puzio napisał(a):benzodiazepiny, leki przeciwhistaminowe blokujące H1, zolpidem...
puzio napisał(a):a kołysanki próbowałes sobie śpiewać...?

toM_ napisał(a):puzio napisał(a):a kołysanki próbowałes sobie śpiewać...?
niestety starzy się obudzili i mnie zbili pasem, od tamtego momentu się boję że dostanę znowu

hmm?Mojżesz napisał(a):Łóżko ma służyć tylko do spania

DTH napisał(a):hmm?Mojżesz napisał(a):Łóżko ma służyć tylko do spania

DTH napisał(a):hmm?Mojżesz napisał(a):Łóżko ma służyć tylko do spania

spać znaczy się?GRacuch napisał(a):DTH napisał(a):hmm?Mojżesz napisał(a):Łóżko ma służyć tylko do spania
moze inni lubia na podlodze....
Sorry, ale ostatnią rzeczą przy bezsenności była by konsultacja lekarska... Może psychiatryczna? Lekarz ci nic nie pomorze a tylko zrobi z ciebie idiotęmysle ze trzeba najpierw wyszukac przyczyne bezsennosci,poradzic sie lekarza a jak nic nie pomoze to wez jakies lekkie tabletki.

DTH napisał(a):GRacuch napisał(a):DTH napisał(a):hmm?Mojżesz napisał(a):Łóżko ma służyć tylko do spania
moze inni lubia na podlodze....
spać znaczy się?
GRacuch napisał(a):mysle ze trzeba najpierw wyszukac przyczyne bezsennosci,poradzic sie lekarza a jak nic nie pomoze to wez jakies lekkie tabletki.
DTH napisał(a):Sorry, ale ostatnią rzeczą przy bezsenności była by konsultacja lekarska... Może psychiatryczna? Lekarz ci nic nie pomorze a tylko zrobi z ciebie idiotęO kasie już nawet nie mówię

taaa, poczakaj aż puzio przyjdzie i wyprowadzi swój wywód na temat psychaiatrów:PGRacuch napisał(a):a psychiatra to nie lakarz?
Nie.... szczerze mówiąc to nawet nigdy takiego problemu nie miałem:P Ale chyba nawet gdybym miał to do lekarza bym nie poszedł.. a poza tym, jaki jest specjalista od snu?nie zgadzam sie z Toba. byles kiedys u specjalisty-lekarza z takim problemem?

DTH napisał(a):Nie.... szczerze mówiąc to nawet nigdy takiego problemu nie miałem:P Ale chyba nawet gdybym miał to do lekarza bym nie poszedł.. a poza tym, jaki jest specjalista od snu?GRacuch napisał(a):nie zgadzam sie z Toba. byles kiedys u specjalisty-lekarza z takim problemem?

DTH napisał(a):a poza tym, jaki jest specjalista od snu?

To znaczy wiem.... miałem tę wątpliwą przyjemność się o tym dowiedzieć... ale w tamtym przypadku ŻADEN lekarz by mi w najmniejszym stopniu nie pomógłGRacuch napisał(a):masz szczescie ze nie wiesz co to bezsennosc i naprawde nie zycze Ci zebys sie dowiedzial...

DTH napisał(a):To znaczy wiem.... miałem tę wątpliwą przyjemność się o tym dowiedzieć... ale w tamtym przypadku ŻADEN lekarz by mi w najmniejszym stopniu nie pomógłGRacuch napisał(a):masz szczescie ze nie wiesz co to bezsennosc i naprawde nie zycze Ci zebys sie dowiedzial...

Nie, nie. My się nie rozumiemyGRacuch napisał(a):bo to nie byl lekarz tylko konowal

DTH napisał(a):Nie, nie. My się nie rozumiemyGRacuch napisał(a):bo to nie byl lekarz tylko konowalJa nie byłem u lakarza. Mówię tylko, że na taką PRZYPADŁOŚĆ i taką przyczynę bezsenności lekarz by nie pomógł

No zgadnij, k..a zgadnij!Mojżesz napisał(a):Tzn. że co ci się działo?

DTH napisał(a):Nie, nie. My się nie rozumiemyGRacuch napisał(a):bo to nie byl lekarz tylko konowalJa nie byłem u lakarza. Mówię tylko, że na taką PRZYPADŁOŚĆ i taką przyczynę bezsenności lekarz by nie pomógł

taaa, poczakaj aż puzio przyjdzie i wyprowadzi swój wywód na temat psychaiatrów:P
To znaczy wiem.... miałem tę wątpliwą przyjemność się o tym dowiedzieć...
Taka jedna paskudna "choroba" przez którą chyba każdy musi przejść. Niektórzy się z tego dość szybko leczą innym tak zostaje (vide puzio ).

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników