Michał L napisał(a):Kurwa Bayern przegrał, jebany Inzaghi chwyta innych graczy i ich przewraca, gra jak jakiś pedaluch.

taaaa... wszyscy wiemy, jak przez lata wygrywała Legia... heh.. aż dziwne, że to ty piszesz jej nazwę z małej literyufko napisał(a):ja muszę być za legią, bo jestem z warszawy. i wiem, że teoretycznie to polonia jest tym bardziej tru warszaFskim zespołem, ale łatwiej być za zwycięzcami.

St. Alquerre napisał(a):Ja jako kibic Cracovii bardzo się cieszę. Koniec mistrzostw Wisły!![]()

darex78 napisał(a):oh fuck ! Do czego to doszłotop o futbolu na forum rockowym
![]()

darex78 napisał(a):oh fuck ! Do czego to doszłotop o futbolu na forum rockowym
Ale skoro juz jest, to brawo RTS, za zwycięskie derby Łodzi
![]()
![]()

_lilith napisał(a):oh ty jeszcze wielu rzeczy o nas nie wieszna twoim miejscu przejrzalabym rozne tematy , zeby potem nie bylo zaskoczenia

darex78 napisał(a):Ale skoro juz jest, to brawo RTS, za zwycięskie derby Łodzi![]()
![]()

malk napisał(a):jak dobrze, że jeśli już kibicuję to tylko lidze angielskiej, bo gdy widzę wyniki do przerwy w orange ekstraklasie to najprawdopodobnie dostałbym kurwicy.

w przyszłym sezonem stoję mur beton za lechem

DTH napisał(a):darex78 napisał(a):Ale skoro juz jest, to brawo RTS, za zwycięskie derby Łodzi![]()
![]()
RTS?? hmm, a czy mógłby mi ktoś rozszyfrować ten skrót??

jeśli można, to bym poprosiłdarex78 napisał(a):KKS, ŁKS, CWKS, MKS też ci trzeba rozszyfrowywać ?

w przyszłym sezonem stoję mur beton za lechem

malk napisał(a):gratulacje, jude gang, gratulacje.

darex78 napisał(a):malk napisał(a):gratulacje, jude gang, gratulacje.
o proszę ,:brawa: nasz admin wspiął się chyba na wyżyny swoich możliwości konwersacyjnych.. "jude gangi" itp. to zdaje się epitety typowe dla zjebów z Młodzieży Wszechtrolskiej i 15-16letnich zasrańców z szalikami na łbach..
Ale cóż, głupota bywa zaraźliwa...

malk napisał(a):darex78 napisał(a):malk napisał(a):gratulacje, jude gang, gratulacje.
o proszę ,:brawa: nasz admin wspiął się chyba na wyżyny swoich możliwości konwersacyjnych.. "jude gangi" itp. to zdaje się epitety typowe dla zjebów z Młodzieży Wszechtrolskiej i 15-16letnich zasrańców z szalikami na łbach..
Ale cóż, głupota bywa zaraźliwa...
"Nazwy grup: łowcy psów, anty-wisła, jude gang, opravcy." cytat z nieoficjalnej strony cracovii cracovia-krakow.pl
głupotą wykazałeś się właśnie ty.

głupotą? że nie czytałem oficjalnej strony Cracovii?

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot]