Rasizm

Posty na dowolne tematy, dowolnej długości i o dowolnej porze

Re: Rasizm

Postprzez Michał L » 17-02-2006, 21:39

Tak, kupowac od kolorowych a na dodatek jedzenie :/ Ja sobie nie mogę wybaczyć, że kiedyś kupowałem kebaby od Turków, ale teraz już takich rzeczy robić nie będę.
Zaraz będzie gadka - ''a wiesz że adidasy itp produkują na tajwanie '' itd. :lol:
nie inaczej

Frizona.pl
Michał L
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Sosnowiec Pogoń

Postprzez DTH » 17-02-2006, 21:43

że się tak zapytam, co ma tutaj do rzeczy kolor skóry?? już bez przesady, chyba za dużo naoglądałeś się kabaretu Ani Mru Mru :P
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Lublin

Postprzez Michał L » 17-02-2006, 21:50

Przyjeżdżają kolorowi do nas to nie powinniśmy spełniać ich zamierzeń i jeszcze od nich kupować, niech siedzą w swoich krajach, teraz bym się już brzydził wziąść jakąś potrawe od kolorowego. Te żółtki zwłaszcza, starają się sprawać wrażenie takich miłych, a się pewnie spuszczają do sosów itd.
nie inaczej

Frizona.pl
Michał L
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Emperorek » 17-02-2006, 21:51

to ty zwykły rasista jestes.
Awatar użytkownika
Emperorek
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Poznań/Pniewy

Postprzez Michał L » 17-02-2006, 21:53

A czy kiedykolwiek zaprzeczyłem :D
nie inaczej

Frizona.pl
Michał L
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DTH » 17-02-2006, 23:23

najgorsze jest to, że z takimi ludźmi nawet jakakolwiek dyskusja merytoryczna jest niemożliwa. Zbyt mało wiem na temat psychologii żeby powiedzieć czy da się to jakoś "wyleczyć", to tkwi głęboko w podświadomości i wynika po części z wychowania a w większości z kompleksów a jak wiadomo te jest wyeliminować bardzo trudno
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez [nieaktywny] malk » 17-02-2006, 23:32

wpływ koloru skóry na jakość, smak i inne walory posiłków. aspekty socjologiczne, kulturowe i psychologiczne. no panowie, dopierdoliliście :twisted:
[nieaktywny] malk
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DTH » 17-02-2006, 23:41

malkavian napisał(a):no panowie, dopierdoliliście :twisted:
noo sorry! panowie?? :? :wink:
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez toM_ » 17-02-2006, 23:49

DTH napisał(a):

najgorsze jest to, że z takimi ludźmi nawet jakakolwiek dyskusja merytoryczna jest niemożliwa. Zbyt mało wiem na temat psychologii żeby powiedzieć czy da się to jakoś "wyleczyć", to tkwi głęboko w podświadomości i wynika po części z wychowania a w większości z kompleksów a jak wiadomo te jest wyeliminować bardzo trudno

to jest strach Dth, strach i nic więcej, ale oni sami tego nie wiedzą. Strach przed tym że "kolorowi" mogą coś zepsuć, pokrzyżować plany, no cokolwiek.

w tym konkretnym przypadku np. jest to strach przed zjedzeniem sosu do którego spuścił się "żółtek"

rasiści się po prostu boją i reagują agresją
Awatar użytkownika
toM_
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Emperorek » 18-02-2006, 13:50

swoja droga to kto powiedział że akurat żółtki spuszczaja sie do sosów swego czasu była afera w poznańskim sphinxie bo tam faktycznie sposzczali sie do sosów ale polacy wiec tak naprawde nie wiadomo u kogo można kupowac a u kogo nie( a ja sie ciesze ze nigdy przed ta aferą nie jadłem w sphinxie)
Awatar użytkownika
Emperorek
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez retyper » 18-02-2006, 17:03

Michał L napisał(a):Tak, kupowac od kolorowych a na dodatek jedzenie :/ Ja sobie nie mogę wybaczyć, że kiedyś kupowałem kebaby od Turków, ale teraz już takich rzeczy robić nie będę.

no i co? nie dobre były te kebaby??? :]
jak jestes taki rasista i patriota to lepiej głowy poza polske nie wychylaj. Siedź w tym kaczogrodzie po wsze czasy :twisted:
Awatar użytkownika
retyper
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez lin » 18-02-2006, 20:44

do tego tematu pasuje rozmowa dzisiejsza mojego ojca i Bejbe

- asfalt to nie jest obraźliwe określenie
- przecież murzyni są koloru asfaltu!
- są, no!
- no.

:lol:
lin
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez [nieaktywny] malk » 18-02-2006, 21:13

Emperorek napisał(a):swoja droga to kto powiedział że akurat żółtki spuszczaja sie do sosów swego czasu była afera w poznańskim sphinxie bo tam faktycznie sposzczali sie do sosów ale polacy wiec tak naprawde nie wiadomo u kogo można kupowac a u kogo nie( a ja sie ciesze ze nigdy przed ta aferą nie jadłem w sphinxie)

dziwne w sumie, kiedyś w liceum pracowaliśmy dla fazy z kumplem w sklepiku szkolnym. koleś zwalił gruchę do kosza z drożdżówkami i jakoś nikt się nie burzył.

ja i ojciec Bejbe wymiatamy :twisted:
[nieaktywny] malk
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Emperorek » 18-02-2006, 21:23

malkavian napisał(a):
Emperorek napisał(a):swoja droga to kto powiedział że akurat żółtki spuszczaja sie do sosów swego czasu była afera w poznańskim sphinxie bo tam faktycznie sposzczali sie do sosów ale polacy wiec tak naprawde nie wiadomo u kogo można kupowac a u kogo nie( a ja sie ciesze ze nigdy przed ta aferą nie jadłem w sphinxie)

dziwne w sumie, kiedyś w liceum pracowaliśmy dla fazy z kumplem w sklepiku szkolnym. koleś zwalił gruchę do kosza z drożdżówkami i jakoś nikt się nie burzył.

ja i ojciec Bejbe wymiatamy :twisted:

<odnotowuje w dzienniczku" nigdy nie kupowac od malkava drożdżówki ani żadnej jadalnej rzeczy">
Awatar użytkownika
Emperorek
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez GRacuch » 18-02-2006, 21:28

Ten rasizm.... moj ojczym jest rasista... Gdy dowiedzial sie ze jakis murzyn ze mna kreci to powiedzial mi tylko tak:"mamy psa ktory jest rasista wiec zagryzie Twojego mezczyzne.aha i jak cos to bedzie spal w przyczepie bo w Twoim lozku ani moim domu spal nie bedzie!" i sie do mnie usmiechal.... zartowal oczywiscie i dziekuje Bogu ze nie jest "brutalnym rasista".A tak wogole to nienawide rasizmu pod kazdym wzgledem i nie ma to tamto.

Co do spuszczania sie do jedzenia... wszedzie tak jest..! dlatego lepiej cos jest zjesc w domu lub kupic precla... dziekuje za uwage
...Sexual Deviance Is Only Good When It Is Hidden Behind The Mask Of Elegance And Style...
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Krakow

Postprzez ufko » 18-02-2006, 22:11

e tam. kiedyś strasznie nie lubiłam czarnych i jak najbardziej wynikało to z kompleksów. przestałam, kiedy jeden afroamerykanin zaczął do mnie zarywać ;).
bounce macabre
Awatar użytkownika
ufko
Żłopacz
Żłopacz

Miejscowość: fairyland

Postprzez St. Alquerre » 19-02-2006, 16:10

ufko napisał(a):

e tam. kiedyś strasznie nie lubiłam czarnych i jak najbardziej wynikało to z kompleksów. przestałam, kiedy jeden afroamerykanin zaczął do mnie zarywać ;).

O wow! No i jak to się skończyło? Opowiedz bo wszyscy umierają z ciekawości!
ashamed to live in a land where justice is a game
Bob Dylan
Awatar użytkownika
St. Alquerre
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Kraków

Postprzez Emperorek » 19-02-2006, 18:16

a ja tam mógłbym przygarnoc pod swoje skrzydła jakas mulatke :wink: ma sie rozumiec w imie ochrony przed rasistami
Awatar użytkownika
Emperorek
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Hunter » 19-02-2006, 22:46

Kiedyś byłem rasistą teraz nie jestem ale nie będe ich tolerował ich zachowania po co te głupie murzyni przyjeżdzaja do europy niech siedzą w swoich slamsach to samo skośno okie dobrze że w dzisiejszych czasach jeszcze istnieje coś takiego jak "chwała rusi" :twisted:
UP THE IRONS!!!:)
Awatar użytkownika
Hunter
Abstynent
Abstynent

Miejscowość: 22 acacia avenue

Postprzez puzio » 19-02-2006, 22:53

hmm, za skomplikowane zdanie... nie to żebym się czepiał ale proponuję częściej uzywać znaków interpunkcyjnych, posty będą czytelniejsze...
"-stary, pożycz 100 zł.
- ...nie pożycze ci...
- a czemu mi nie pożyczysz?
- ...bo mi nie oddasz...
- czemu sądzisz że ci nie oddam??!!
- ...bo ci nie pożyczę..."

by Andrzej Poniedzielski :)
Awatar użytkownika
puzio
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez toM_ » 19-02-2006, 22:57

