needle napisał(a):Elomam na imie Monika i pisze prace licencjacką na temat straight edge . . . moje pytanie jest następujące - czy jest ktoś na formum sxe? poprostu potrzebuje paru osób do wypełnienia ankiety,tak wiec nic strasznego i napewno nie boli . . . pozdrawiam serdecznie

napisałem, że byłem zainteresowany, a nie że byłem sXe (bo to byłoby pewne nadużycie)... ale jeśli sądzisz, że mogę Ci pomóc to chętnie spróbuję..needle napisał(a):mógłbyś mi się przydaćjako ten co był a już nie jest, więc interesuje mnie twoje zdanie na temat sXe

Emperorek napisał(a):hmmm temat ciekawy, ale dla mnie dosc abstrakcyjny. Nie wyobrażam sobie mojego zycia jako sxe. Jestem nałogowym palaczem miłosnikiem potraf mięsnych no i oczywiscie trunków wyskokowych. Co to za mecz bez piwka, wesele bez wodki czy romantyczna kolacja bez wina???

jak ktoś lubi ostry smród różnorakich perfum, wódy i potu podany przy dźwiękach discopolowych szlagierówEmperorek napisał(a):a nie da sie ukryc ze wesela to jedna z najlepszych imprez

DX* napisał(a):jak ktoś lubi ostry smród różnorakich perfum, wódy i potu podany przy dźwiękach discopolowych szlagierówEmperorek napisał(a):a nie da sie ukryc ze wesela to jedna z najlepszych imprez

a co takiej babci za różnica skoro i tak najczęściej jest głuchaEmperorek napisał(a): chyba nie wyobrazasz sobie zeby babcia dylała przy kaziku czy tez nirvanie(przykłądowo)

needle napisał(a):Tak to już jest w naszym pięknym kraju że wesela wyglądają tak jak wyglądają . . . mentalność ludzka jest nieugięta pod tym względem i tradycja rządzi . . . ale może kiedyś . . .

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników