Forum muzyczne serwisu Rock Magazyn - rock, metal, gotyk, punk alternatywa, reggae oraz inne gatunki muzyczne. Koncerty, ogłoszenia, informacje. Najlepsze Rockowe forum w sieci!
Psychologia - fajna sprawa, o ile przez tematykę percepcji się przedrzemy. Ale to najczęściej w formie ćwiczeń zapodają, więc idzie wbić do głowy. Wykłady z percepcji, to chyba tylko na medycznych kierunkach.
"I never put off till tomorrow, what I can possibly put do the day after" - Oscar Wilde
boszzz, jakie to wszystko na uczelni jest pojebane... No nic. Dobrze, że w tym semestrze tylko jeden wykład, bez ćwiczeń i to tylko przez pół roku Prawa nie liczę... nie chcę się na razie denerwować
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Ja miałem rok temu psychologię sądową, jako przedmiot dodatkowy - "ogólny", nawet ciekawe rzeczy, ale niestety było to niezbyt atrakcyjnie podane przez wykładowcę Dopiero potem jak czytałem materiały zmieniłem zdanie na ten temat - pozytywnie.
ja miałem psychologię sądową, i zarówno materiał jak i sposób jego wyłożenia bardzo mi się podobał. Niestety było to już ładnych kilka lat temu i niewiele pamiętam. Chociaż coś tam pewnie zostało.
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
ja też miałam psychologię przez 1 semestr - i była jednym z najnudniejszych przedmiotów, a wszystko przez wykładowcę i jego sposób przekazywania wiedzy <3