Zaraz będzie gadka - ''a wiesz że adidasy itp produkują na tajwanie '' itd.

to ty zwykły rasista jestes.

noo sorry! panowie??malkavian napisał(a):no panowie, dopierdoliliście

DTH napisał(a):to ty zwykły rasista jestes.
najgorsze jest to, że z takimi ludźmi nawet jakakolwiek dyskusja merytoryczna jest niemożliwa. Zbyt mało wiem na temat psychologii żeby powiedzieć czy da się to jakoś "wyleczyć", to tkwi głęboko w podświadomości i wynika po części z wychowania a w większości z kompleksów a jak wiadomo te jest wyeliminować bardzo trudno

Michał L napisał(a):Tak, kupowac od kolorowych a na dodatek jedzenie :/ Ja sobie nie mogę wybaczyć, że kiedyś kupowałem kebaby od Turków, ale teraz już takich rzeczy robić nie będę.

Emperorek napisał(a):swoja droga to kto powiedział że akurat żółtki spuszczaja sie do sosów swego czasu była afera w poznańskim sphinxie bo tam faktycznie sposzczali sie do sosów ale polacy wiec tak naprawde nie wiadomo u kogo można kupowac a u kogo nie( a ja sie ciesze ze nigdy przed ta aferą nie jadłem w sphinxie)

malkavian napisał(a):Emperorek napisał(a):swoja droga to kto powiedział że akurat żółtki spuszczaja sie do sosów swego czasu była afera w poznańskim sphinxie bo tam faktycznie sposzczali sie do sosów ale polacy wiec tak naprawde nie wiadomo u kogo można kupowac a u kogo nie( a ja sie ciesze ze nigdy przed ta aferą nie jadłem w sphinxie)
dziwne w sumie, kiedyś w liceum pracowaliśmy dla fazy z kumplem w sklepiku szkolnym. koleś zwalił gruchę do kosza z drożdżówkami i jakoś nikt się nie burzył.
ja i ojciec Bejbe wymiatamy

rasiści się po prostu boją i reagują agresją

ufko napisał(a):rasiści się po prostu boją i reagują agresją
e tam. kiedyś strasznie nie lubiłam czarnych i jak najbardziej wynikało to z kompleksów. przestałam, kiedy jeden afroamerykanin zaczął do mnie zarywać.

Hunter napisał(a):Kiedyś byłem rasistą teraz nie jestem ale nie będe ich tolerował ich zachowania po co te głupie murzyni przyjeżdzaja do europy niech siedzą w swoich slamsach to samo skośno okie dobrze że w dzisiejszych czasach jeszcze istnieje coś takiego jak "chwała rusi"

Hunter napisał(a):Kiedyś byłem rasistą teraz nie jestem ale nie będe ich tolerował ich zachowania po co te głupie murzyni przyjeżdzaja do europy niech siedzą w swoich slamsach to samo skośno okie dobrze że w dzisiejszych czasach jeszcze istnieje coś takiego jak "chwała rusi"

Hunter napisał(a):kultór

Dijkstra napisał(a):Hunter napisał(a):kultór
Jeeeezu...

DTH napisał(a):[edit]PS. w swoim usprawiedliwiającym 2 zdaniowym poście, popełniłeś znowu 3 błędy

DTH napisał(a):hunter, proponuje przerzucić się na język ziomali np. "cootloor" - przynajmniej nikt się nie skapnie, że nie umiesz pisać tylko wszyscy będą myśleli, że jesteś taki "cool"![]()
co do treści merytorycznej postu, nie specjalnie rozumiem co ma oznaczać, że "arabowie czują się jak u siebie w domu"? Według ciebie powinni ukrywać się za dnia, przemieszczać się nocami a gdy zobaczą jakiegoś europejczyka padać na twarz? To chyba normalne, że jak się przyjeżdża do cywilizowanego kraju oczekuje się tolerancji? Chyba, że chcemy wrócić do prymitywnych zasad "oko za oko..."
[edit]PS. w swoim usprawiedliwiającym 2 zdaniowym poście, popełniłeś znowu 3 błędy

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników