Forum muzyczne serwisu Rock Magazyn - rock, metal, gotyk, punk alternatywa, reggae oraz inne gatunki muzyczne. Koncerty, ogłoszenia, informacje. Najlepsze Rockowe forum w sieci!
ja sie musze jeszcze zastanowic, bo ostatnio dobrze trafilam, co by moja opinia proroka i jasnowidza nei ucierpiala choc 2:1 wydaje sie sensowne jak na ten mecz
What price could you pay... for the changing your destiny...
3:0 dla Polski (wiem, jestem niepoprawnym optymistą, ale jeśliby z Austrią zagrali cały mecz, jak pierwszą połowę, to moje 4:0 by się sprawdziło) Oby Żurawski sie wykurował, a Rasiak zagrał, jak z Austriakami - postęp, jaki Rasiak wypracował w Derby zasługuje na to, żeby odszczekać wszystkie "Drewniaki", czy "Pinokie" - RESPECT A na serio to mecz może być ciężki i wyglądać, jak ten z Irlandią w Warszawie - czyli wymęczone 1:0...
jak tu w czasach dzisiaj uatrakcyjnić chcesz rocka,
rock to skamielina nie opoka!!
nie chce byc zlym prorokiem, ale nie wydaje mi sie zeby zurawski nagle ozdrowial - szczegolnie, ze to dosc duzy miesien i nie ma co ryzykowac, ze moze byc jeszcze gorzej, zreszta wydaje mi sie ze wtakim stanie, i tak wiele by nie zdzialal
właściwie nikt nic nie wie na temat Żurawskiego, a lekarze kadry twierdzą, że dzisiaj jest już bardzo dobrze. Decyzja o grze Żurawskiego zapadnie zapewne tuż przed meczem. Duży mięsień, ale też duży profesjonalizm Żurawskiego - z pewnością nie zagra, jeśli nie będzie w 100% pewien, że jest OK (nie to, co Juskowiak swego czasu, czy Rasiak jeszcze 1,5 roku temu).
No, ale przynajmniej wygrali teraz są 3 możliwości
1. Wygrywamy albo remisujemy z Anglią
2. Anglia nie wygrywa z Austrią
3. Czechy nie wygrywają z Holandią.
Malkav (20:35) smolar kurwa gdzie?? Malkav (20:36) dobrze jebanemu naziście!!
Malkav (20:42) sfaulował skurwel naszego Malkav (20:42) gej tranzystor jebany
Malkav (20:46) macie jebane austrackie chuje
Malkav (20:50) NO KURWA PO COŚ GO FAULOWAŁ!!?? Malkav (20:51) wykurwiaj z tą piłą spod bramy!!!!
Malkav (20:56) KURWA CHUJU CO SIE SZCZERZYSZ SKURWYSYNU Malkav (20:56) JA CI CHUJU DAM Malkav (20:57) NIE NO KURWA POJADE NA MECZ DO AUSTRII ZNAJDE TEGO CHUJA I MU WYJEBIE
A więc tak jak powiedziałem - 1:0 w męczarniach... Mecz życia Jopa, wspaniały występ Żurawskiego na środkach przeciwbólowych! No i Ibrahimović. No, ale jest jeszcze jedna opcja, przy której wchodzimy bezpośrednio z drugiego miejsca - wygrana Szwecji nad Chorwacją!!
oj alex alex nie ma to jak na smierdzieli powyzywac
a tak nam marginesie to szczerze mowiac - ja nie wierze, ze jestesmy w stanie z anglia wygrac, zawsze mamy pecha w meczach z nimi, takze dla mnie w najlepsym wypadku remis i remis z austria [chociaz kurwa nie wiadomo czy smierdzace faszysty sie nei beda chcialy podlozyc, kto ich tam wie]