DTH napisał(a):cieszy: ?
zapomnialam dodac ze nie musicie pisac obydwoch rzeczy... mozecie pisac tylko jedno, cieszy albo wkurza...
DTH napisał(a):cieszy: ?

GRacuch napisał(a):DTH napisał(a):cieszy: ?
zapomnialam dodac ze nie musicie pisac obydwoch rzeczy... mozecie pisac tylko jedno, cieszy albo wkurza...

toM_ napisał(a):wiecie co?
ja postuluję za zamknięciem tego tematu, ponieważ nic nowego nie wnosi on do forum, tylko posty nabijamy, a tak poza tym to tą funkcę zawsze spełniał "temat wolny"
co poniektórzy pewnie zechcą teraz psy na mnie wieszać ale cóż... jestem Modem więc czuję się w obowiązku mówić co jest nie tak

GRacuch napisał(a):w takim razie skoro chcesz zlikwidowac ten temat dlaczego nie wywalisz odrazu wszystkich "nabijaczy postow"??
GRacuch napisał(a):wszystko albo nic.. tak uwazam

toM_ napisał(a):GRacuch napisał(a):w takim razie skoro chcesz zlikwidowac ten temat dlaczego nie wywalisz odrazu wszystkich "nabijaczy postow"??
tak żeby "niczego nie było" ?
toM_ napisał(a):GRacuch napisał(a):wszystko albo nic.. tak uwazam
a ja nie
zobaczymy co Deteh powie, jak podzieli moje zdanie, to zamykamy

GRacuch napisał(a):toM_ napisał(a):GRacuch napisał(a):w takim razie skoro chcesz zlikwidowac ten temat dlaczego nie wywalisz odrazu wszystkich "nabijaczy postow"??
tak żeby "niczego nie było" ?
tak wiec po co kasowac cokolwiek??

GRacuch napisał(a):wkurza: nosz kurwasz mac ile razy mnie jeszcze z gg wywali?!?!
p.s Mosiu wybacz...

Mojżesz napisał(a):GRacuch napisał(a):wkurza: nosz kurwasz mac ile razy mnie jeszcze z gg wywali?!?!
p.s Mosiu wybacz...
Ma się ten sexapil![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników