Za utrudnienia w ruchu przepraszamy

dokładnie! przecież nikt nikogo nie zmusza do "ambitengo" tematu, do którego trzeba się przygotowywać miesiącami, czytać dziesiątki książek i oglądać mase filmów. Można sobie wziąć prosty, przyjemny temat w którycm czuje się dobrze bez specjalnych przygotować i też dostanie się 5.Woycieh napisał(a):Wiem, że teraz mogą więcej pytań zadawać, ale to już tylko i wyłącznie wasz wybór, czy bierzecie temat, na który trzeba kuć jak dziki osioł, czy taki, który macie już opanowany, który was interesuje, i w którym jesteście mocni. W sumie to żałuję, że tylko trzy pytania otrzymywaliśmy, bo miałem bardzo dobre do dyskusji książki, filmy i komiks. Tak więc jeśli kogoś rozjechali z surrealizmu to po co go brał? Przecież wiadomo, że z surrealizmu trzeba znać masę faktów, pojęć, nazwisk i koniec.

DTH napisał(a):dokładnie! przecież nikt nikogo nie zmusza do "ambitengo" tematu, do którego trzeba się przygotowywać miesiącami, czytać dziesiątki książek i oglądać mase filmów. Można sobie wziąć prosty, przyjemny temat w którycm czuje się dobrze bez specjalnych przygotować i też dostanie się 5.Woycieh napisał(a):Wiem, że teraz mogą więcej pytań zadawać, ale to już tylko i wyłącznie wasz wybór, czy bierzecie temat, na który trzeba kuć jak dziki osioł, czy taki, który macie już opanowany, który was interesuje, i w którym jesteście mocni. W sumie to żałuję, że tylko trzy pytania otrzymywaliśmy, bo miałem bardzo dobre do dyskusji książki, filmy i komiks. Tak więc jeśli kogoś rozjechali z surrealizmu to po co go brał? Przecież wiadomo, że z surrealizmu trzeba znać masę faktów, pojęć, nazwisk i koniec.

DTH napisał(a):no o tym też mówię. Chyba każdy ma jakiś temat w którym czuje się dobrze i nie będzie miał większego problemu dostać z niego maksa. Ale właśnie moim zdanie to jest bezsensowne - skoro to tak naprawde niczego nie sprawdza, to po co w ogóle organizować takie "przedstawienie"? Nie lepiej gdyby każdy wylosował sobie zestaw kilku pytań i na nie odpowiedział?

puzio napisał(a):lepsze coś takiego niż kolejny sprawdzian znajomości 'chłopów' czy innej twórczość frycza - modrzewskiego

czego ty jesteś najlepszym przykładem, prawda?puzio napisał(a):(a niegłupi przecież chyba... byle matołów do mnie na uczelnie nie przyjmują powiem nieskromnie).

widzisz, nie ma już tak owychdarex78 napisał(a):Cała zabawa zaczynała się dopiero przy egzaminach na studia

DTH napisał(a):widzisz, nie ma już tak owychdarex78 napisał(a):Cała zabawa zaczynała się dopiero przy egzaminach na studiasam zostałem niedawno o tym uświadomiony

DTH napisał(a):pewnie gdybym powiedział, że wiem o tym a rozdział zastosowałem dla zaakcentowania owych (co z resztą zawsze robię) byś nie uwierzyła??

DTH napisał(a):heh no moja wina, nie chciało mi się pisać w cudzysłowie (to przecież aż 2 klawisze, które trzeba jeszcze nacisnąć w jednym momencie!)

darex78 napisał(a):Jeśli zapisałaś, to nie zezarło. Poszukaj w wyszukiwarce plików z rozszerzeniem .doc (czy też jake tam ma ten word)..i za mało kurwa..Kurwa!

ROTFL!!!_lilith napisał(a):a dzisiaj baba oddawała jedne prace
wiecie co mialam na niej napisane? niezal

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot]