Miłość

Posty na dowolne tematy, dowolnej długości i o dowolnej porze

Re: Miłość

Postprzez Mojżesz » 20-03-2008, 22:38

Nie chcę wychodzić na dziada z siwą brodą, ale wasza debata jest z góry skazana na fiasko. Podzieliliście się na kilka obozów, dla których miłość ma zupełnie inne znaczenie i z tego pragniecie wyciągnąć jeden ogólny wniosek dotyczący jej istnienia bądź nie. W zaistniałych okolicznościach jedynym logicznym wyjściem jest przyjęcie, że miłość istnieje i nie istnieje jednocześnie, podać sobie rączki i ładnie poprosić DTH żeby zamknął wątek. ;)

Teraz robicie to samo z przyjaźnią…
RESPECT MY AUTHORITY!!
Awatar użytkownika
Mojżesz
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Kraków

Postprzez DX* » 20-03-2008, 22:55

Eee tam, jakie obozy i po co zamykać? Gdy DTH zacznie tak zamykać każdy temat, to forum całkiem wykituje ;P

_lilith napisał(a):no zgadzam sie choc nie nazwalabym tych facetow swoimi przyajciolmi :D

A byli przyjaciółmi przed seksem? ;D
"I never put off till tomorrow, what I can possibly put do the day after" - Oscar Wilde
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Wild East

Postprzez Mojżesz » 21-03-2008, 01:20

DX* napisał(a):Eee tam, jakie obozy i po co zamykać? Gdy DTH zacznie tak zamykać każdy temat, to forum całkiem wykituje

Wyładowuję swoje frustracje w internecie... czy to źle? :)

i znowu... ktoś wyskakuje ze stwierdzeniem, że przyjaźń nie istnieje i nikt się nawet nie zapytał o co bidnej kobicie chodzi...

Jeżeli miłość istnieje a przyjaźń nie... to wszyscy moi kumple są pedałami :)... logiczna konkluzja :)...
RESPECT MY AUTHORITY!!
Awatar użytkownika
Mojżesz
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez _lilith » 21-03-2008, 09:04

DX* napisał(a):A byli przyjaciółmi przed seksem? ;D

tez nie :P
What price could you pay... for the changing your destiny...
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: los sosnowcos

Postprzez DTH » 21-03-2008, 10:32

Mojżesz napisał(a):wyładowuję swoje frustracje w internecie... czy to źle? :)
ej! nie było mnie jeden dzień na forum i już za moimi plecemi zrobiono ze mnie dyktatora... :P

A co do tematu, to przyjaźń istnieje. I męska, i damsko-męska, i pewnie w jakimś stopniu damska - chociaż jak obserwuję swoje kolezanki na roku to mam co do tego baaardzo poważne wątpliwości :P

A co do sexu z przyjaciółmi, tudzież z przygodnie napotkanymi osobami, to zaraz przyjdzie puzio i wam to wszystko wytłumaczy :D
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Lublin

Postprzez Mojżesz » 21-03-2008, 10:56

a czym się różni męska przyjaźń od żeńskiej?
RESPECT MY AUTHORITY!!
Awatar użytkownika
Mojżesz
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez _lilith » 21-03-2008, 11:28

a czym się różni męska przyjaźń od żeńskiej?

alez to oczywiste :P
faceci raczej nie knuja sobie za plecami i jednoczesnie nie sumiechaja sie do siebie, w damskiej rzadko cos takiego nie wystepuje - na szczescie bywaja wyjatki :) [ktore wg mnie potwierdzaja regule]

ale jakby nie bylo, to jakos zawsze lepiej sie dogadywalam z facetami z ww powodow
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez GRacuch » 21-03-2008, 13:05

juz dawno przestalam wierzyc w przyjazn a teraz sie tylko utwierdzam w swoim przekonaniu. ludzie sa egoistami,materialistami, a 'przyjaciele' bezwzglednymi skurczysynami. zawsze kiedy byli w potrzebie zwracali sie do mnie z kazda pierdola czy trzeba bylo czy nie. i naprawde za kazdym razem ta pomoc otrzymywali. czasami flaki sobie wyprowalam zeby tylko nie zawiesc swojego przyjaciela. niestety nigdy tego samego nie otrzymywalam w zamian. a najlepszymm przykadem jest sytulacja w ktorej znajduje sie teraz....
rodzina mi sie sypie,przez chwile bylam teoretycznie bez dachu nad glowa... a moi kochani przyjaciele nawet nie wiedza czy zyje,nie zappytaja jak sie czuje a o wsparciu nie wspomne... za kazdym razem tak bylo i jest... zawsze zostawalam sama...

moim jedynym prawdziwym przyjacielem jest moj mezczyzna i tylko jego mam...

i ktos mi kutwa powie ze prawdziwa przyjazn istnieje...
...Sexual Deviance Is Only Good When It Is Hidden Behind The Mask Of Elegance And Style...
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Krakow

Postprzez _lilith » 21-03-2008, 13:20

moze dobierasz sobie zlych ludzi?
ja sie przekonalam ze przyjaciel moze byc jeden gora dwoch - reszta to tylko blizsi lub dalsi kumple

co ciekawe moj mezczyzna nie okazuje sie moim przyjacielem i chyba mam juz tego dosyc
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DX* » 21-03-2008, 16:31

hmm...może pora na wizytę w poradni małżeńskiej? ;)
"I never put off till tomorrow, what I can possibly put do the day after" - Oscar Wilde
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez _lilith » 21-03-2008, 17:05

biorac pod uwage ze moj 'luby' jest 2500 km stad to raczej niemozliwe zresta teraz jak prawdziwy dorosly facet jest na mnie obrazony i sie nie odzywa
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DX* » 21-03-2008, 17:09

yyy...wysłałaś mu przesoloną zupę, czy co?
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DTH » 21-03-2008, 17:21

_lilith napisał(a):zresta teraz jak prawdziwy dorosly facet jest na mnie obrazony i sie nie odzywa
nooo, bo fochy to typowa cecha prawdziwych facetów :D
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Lublin

Postprzez _lilith » 21-03-2008, 17:46

DX* napisał(a):yy...wysłałaś mu przesoloną zupę, czy co?

a daj mi spokoj nawet mi sie nei chce o tym gadac :P
mam to w glebokim powazaniu
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez GRacuch » 21-03-2008, 17:55

_lilith napisał(a):moze dobierasz sobie zlych ludzi?
ja sie przekonalam ze przyjaciel moze byc jeden gora dwoch - reszta to tylko blizsi lub dalsi kumple

przyjaciela nie mozna sobie wybrac,on sie poprostu nim staje po pewnym czasie...

osoba ktora uwazalam za przyjaciolke zna mnie od 10 lat. Bylysmy jak siostry,a teraz nie wiem jak nazwac nasze kontakty... bo tak naprawde praktycznie ich nie ma... ale juz dawno przestalam sie tym przejmowac...

i juz od dawna mam wrazenie ze ludzie przyjaznia sie ze mna tylko po to by czerpac z tego jakies korzysci (jak np. zalatwienie pracy w Norwegii)... i nic bardziej mnie nie wkutwia...
...Sexual Deviance Is Only Good When It Is Hidden Behind The Mask Of Elegance And Style...
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Krakow

Postprzez _lilith » 21-03-2008, 18:03

och no skrot myslowy, poza tym nei chodzi o dobieranie przyjaciol tylko ludzi, tudziez oatczanie sie ni etymi ludzmi i z jednych i z drugich moga wtjsc przyjaciele, a przynamniej tak ci sie bedzie wydawac
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez toM_ » 29-03-2008, 11:59

a istnieje coś pomiędzy? czy albo przyjaźń albo miłość? tak, między tymi samymi płciami też, przecież faceci mogą się kochać jak bracia.
Awatar użytkownika
toM_
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez _lilith » 29-03-2008, 12:42

no pomiedzy bedzie istanialo fucking-friend :P
a czym mozliwa jest milosc platoniczna miedzy kobieta a mezczyzna, w chwili obecnej wydaje mi sie ze tak, chociaz niee chyba jednak nie - nie biore tu pod uwage wiezow rodzinnych
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez toM_ » 29-03-2008, 12:44

no tak, ciężko odzielić miłość od seksu jeśli mówimy o meżczyźnie i kobiecie (wyłączają więzy rodzinne)... chociaż może inaczej: seks od miłości można oddzielić, ale miłość od seksu nie.
Awatar użytkownika
toM_
Alkoholik
Alkoholik

Poprzednia

Wróć do Rozmowy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników

Ogłoszenia Koncerty