Hunter napisał(a):Kiedyś byłem rasistą teraz nie jestem ale nie będe ich tolerował ich zachowania po co te głupie murzyni przyjeżdzaja do europy niech siedzą w swoich slamsach to samo skośno okie dobrze że w dzisiejszych czasach jeszcze istnieje coś takiego jak "chwała rusi" :twisted:

rzeczywiście przestałeś być rasistą
Awatar użytkownika
toM_
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez [nieaktywny] malk » 19-02-2006, 23:07

Hunter napisał(a):Kiedyś byłem rasistą teraz nie jestem ale nie będe ich tolerował ich zachowania po co te głupie murzyni przyjeżdzaja do europy niech siedzą w swoich slamsach to samo skośno okie dobrze że w dzisiejszych czasach jeszcze istnieje coś takiego jak "chwała rusi" :twisted:

twoje gówno też jest w 100% aryjskie?
[nieaktywny] malk
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Hunter » 19-02-2006, 23:12

nie no może troche przesadziłem ale nie lubie np arabów bo w europie czują sie jak u siebie...a gdybym podskoczył na ulicy teheranu to by się to dlamnie źle skończyło a co do was bądzcie dalej miłośierni dla innych kultur oni się odpłaca inaczej jak osiągna przewage.
Ostatnio edytowany przez Hunter, 19-02-2006, 23:29, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Hunter
Abstynent
Abstynent

Postprzez toM_ » 19-02-2006, 23:18

Hunter napisał(a):kultór

Jeeeezu...
Awatar użytkownika
toM_
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Hunter » 19-02-2006, 23:31

Dijkstra napisał(a):
Hunter napisał(a):kultór

Jeeeezu...

Każdemu może się zdażyć błąd :lol: a po za tym polski nie należał do moich najlepszych stron :wink: pozatym niewiem dlaczego zajmujesz sie takimi pierdołami :?: :roll:
Awatar użytkownika
Hunter
Abstynent
Abstynent

Postprzez DTH » 19-02-2006, 23:37

hunter, proponuje przerzucić się na język ziomali np. "cootloor" - przynajmniej nikt się nie skapnie, że nie umiesz pisać tylko wszyscy będą myśleli, że jesteś taki "cool" :?

co do treści merytorycznej postu, nie specjalnie rozumiem co ma oznaczać, że "arabowie czują się jak u siebie w domu"? Według ciebie powinni ukrywać się za dnia, przemieszczać się nocami a gdy zobaczą jakiegoś europejczyka padać na twarz? To chyba normalne, że jak się przyjeżdża do cywilizowanego kraju oczekuje się tolerancji? Chyba, że chcemy wrócić do prymitywnych zasad "oko za oko..."

[edit]PS. w swoim usprawiedliwiającym 2 zdaniowym poście, popełniłeś znowu 3 błędy :roll:
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez puzio » 19-02-2006, 23:44

DTH napisał(a):[edit]PS. w swoim usprawiedliwiającym 2 zdaniowym poście, popełniłeś znowu 3 błędy :roll:

po prostu się przyczepiasz nieistotnych pierdół... czy komukolwiek robi różnicę w którym miejscu słowa się spację wstawi?? :P
"-stary, pożycz 100 zł.
- ...nie pożycze ci...
- ...bo mi nie oddasz...

Awatar użytkownika
puzio
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DTH » 19-02-2006, 23:48

wsu mi e rac j a jak a to róż nica? znaki, inter, punkcyj. ne teżspec jal,nego znacz. enia? nie ro;bią :wink:

kurwa nie oftopujmy już:P

rasizm jest be!! o! :D
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Hunter » 19-02-2006, 23:53

DTH napisał(a):hunter, proponuje przerzucić się na język ziomali np. "cootloor" - przynajmniej nikt się nie skapnie, że nie umiesz pisać tylko wszyscy będą myśleli, że jesteś taki "cool" :?

co do treści merytorycznej postu, nie specjalnie rozumiem co ma oznaczać, że "arabowie czują się jak u siebie w domu"? Według ciebie powinni ukrywać się za dnia, przemieszczać się nocami a gdy zobaczą jakiegoś europejczyka padać na twarz? To chyba normalne, że jak się przyjeżdża do cywilizowanego kraju oczekuje się tolerancji? Chyba, że chcemy wrócić do prymitywnych zasad "oko za oko..."

[edit]PS. w swoim usprawiedliwiającym 2 zdaniowym poście, popełniłeś znowu 3 błędy :roll:

Nie denerwój mnie lepiej. Jeśli kur*a CZTAĆ nie umiesz to nie mój problem.
Awatar użytkownika
Hunter
Abstynent
Abstynent

Postprzez puzio » 19-02-2006, 23:57

niefart, kolejny błąd... :twisted: nie licząc literówki...

ale my źli, wstrętni i podli jesteśmy.... :twisted:
"-stary, pożycz 100 zł.
- ...nie pożycze ci...
- ...bo mi nie oddasz...

Awatar użytkownika
puzio
Alkoholik
Alkoholik