_lilith napisał(a):a jak juz wszytsko wrocilo do normy to tez nie moge bo biore tabletki antykoncepcyjne, a zawsze kurde chcialam oddac noo ;/
a to jak sie jest na tabletkach to nie mozna??
_lilith napisał(a):a jak juz wszytsko wrocilo do normy to tez nie moge bo biore tabletki antykoncepcyjne, a zawsze kurde chcialam oddac noo ;/

a to nawet nie musiałeś zapisywać... jak by IM się spodobały i tak by sobie wzieliDX* napisał(a):ja nie oddam ni kropli...wystarczy, ze moje narządy wewn. zapisalem w spadku nieznanym 'szczęśliwcom'

no...gdybym nie był łaskawcą, to zastrzegłbym, że nie wyrażam zgody na pośmiertną eksploatację mych organów...a tak mogę śmiało mówić, że 'mam gest'DTH napisał(a):a to nawet nie musiałeś zapisywać... jak by IM się spodobały i tak by sobie wzieliDX* napisał(a):ja nie oddam ni kropli...wystarczy, ze moje narządy wewn. zapisalem w spadku nieznanym 'szczęśliwcom'

puzio napisał(a):noo, fakt, że wieczorem po oddaniu krwi wypiłem 3 piwa, a czułem się jak po 7ale takie osłabienie, nawet jeśli już trwa maks 48 godzin.
osobiście się nie dowiadywałem ale koleżanka mówiła, że wypełniając wniosek jest taka rubryka... czy coś takiego. Ale dokłednie się nie dowiedziałem. Może w wakacje się przejdę..odnośnie mononukleozy - chyba wszystko zależy jak dawno temu ją przechodziłeś. raczej nie jesteś skreślony na całe życie... na moje oko wystarczy kilka miesięcy... ale to się trzeba dowiedzieć od lekarza dokładnie. nie mam kompetencji (na razie)

puzio napisał(a):po środkach antykoncepcyjnych MOŻNA oddawać krew.![]()
puzio napisał(a):nie mogą oddawać krwi osoby o masie poniżej 50 kg (tego nie jestem w 100% pewny...)
puzio napisał(a):no ogólne osłabienie... pewnie zę tak. ale to kwestia osobnicza.
DTH napisał(a):Ależ gorąco dzisiaj...

Mdlejesz przy oddawaniu krwi do analizy (bo jak mniemam o to ci chodzi) a chcesz oddawać krew?? Ostro!GRacuch napisał(a):to logiczne... u mnie pewnie omdlenie juz przy oddawaniu krwi(-normalka)

DTH napisał(a):Mdlejesz przy oddawaniu krwi do analizy (bo jak mniemam o to ci chodzi) a chcesz oddawać krew?? Ostro!GRacuch napisał(a):to logiczne... u mnie pewnie omdlenie juz przy oddawaniu krwi(-normalka)

ja się nie śmiałem! ja współczułem... jak można się do takiego stanu doprowadzićpuzio napisał(a):jaaaaki rotfl, dresy pobiły mi dwóch kumpli, brechtę mam zajebistąhmm... może to chamsko brzmi... chuj tam, jak ja się wyjebałem na asfalt i zdarałem pół gęby tez się wszyscy śmiali

typów można mieć wiele... ale żeby była to osoba na kórej by mi najbardziej zależało, aby to była ona, jest mało prawdopodobnepuzio napisał(a):to nie ludzie z mojego roku...![]()
:D już się możesz domyslać o kogo chodzi
![]()
wal, wal.. wszyscy się pośmiejemyco w tym śmiesznego?? oj wiele rzeczyopowieść zajebista
oj tam... świata nie zbawiszmiałem tylko wyrzuty sumienia, że zdażyło się to w czasie powrotu z mojej imprezy... ale szybko minęły

DTH napisał(a):ooo Lilka! widzę nowy awaterekteż fajowy
puzio napisał(a):oj wiele rzeczyopowieść zajebista

Woycieh napisał(a):strzeżcie się - Woycieh is back!!

a tak poza tym to muszę się wziąść na poważnie do nauki... tylko mam przed sobą problem stary jak świat - nie chce mi się

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników