DTH napisał(a):Nooo, dwie 5 jednego dnia... To ja rozumiem
hehe mam to samo :]
DTH napisał(a):Nooo, dwie 5 jednego dnia... To ja rozumiem

GRacuch napisał(a):straszny upal.... :S

A mogę wiedzieć co to znaczy? Bo to różnie rozumieć moznatoM_ napisał(a):nie ma to jak zapierdalać na cztery fronty i mieć jeszcze z tego radochę:p

a takiego wała!puzio napisał(a):heh, nigdy nie zapomina się o starej miłości... nigdy...

DTH napisał(a):a takiego wała!
![]()

znowu czy tak w ogóle?:Ppuzio napisał(a):ale zakochałem się w naprawdę świetnej dziewczynieteraz już moge to powiedzieć w miare obiektywnie...
rozumiesz coś z tego czy po prostu fajnie wyglądało i wkleiłeś?Freude, (...) Flügel weilt.
taaa, już byłem kiedyś na takiej. Potem ludzie nie mogli się doszukać telefonów i portfeli... ja straciłem rękawiczkiPS. a najlepsze imprezy to takie. gdzie nikt cie nie zapraszał... ba, nawet gospodarz cie nie znai 99% gości też...

DTH napisał(a):rozumiesz coś z tego czy po prostu fajnie wyglądało i wkleiłeś?Freude, (...) Flügel weilt.Możesz przetłumaczyć, bo moja znajomość niemieckiego jest deilkatnie mówiąc mocno przeciętne

No to nie możan było tak od razu?puzio napisał(a):to 'oda do radości'
a jaka to różnica? I tak dzisiaj już by jej nie byłoa na imprezie nic nie zginęło... no, zgubiłem tylko fajki i ktoś buchnął mi wódkę (albo ją wypiłem, są różne wersje...)

toM_ napisał(a):a za tydzień wylot do liverpoolu

no ja też właśnie pod koniec 3. roku_lilith napisał(a):a praktyki zbiorczo oddajemy pod koniec 3 roku wiec luz

DTH napisał(a):no ja też właśnie pod koniec 3. roku... wiem, wiem, stary jestem
![]()

DTH napisał(a):ToM, ale z łaski swojej znajdź tam kawałek jakiegoś laptopa czy inną kafejkę i możesz coś tu bazgrnąć od neichcenia co jakis czas jak ci się zacznie nudzić , albo lepiej jeszcze wcześniej

DTH napisał(a):Mówiłem już chyba, że studenci z 1. roku mi się na uczelni kłaniali?

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot]