cebull napisał(a):Na mnie dziala kazda ktora nie jest zwracana

DTH napisał(a):kurwa! to jest temat o jedzeniu a nie o żyganiu!![]()

_lilith napisał(a):a ja mam cos z zoladkiem i z jelitami, nie wiem od czego, ale nie moge jesc tak jak kiedys czylki duzo naraz i wieczorami, cokolwiek bym nie zjadla np o 19 wydyma mi brzuch jak przy wzdeciach odbija mi sie co chwile jakbym miala zwymiotowac i koszmarnie mnie bola trzewia ;/

Emperorek napisał(a):chyba niebo w gebie ale niewazne

puzio napisał(a):ostatnio cholernie polubiłem pory... na surowo, bez niczego![]()
zajebista sprawa![]()
ale to tylko w piątek i sobotę wieczorem, nie pojde przecież po porze na zajęcia...

puzio napisał(a):ostatnio cholernie polubiłem pory... na surowo, bez niczego![]()
zajebista sprawa![]()
ale to tylko w piątek i sobotę wieczorem, nie pojde przecież po porze na zajęcia...

_lilith napisał(a):a wlasnie zzeram na sniadanie wielki talerz grznek, pamietacie takie z dziecinstwa? nie jakies tam z tostera suche badziewie, tylko kromki francuza w jajaki i na patelni zrumienione MNIAM, ostatni raz jadlam takie cso jak mialam moze z 6 lat i tak mi sie przypomnialo - ach niebo w gebie, polac miodem, sosem czekoladym, czy czym tam sie podoba - mrrr....

Malkavian napisał(a):czas na coś słonego, lekko ostrego, z odrobiną kwasu. pora na ŚLEDZIA.

ufko napisał(a):rolmopsy są mniami. właśnie jedzą w domu ogórkową, a ja głoduję jak buc, bo nie lubię zup i jestem zbyt leniwa, żeby coś sobie zrobić.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników