnie wydaje mi się, że zajebałem, bo zapomniałem o urodzinach bliskiej mi osoby - niedawno przypomniało mi się, że były pod koniec października..... W sumie waliło by mnie to gdyby nie fakt, że ta osoba (ona) dała mi prezent z serii takich jakie wypisywała GRacuch. :(
Cóż, z moich obserwacji wynika, że częściej przedstawicielki płci pięknej mają lepszą pamięć do takich dat, może dlatego, że same lubią być obdarowywane :wink:
nie inaczej

Frizona.pl
Michał L
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Sosnowiec Pogoń

Postprzez puzio » 07-11-2005, 19:05

ja mam urodziny 17 czerwca, bardzo fajna data, najczesciej wszyscy juz koncza nauke/sesje i mozna zrobic jakas imprezke :D taa, lubie date swoich urodzin
"-stary, pożycz 100 zł.
- ...nie pożycze ci...
- ...bo mi nie oddasz...

Awatar użytkownika
puzio
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez GRacuch » 07-11-2005, 19:39

Michał L napisał(a):Ja jak już napisałem nie przykładam wagi do tego, czy ktoś mi złoży życzenia czy nie, bo sam nie mam do takich rzeczy pamięci i właśnie wydaje mi się, że zajebałem, bo zapomniałem o urodzinach bliskiej mi osoby - niedawno przypomniało mi się, że były pod koniec października..... W sumie waliło by mnie to gdyby nie fakt, że ta osoba (ona) dała mi prezent z serii takich jakie wypisywała GRacuch. :(
Cóż, z moich obserwacji wynika, że częściej przedstawicielki płci pięknej mają lepszą pamięć do takich dat, może dlatego, że same lubią być obdarowywane :wink:

tez zauwazylam ze faceci rzadko kiedy pamietaja jakies wazne daty.... a szkoda....
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez puzio » 07-11-2005, 19:56

GRacuch napisał(a):tez zauwazylam ze faceci rzadko kiedy pamietaja jakies wazne daty.... a szkoda....

wszystko zalezy jaka data... ja na ten przyklad pamietam o urodzinach osob na ktorych bardzo mi zalezy (i ogolnie o datach szczegolnie dla mnie lub tych osob waznych)...i jeszcze nigdy nie zdazylo mi sie zapomniec
"-stary, pożycz 100 zł.
- ...nie pożycze ci...
- ...bo mi nie oddasz...

Awatar użytkownika
puzio
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez GRacuch » 07-11-2005, 20:03

puzio napisał(a):
GRacuch napisał(a):tez zauwazylam ze faceci rzadko kiedy pamietaja jakies wazne daty.... a szkoda....

wszystko zalezy jaka data... ja na ten przyklad pamietam o urodzinach osob na ktorych bardzo mi zalezy (i ogolnie o datach szczegolnie dla mnie lub tych osob waznych)...i jeszcze nigdy nie zdazylo mi sie zapomniec

Wiec mysle ze jestes jednym z tych niewielu....
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez misseria » 07-11-2005, 21:05

nie zgadzam sie... nie zgadzam sie...
Awatar użytkownika
misseria
Popijacz
Popijacz

Postprzez DTH » 07-11-2005, 21:46

puzio napisał(a):wszystko zalezy jaka data... ja na ten przyklad pamietam o urodzinach osob na ktorych bardzo mi zalezy (i ogolnie o datach szczegolnie dla mnie lub tych osob waznych)...i jeszcze nigdy nie zdazylo mi sie zapomniec
jeeeeezuuu :?
:D

Ja tam nie lubie urodzin. Jakoś nie potrafie sie cieszyc z tego, że robie sie coraz starszy. Raczej nikomu nie opowiadam kiedy mam urodziny. Nie lubie absorbować swoją osobą innych :wink: ale jak ktoś pamięta to bardzo dobrze :P
za prezentami specjalnie nie przepadam, jeśli już to coś praktycznego (najlepiej kasa :wink: )
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez _lilith » 08-11-2005, 23:12

do moim urodzin daleko bo mam 4.10 [boze za rok 20 lat - dzizzz]
ja lubie prezentu z pomyslem, ladne, ale koniecznie praktyczne - nie znosze prezentow w stylu maskotka czy figurka, zbieracze kurzu ktore i tak z czasem sie wyrzuci - natomiast ladne swieczki albo swiecznik :D, smieszne skarpetki [najlepiej rozowe :twisted: ], jakas dobra ksiazka, plyta, albo po prostu smieszna kartka czy ramka ze zdjeciem sa zajebiste - pewnie wynika to z tego, ze sama staram sie sluchac, wylapywac zyczenia czegos rzucone mimochodem i zawsze mysle nad prezentem - moze byc drobiazg ale musi miec pomysl no i zastosowanie, chociaz powiem wam, ze na 18ste urodziny np dostalam od kumpli na wpol ubita ceglowke z doklejonym dlugopisem, a markerem byl zrobiony wyswietlacz i numerki - czyli komorka marki cegla :D,a ci sami kumple dali ostatnio innemu na urodziny okno [nie wiem skad je wzieli],a w srodku byla kartka z bloku z napisem "mikroshit, łindołs 2006 uda edyszyn" [uda ksywka kumpla] i kolorowy symbol windowsa zrobiony kredkami - po prostu odjazd
What price could you pay... for the changing your destiny...
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: los sosnowcos

Postprzez [nieaktywny] malk » 14-11-2005, 22:11

no cóż. urodzony, a raczej przemieniony 25 grudnia. a jako, że jestem wampirem to nikt nie wie którego roku. zresztą, czy to ważne?
[nieaktywny] malk
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez _lilith » 14-11-2005, 22:30

Malkavian napisał(a):no cóż. urodzony, a raczej przemieniony 25 grudnia. a jako, że jestem wampirem to nikt nie wie którego roku. zresztą, czy to ważne?

ty juz nie badz taki cfaniak ;)
What price could you pay... for the changing your destiny...
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: los sosnowcos

Następna

Wróć do Rozmowy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników

Ogłoszenia Koncerty