no i jak zwykle kibicuję holendrom.

vingaer napisał(a):ja im kibicuję od mś '98 - wtedy zaczęłam w ogóle oglądać piłę i takie tam.

Michał L napisał(a):A ja jak nie gra Polska to jestem za Niemcami. Podoba mi się ogólnie ich sposób gry, gdzie ważniejsza jest taktyka niż indywidualności.

DTH napisał(a):dziadów, Polaków nie lubię, każdy niesiony narodową dumą zawzięcie drze ryja przed telewizorem jacy to my zajebiści jesteśmy a jak przychodzi co do czego to podniecamy się jakimiś remisami z Gracją czy Litwą. żałosne.

Że o Ronaldo nie wspomnę.

malkavian napisał(a):a to chyba jakieś nieaktualne info masz, bo coraz lepiej repra gra. byleby tylko rasiak i dudek na mundial nie pojechali.
malkavian napisał(a): a gracja-grecja to aktualni mistrzowie europy, co z tego, że zapieprzyli eliminacje do mistrzostw świata, jakby nie było tytuł mają.

LoL - Czesi z Holendrami mają troszkę zatargów. Jeśli tak Pomarańczowych kochacie, to powinniście wiedzieć o tymvingaer napisał(a):w sumie to nie mam nic do czechów, jeżeli dostają w dupę od hol.

St. Alquerre napisał(a):malkavian napisał(a):a to chyba jakieś nieaktualne info masz, bo coraz lepiej repra gra. byleby tylko rasiak i dudek na mundial nie pojechali.
rasiak? ten przydupas janasa? jasne, że pojedzie i wszystko nam spieprzy.
St. Alquerre napisał(a):nie chodzi mi o żadne względy narodowościowe bo do greków nic nie mam, ale drużyna ta zaprezentowała najnudniejszy z możliwych anty-futbol

malkavian napisał(a):ale skuteczny. kto powiedział, że trzeba grać efektownie, stawiać na otwartą, ofensywną grę?

St. Alquerre napisał(a):przykład? finał LM z ubiegłego roku.

malkavian napisał(a):ten finał był prawie tak dobry jak w latach 98/99 gdy mój ukochany man united zafundował ciołkom z monachium kocenie w dwie ostatnie minuty meczu.

malkavian napisał(a):co w składzie reprezentacji polski robi rasiak, dudek, bąk i radomski?

St. Alquerre napisał(a):malkavian napisał(a):co w składzie reprezentacji polski robi rasiak, dudek, bąk i radomski?
rotfl! akurat to nie dudek tylko boruc puścił gola.

malkavian napisał(a):może wreszcie sięgnąć po kuszczaka?

St. Alquerre napisał(a):majdan na mundial![]()
![]()
![]()
St. Alquerre napisał(a):kuszczak? a to co za jeden?
St. Alquerre napisał(a):żurawski - frankowski. innego ataku nie widzę.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników