I to potraktujmy jako dobry początek "tematu wolnego cz.3"DX* napisał(a):hmm..a tu jak zwykle o dresach, libacjach i urzędach skarbowych
DX napisał(a):sto lat DTH![]()
lilith napisał(a):o rzeczywscie
sto lat ;]
już zobaczyli!
thx
I to potraktujmy jako dobry początek "tematu wolnego cz.3"DX* napisał(a):hmm..a tu jak zwykle o dresach, libacjach i urzędach skarbowych
DX napisał(a):sto lat DTH![]()
lilith napisał(a):o rzeczywscie
sto lat ;]

da się ale... teledyski mają to do sibie, że mają fatalną ścieżkę audioto wyjdzie jakieś 32-56/22... raczej się tego nie posłucha._lilith napisał(a):mam male pytanko, czy da sie z teledysku zrobic mp3? znaczy wyciagnac sama sciezke dzwiekowa - jesli tak to jak to zrobic?

DTH napisał(a):da się ale... teledyski mają to do sibie, że mają fatalną ścieżkę audioto wyjdzie jakieś 32-56/22... raczej się tego nie posłucha.

_lilith napisał(a):i tak mi te cyferki nic nie mowia
wiem ino ze odzyskuje dzwiek z 200 megowych kolosow

a jak nie wezmą któregoś z moich kumpli, z którymi się zgłosiłem na to pieprznięte przeszkolenie studentów, to normalnie ukatrupię kogoś... Przynajmniej mogę sobie wybrać termin (lipiec rulez).

umieram doprawdy,a tu jeszcze trzeba 40 min na autobus czekac 
chodzi o szkolenie "studenckie" . Taki bajer, że odbywasz iloś tam tygodniowe (chyba 2) szkolenie i przechodzisz do rezerwy. Szkolenie może się zakończyć egzaminem i wówczas przechodzisz do rezerwy w stopniu (jeśli mnie pamięć nie myli) młodszego chorążego. Sprawdź jeszcze sobie dokładnie co i jak bo ustawę o powszechnym obowiązku obrony miałem ponad pół roku temu a ta kwestia nie była zbyt dokłądnie poruszana...toM_ napisał(a):ale jak idizesz do wojska? przecież studiujesz no nie?

to chyba nie tą TE podchorążówki. To jest jedynie egzamin kończący* szkolenie. Te o których ty mowisz to chyba normalnie szkoły funkcjonujące na poziomie LO. Chyba już ich nie ma. poza tym, tam się chyba zdobywało stopień podchorążegoDX* napisał(a):to "podchorążówki" jeszcze istnieją?

No, wiedizałem, że w końcu sam do tego dojdzieszpuzio napisał(a):nie wiem, ostatnio mi wszyscy mówią, że chyba mam coś z głową... w sumie to mówią mi to od urodzenia, ale jakoś ostatnio zaczynam im wierzyć...

_lilith napisał(a):no baaa
to tak jak u nas z ekonomia nikt na roku nie mial wiecej niz 3.5 a kilkanascie osob doszlo nawet do komisa

gdzie? za ile?_lilith napisał(a):no to bileciki na RHCP leza juz na biurku :]

DTH napisał(a):gdzie? za ile?

toM_ napisał(a):koncert... absolutnie nieziemski... świetnie... aż mi słów brakuje

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników