Piłka Nożna

Posty na dowolne tematy, dowolnej długości i o dowolnej porze

Re: Piłka Nożna

Postprzez Michał L » 08-03-2006, 23:14

Kurwa Bayern przegrał, jebany Inzaghi chwyta innych graczy i ich przewraca, gra jak jakiś pedaluch. :evil:
nie inaczej

Frizona.pl
Michał L
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Sosnowiec Pogoń

Postprzez DTH » 09-03-2006, 09:08

pierwszy raz od wielu lat oglądałem wczoraj mecz, właśnie bayern-milan, no troche szkoda, że przegrali, bo pewnie kolejny mecz obejrze za następne 3-4lata :P
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Lublin

Postprzez [nieaktywny] malk » 09-03-2006, 14:15

Michał L napisał(a):Kurwa Bayern przegrał, jebany Inzaghi chwyta innych graczy i ich przewraca, gra jak jakiś pedaluch. :evil:

piękny meczyk, piękny. gratuluję milanowi awansu. podobnie benfice i pierwszy raz w moim życiu arsenalowi londyn.
[nieaktywny] malk
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez [nieaktywny] malk » 12-03-2006, 22:19

i zajebali kolesia na dębnikach po derbach krk. kurwa, strach z domu wyjść po prostu, bo cię za nic zabiją.
[nieaktywny] malk
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DTH » 13-03-2006, 00:00

w takim pięknym kraju żyjemy. Ja się czasami boję wieczorem wracać obok osiedlowych ziomali :?
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez [nieaktywny] malk » 21-04-2006, 21:18

no to mistrzostwo polski w piłce kopanej wraca do warszawy. jak dobrze, że oglądam (jeśli już oglądam) premiership.
[nieaktywny] malk
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Wojtek_ » 21-04-2006, 23:42

Kurde, już wolę, żeby Wisła zdobywała mistrzostwo niż Legia :( przyznaję się, że w rundzie wiosennej na Lechu nie byłem - kasa prawie pusta, a na mecz z Krakowem bałem się pójść, bo jeśli przegrywa się 5:1 z Płockiem to czego się spodziewac z mistrzami Polski? Mimo wszystko sympatie klubowe są i żałuję dzisiejszej porażki Wisły i żałuję, że dobił ją Krzychu, którego musieliśmy sprzedać akurat kiedy zaczął strzelać bramki po kilku bezowocnych latach :( ale nie załamujmy się - Legia musi przegrać jeden mecz na wiosnę, dojdzie jeden remisik i Wisła będzie mogła wygrać mistrzostwo w ostatniej kolejce (zawsze trzeba mieć nadzieję).
jak tu w czasach dzisiaj uatrakcyjnić chcesz rocka,
rock to skamielina nie opoka!!
Wojtek_
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Poznań

Postprzez likipiki » 22-04-2006, 00:12

cóż. dobrze że się tak stanie. odświeżenie na topie ekstraklasy musi nastąpić. koniec zmarnowanych szans wisły w europejskich pucharach!

ale olewam. pojutrze mecz na szczycie. mój ukochany od dobrych kilku lat celtic u siebie podejmuje swoich największych wrogów - rangersów. się będzie działo :twisted:
penis
czyli łamiemy granice dobrego smaku :)
Awatar użytkownika
likipiki
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: K-Pax (racibórz city)

Postprzez _lilith » 22-04-2006, 07:42

ja musze byc za legia, bo zaglebie z legia zawsze razem :lol:
What price could you pay... for the changing your destiny...
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: los sosnowcos

Postprzez ufko » 22-04-2006, 18:53

ja muszę być za legią, bo jestem z warszawy. i wiem, że teoretycznie to polonia jest tym bardziej tru warszaFskim zespołem, ale łatwiej być za zwycięzcami :roll:.
bounce macabre
Awatar użytkownika
ufko
Żłopacz
Żłopacz

Miejscowość: fairyland

Postprzez Wojtek_ » 22-04-2006, 19:18

ufko napisał(a):ja muszę być za legią, bo jestem z warszawy. i wiem, że teoretycznie to polonia jest tym bardziej tru warszaFskim zespołem, ale łatwiej być za zwycięzcami :roll:.
taaaa... wszyscy wiemy, jak przez lata wygrywała Legia... heh.. aż dziwne, że to ty piszesz jej nazwę z małej litery :wink:
Wojtek_
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez St. Alquerre » 22-04-2006, 20:50

Ja jako kibic Cracovii bardzo się cieszę. Koniec mistrzostw Wisły! :D :twisted:
ashamed to live in a land where justice is a game
Bob Dylan
Awatar użytkownika
St. Alquerre
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Kraków

Postprzez _lilith » 23-04-2006, 08:21

St. Alquerre napisał(a):Ja jako kibic Cracovii bardzo się cieszę. Koniec mistrzostw Wisły! :D :twisted:

moj dziadek mowi to samo :D
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez [nieaktywny] malk » 10-05-2006, 18:14

jak dobrze, że jeśli już kibicuję to tylko lidze angielskiej, bo gdy widzę wyniki do przerwy w orange ekstraklasie to najprawdopodobnie dostałbym kurwicy.
[nieaktywny] malk
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DX* » 10-05-2006, 20:39

oh fuck ! Do czego to doszło :?: top o futbolu na forum rockowym :o Ale skoro juz jest, to brawo RTS, za zwycięskie derby Łodzi :!: :!: :!:
"I never put off till tomorrow, what I can possibly put do the day after" - Oscar Wilde
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Wild East

Postprzez _lilith » 10-05-2006, 21:10

darex78 napisał(a):oh fuck ! Do czego to doszło :?: top o futbolu na forum rockowym :o

oh ty jeszcze wielu rzeczy o nas nie wiesz :P na twoim miejscu przejrzalabym rozne tematy , zeby potem nie bylo zaskoczenia :wink:
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez toM_ » 10-05-2006, 21:18

darex78 napisał(a):oh fuck ! Do czego to doszło :?: top o futbolu na forum rockowym :o Ale skoro juz jest, to brawo RTS, za zwycięskie derby Łodzi :!: :!: :!:

ja tam nie widzę w tym nic dziwnego
Awatar użytkownika
toM_
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DX* » 10-05-2006, 21:45

mnie jednak trochę to dziwi...dobrze przynajmniej, że forma kulturalna(łatwiej ukryć te resztki szowinizmu kibolskiego, które gdzieś tam zostały :twisted: )...

_lilith napisał(a):oh ty jeszcze wielu rzeczy o nas nie wiesz :P na twoim miejscu przejrzalabym rozne tematy , zeby potem nie bylo zaskoczenia :wink:

Trochę za dużo czytania, staram się raczej aktualne topiki obserwować, bo ostatnio z wolnym czasem nie wyrabiam... :(
"I never put off till tomorrow, what I can possibly put do the day after" - Oscar Wilde
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DTH » 10-05-2006, 22:56

darex78 napisał(a):Ale skoro juz jest, to brawo RTS, za zwycięskie derby Łodzi :!: :!: :!:

RTS?? hmm, a czy mógłby mi ktoś rozszyfrować ten skrót?? :P
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez likipiki » 10-05-2006, 23:07

malk napisał(a):jak dobrze, że jeśli już kibicuję to tylko lidze angielskiej, bo gdy widzę wyniki do przerwy w orange ekstraklasie to najprawdopodobnie dostałbym kurwicy.

na wyspach się wiele ciekawego dzieje.

ale ja zdecydowanie wolę ligę szkocką. nie jest silna, ale celtic to moja staraaaaaaaaaaaa miłość. teraz gra tam dwójka polaków, to już w ogóle bosko. Hail! Hail! Hail!

a co do naszego podwórka. dobrze się stało, że wisła straciła trofeum. źle się stało, ze to legia je zgarnęła. w przyszłym sezonem stoję mur beton za lechem.
penis
czyli łamiemy granice dobrego smaku :)
Awatar użytkownika
likipiki
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: K-Pax (racibórz city)

Postprzez Wojtek_ » 10-05-2006, 23:52

w przyszłym sezonem stoję mur beton za lechem

lol... no ale ok... Co do tej kolejki to wielka szkoda, że Legia wywalczyła mistrzostwo, ale fakt faktem terminarz mieli ustawiony pozytywnie. Nie twierdzę, że przez to wygrali, ale z pewnością im to ułatwiło sprawę. Co do KKS to szkoda, że Czesiu go nie poprowadzi, bo wreszcie miałby kadrę i warunki do tego, żeby powalczyć o najwyższe cele. Teraz już tylko trzymam kciuki za Amicę w ostatniej kolejce i potknięcie Zagłębia...
Wojtek_
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DX* » 11-05-2006, 06:26

DTH napisał(a):
darex78 napisał(a):Ale skoro juz jest, to brawo RTS, za zwycięskie derby Łodzi :!: :!: :!:

RTS?? hmm, a czy mógłby mi ktoś rozszyfrować ten skrót?? :P

mógłby...Robotnicze Towarzystwo Sportowe(o Widzew chodzi rzecz jasna) KKS, ŁKS, CWKS, MKS też ci trzeba rozszyfrowywać ? :twisted:

A co do Legii, to czekam na kolejne 1:7 czy 1:6 w eliminacjach LM :twisted: Ave Valencia
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DTH » 11-05-2006, 07:47

darex78 napisał(a):KKS, ŁKS, CWKS, MKS też ci trzeba rozszyfrowywać ? :twisted:
jeśli można, to bym poprosił :)

chociaż ŁKS i MKS to wiem :wink:
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Wojtek_ » 11-05-2006, 11:22

Kolejowy Klub Sportowy, Cywilno Wojskowy Klub Sportowy :twisted:
Wojtek_
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez St. Alquerre » 11-05-2006, 11:29

w przyszłym sezonem stoję mur beton za lechem

heh, cracovia - arka - lech

za triadą być trzeba - a propos arki, jeszcze niedawno kibice Cracovii byli uznawani za największe mendy stadionowe. no to teraz wiślacy udowodnili że gorsi nie są - 3 piłkarzy arki pobitych, jeden w szpitalu. gratulacje, sharksy, gratulacje.
ashamed to live in a land where justice is a game
Bob Dylan
Awatar użytkownika
St. Alquerre
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Kraków

Postprzez [nieaktywny] malk » 11-05-2006, 13:07

z tą różnicą że pamiętamy co działo się na derbach i kogo zabili kibole craxy. gratulacje, jude gang, gratulacje.
[nieaktywny] malk
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DX* » 11-05-2006, 16:04

malk napisał(a):gratulacje, jude gang, gratulacje.

o proszę ,:brawa: nasz admin wspiął się chyba na wyżyny swoich możliwości konwersacyjnych.. "jude gangi" itp. to zdaje się epitety typowe dla zjebów z Młodzieży Wszechtrolskiej i 15-16letnich zasrańców z szalikami na łbach..
Ale cóż, głupota bywa zaraźliwa... :?
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez [nieaktywny] malk » 11-05-2006, 16:20

darex78 napisał(a):

o proszę ,:brawa: nasz admin wspiął się chyba na wyżyny swoich możliwości konwersacyjnych.. "jude gangi" itp. to zdaje się epitety typowe dla zjebów z Młodzieży Wszechtrolskiej i 15-16letnich zasrańców z szalikami na łbach..

"Nazwy grup: łowcy psów, anty-wisła, jude gang, opravcy." cytat z nieoficjalnej strony cracovii cracovia-krakow.pl

głupotą wykazałeś się właśnie ty. strasznie zwady szuka ten koleś.
[nieaktywny] malk
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DX* » 11-05-2006, 16:26

malk napisał(a):
darex78 napisał(a):

"Nazwy grup: łowcy psów, anty-wisła, jude gang, opravcy." cytat z nieoficjalnej strony cracovii cracovia-krakow.pl

głupotą wykazałeś się właśnie ty.

głupotą? że nie czytałem oficjalnej strony Cracovii? A może głupotą, bo nie zauważyłem tego wielkiego cudzysłowu przy tym "cytacie".?

W dupie mam i craxe i wisłę, ale teksty typu "jude gang" kojarzą mi się jednoznacznie
Ostatnio edytowany przez DX*, 11-05-2006, 16:30, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez lin » 11-05-2006, 16:28

za przeproszeniem to jak narazie postawę zasrańca prezentuje nikt inny jak ty
głupotą? że nie czytałem oficjalnej strony Cracovii?

lol ja nie muszę czytać strony cracovii żeby wiedzieć. najwidoczniej GŁUPOTA BYWA ZARAŹLIWA ;]

a teraz nie schodząc z tematu..
e kurde, w nocy liga francuska, to nie będę oglądać. a to chyba i tak powtóórka. kiedyś ojciec coś przebąkiwał o karnecie na mecze ale jakoś specjalnie się do tego pomysłu nie paliłam... :D jak będę pakerem to mogę chodzić.
w związku z zbliżającymi się mś chyba będzie istny horror krzyków kibicującego sąsiada w duecie z ojcem, aa, kocham to :D
lin
Alkoholik
Alkoholik

PoprzedniaNastępna

Wróć do Rozmowy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot]

Ogłoszenia Koncerty