) skonczylo sie na wizycie w kiblu i puszczaniem pawia przez pol godziny 

DTH napisał(a):a oto MÓJ przepis ziemniaki a la DTH:
ziemniaki obieramy, wrzucamy do wody, solimy, gotujemy 40-50minut (zalezy czy stare czy młode), odcedzami, kładziemy na talez i wpieprzamy z czym mamy pod ręką (kotlet, ryba, kurczak, itp)![]()
![]()
niezłe co?!
![]()

forlorn napisał(a):tylko nazekaja ze nie lubia

forlorn napisał(a):uwaga uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
prosze o to zebyscie przeslali mi, jak macie, albo tu napisali różne przepisy na przyrządzanie ziemniaków![]()
moze to sie Wam głupie wydawać ale naprawde baaardzo mi zalezy

drow napisał(a):mmmm mama robi mi dzisiaj pierogi ruskie... a ja je po protu ubówstwiam... ledwo co zrobila farsz juz pol wsumąlem a jeszcze nawet ciasta nei ma

upadłyAnioł napisał(a):drow napisał(a):mmmm mama robi mi dzisiaj pierogi ruskie... a ja je po protu ubówstwiam... ledwo co zrobila farsz juz pol wsumąlem a jeszcze nawet ciasta nei ma
A ja uwielbiam robić pierogi ruskie, ale ostatnio jakos z jedzeniem ich to kiepsko mi idzie...

drow napisał(a):upadłyAnioł napisał(a):drow napisał(a):mmmm mama robi mi dzisiaj pierogi ruskie... a ja je po protu ubówstwiam... ledwo co zrobila farsz juz pol wsumąlem a jeszcze nawet ciasta nei ma
A ja uwielbiam robić pierogi ruskie, ale ostatnio jakos z jedzeniem ich to kiepsko mi idzie...
to przyjedz do mnieja Ci dam wszystko na pierogi, bedziesz mi robić, a ja bede jadł

upadłyAnioł napisał(a):
PewnieNo to kiedy
???

drow napisał(a):upadłyAnioł napisał(a):
PewnieNo to kiedy
???
mozesz na stałetak codziennie pierogi ruskie
... ciekawe czy po kilku latach by mi się znudziły
![]()
a przyjechac mozesz w kazdej chwili![]()

drow napisał(a):ja je ubóstwiam wiec po 2 latachciagle mamie podjadam farsz i bedzie przez to mniej pierogow, ale nie moge sie powstrzymac

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników