lin napisał(a):kameralnie z Bejb w domu oglądając filmy

ToMa napisał(a):awidzcie w hcuk z sylewstrem@!!!!!!!!!!!

Woycieh napisał(a):o qrwa, nie wiedziałem, że masz ziomów ze Strzałkowa - ja też:D:D i też z takowymi będę imprezował na sylwka

lin napisał(a):napierdalanie się do granic tak żeby nic nie pamiętać jest imho żałosne.
wolę kameralnie, i już od dawna sylwestra spędzam w gronie najbliższych 2 lub 1 osoby oglądając filmy.
(ostatnio.. MROWISKO W GACIACH o 2 w nocy z anką rotfl)

jeszcze masz tydzień na zaplanowanie imprezy... więc nie histeryzuj - w miom przypadku to całkiem świadomy wybórKrieg napisał(a):Również chyba Sylwka spędzę przed kompem zero innych perspektyw, więc co mi pozostaje.

Krieg napisał(a):Ależ dla mnie jest również świetny pomysł, wcale nie uważam ż jest to zły pomysł

nie mówie, ze jest to zły pomysł, po prostu większość osób, którym mówie, ze będę siedziec przy kompiem (buszować po dawno nieodwiedzanych forach, bede słuchać muzy, gadac z innymi "ponurasami" na gadulcu)dochodzi do wniosku, ze jestem ponurym typem - fakt, jestem ale jak mam się bździato bawić albo udawać ze sie dobrze bawię na kolejnej imprezie na której zalani w trupa kolesie rzygają obok kibla, a panienki dają sie zaliczyć każdemu to prawdę powiedziawszy wolę sobie oszczedzić tego widoku - chyba sie starzeje...Krieg napisał(a):Ależ dla mnie jest również świetny pomysł, wcale nie uważam ż jest to zły pomysł

betton napisał(a):ponurym typem - fakt, jestem ale jak mam się bździato bawić albo udawać ze sie dobrze bawię na kolejnej imprezie na której zalani w trupa kolesie rzygają obok kibla, a panienki dają sie zaliczyć każdemu to prawdę powiedziawszy wolę sobie oszczedzić tego widoku - chyba sie starzeje...

co cie tak podjarało? pawiowanie na wyścigi? czy panienki? gdybym miała wybierać to wolałabym znów malowac zarzyganą ścianę miedzy WuCem a łazienką w mieszkaniu moich rodziców niż nakryć dobrze prowadzącą się koleżanką bzykaną przez kolejnego obcego gościa, który zjawił się niewiadomo skąd na imprezie u znajonych... dużo zniose, ale przypadkowego kurewstwa nie trawię - cóż, taką mam wade fabrycznąEmperorek napisał(a):gdzie sa taskie imprezy gdzie????? gdzie???? gdzie????

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników