ehh no coś mnie musi trzymać przy życiu . . . a co szkodzi pomarzyć
DX* napisał(a):needle napisał(a):Tak to już jest w naszym pięknym kraju że wesela wyglądają tak jak wyglądają . . . mentalność ludzka jest nieugięta pod tym względem i tradycja rządzi . . . ale może kiedyś . . .
niepoprawna idealistka![]()

puzio napisał(a):żony też jaroszki bym nie chciał, same problemyi jeszcze by mi później chciała dziecko przestawiać na 'zdrowy' tryb życia. mowy nie ma
![]()
![]()
puzio napisał(a):ale jak ktoś chce być wegetarianinem i nie truje przy tym życia innym ("co ty jesz, to niehumanitarne, obrzydliwe itp." przy każdym wspólnym posiłku) to proszę bardzo

DTH napisał(a):dobra, dobra, o wegetarianizmie był gdzieś tutaj inny temat![]()
Tak sobie właśnie myślę, że w całym xxx najlepsze jest właśnie to bycie antyMoże nie do końca anty ale zupełnie w opozycji do wszystkich - wszyscy palą, ja nie, wszyscy piją ja nie, itd. Coś w tym jest co może rajcować
Jak jak już pisałem, nie jestem sxe, jednak nie piję, nie palę, nie draguję i powiem szczerze, że czasami to fajne uczucie jak ktoś cię pyta "zapalisz?", "napiszesz się?" a ty mówisz, że "NIE"
To ciężkie do opisania uczucie i pewnie większość palących i pijących tego nigdy nie zrozumie. I nie chodzi tutaj bynajmniej o poczucie wyższości czy tego typu sprawy, po prostu frajda z bycia innym niż wszyscy, z zobaczenia opadniętych szczen zbaraniałych współimprezowiczów jest moim zdaniem większa niż najebanie się do nieprzytomności

skąd to możesz wiedzieć, skoro nigdy(jak twierdzisz) nie najebałeś sie do nieprzytomności?DTH napisał(a): frajda z bycia innym niż wszyscy, z zobaczenia opadniętych szczen zbaraniałych współimprezowiczów jest moim zdaniem większa niż najebanie się do nieprzytomności

DTH napisał(a):hehe a żebyś wiedział!! Nawet nie wiesz ile razy już musiałem streszczać imprezy - czasami nawet NIEKTÓRZY nie chcieli uwierzyć, że dany fakt miał miejsce
Można nawet powiedzieć, że jestem reporterem/korespondentem imprezowym - robie zdjęcia i zapamiętuje fakty z imprez a potem wszystkim opowiadam

domyślam się więc, że część zdjęć na tej stronieDTH napisał(a):Można nawet powiedzieć, że jestem reporterem/korespondentem imprezowym - robie zdjęcia i zapamiętuje fakty z imprez a potem wszystkim opowiadam
http://szok.neostrada.pl/dzienpo/ 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników