Vasil napisał(a):narkotyki, owszem dają sporo, ale na krótką metę. w ogólnym rozrachunku - wyniszczają. jest to szczególnie niebezpieczne w przypadku młodych organizmów, jeszcze rozwijających się. bo po co (teraz coś z RPG) "podnosić sobie współczynniki", skoro efekt jest nietrwały, a pozostałe spadną.

upadłyAnioł napisał(a):Próbowałam, próbowałam no i na dobre nie wyszło.... Tera wiem że to okropne świnstwo bleeeee

Woycieh napisał(a): w Holandii zainteresowanie marihuaną spadło po legalizacji...

Vasil napisał(a):Co ciekawe tytoń do żucia - najmniej szkodliwa z form tytoniu jest w Polsce zakazana). Zawiera mniej substancji smolistych, mniej uzależnia i ma więcej pożądanych efektów.

Malkavian napisał(a):dlatego też snus trzeba sprowadzać sobie ze szwecji.

ToMi napisał(a):hm... a słyszeliście o czymś takim że to się wdycha i ma ssię jazdę jak po trawce? ponoć w angli można to kupić i to legalnie
nie powiem że mnie to intryduje...

ToMi napisał(a):hm... a w naszym <ocenzurowano> kraju idzie dostać?

upadłyAnioł napisał(a):ToMi napisał(a):hm... a słyszeliście o czymś takim że to się wdycha i ma ssię jazdę jak po trawce? ponoć w angli można to kupić i to legalnie
To tabaczka 3:50zł w zielarskim... najlepiej brac kolor czrny i serio lecisz jak po trawie... znam z autopsji...

Emperorek napisał(a):upadłyAnioł napisał(a):ToMi napisał(a):hm... a słyszeliście o czymś takim że to się wdycha i ma ssię jazdę jak po trawce? ponoć w angli można to kupić i to legalnie
To tabaczka 3:50zł w zielarskim... najlepiej brac kolor czrny i serio lecisz jak po trawie... znam z autopsji...
PO TABACE JAZDY???????? normalnie lol.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników