Insomnia

Posty na dowolne tematy, dowolnej długości i o dowolnej porze

Re: Insomnia

Postprzez DTH » 12-01-2008, 13:19

puzio napisał(a):jaaa?? jaki wywód?? że co niby?? :P to ze psychatrzy boją się krwi, nie skreśla ich zaraz jako lekarzy :wink:
a swoją droga to wyjątkowo trudna specjalizacja... neurologia itp....
tak, ja tu nie bęę przypominał jak kiedyś się napiłeś (albo i nie) i darłeś się na nie, że "psychiatrzy to zadni lekarze" "że to tacy lekarze jak (coś tam)" itp. itd. i nie dałeś sobie żadną siłą wytłumaczyć, że jest inaczej :P

szczerze mówiąc wątpię żebyś wiedział co to jest PRAWDZIWA bezsenność... :wink: taka kilkumiesięczna...
kilkumiesięczne to to są już stany patologiczne... I z takimi MOŻNA już iść się leczyć u lekarzy.

toM_ napisał(a):a czemu akurat 7? :P
Uwierz, że ta użyta cyfra 7 nie jest tutaj przypadkowa :D chociaż może 6?
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Lublin

Postprzez puzio » 12-01-2008, 14:49

DTH napisał(a):tak, ja tu nie bęę przypominał jak kiedyś się napiłeś (albo i nie) i darłeś się na nie, że "psychiatrzy to zadni lekarze" "że to tacy lekarze jak (coś tam)" itp. itd. i nie dałeś sobie żadną siłą wytłumaczyć, że jest inaczej :P

pierwsze słysze :P cuś ci sie popierdoliło chyba, bo to nie ja byłem :wink:

Uwierz, że ta użyta cyfra 7 nie jest tutaj przypadkowa :D chociaż może 6?

6, 7, nieważne... (chociaz faktycznie raczej 6... :D )
"-stary, pożycz 100 zł.
- ...nie pożycze ci...
- a czemu mi nie pożyczysz?
- ...bo mi nie oddasz...
- czemu sądzisz że ci nie oddam??!!
- ...bo ci nie pożyczę..."

by Andrzej Poniedzielski :)
Awatar użytkownika
puzio
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DTH » 12-01-2008, 15:12

puzio napisał(a):pierwsze słysze :P cuś ci sie popierdoliło chyba, bo to nie ja byłem :wink:
jeżeli już, to nie mi popierdoliło, tylko ty byłeś tak upierdolony, że już nie pamiętasz :D

6, 7, nieważne... (chociaz faktycznie raczej 6... :D )
No to kurde co? Ja mam liczyć?! :D
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez forlorn » 19-01-2008, 10:05

jak chodzi o ość to mam wiele do opowiedzenia bo moj rekord to prawie1,5 miesiaca z tym ze w weekendy raczej spalem ale tylko ie obnpyło sie bez halucynacji słuchowych i ogólnego zdruzgotanio imprezach a w tygodniu nigda organizmu fizycznie i psychicznie byłem u neurologa ktory przepisał mi psychotropy ale z tego nie korzystałem sam nie wiem jak mi to przeszlo ale pamietam ze w tym czasie miałem sporo problemow i dopiero kiedy je w miare rozwiazałem bezsennnosc przeszla czasem jeszcze powraca ale nie na tak długo jak kiedyś. polecam ziolka i uprawianie sportu bo zmeczony organizm fizycznie lepiej zapada w sen
Awatar użytkownika
forlorn
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: olkusz

Postprzez GRacuch » 23-01-2008, 20:00

kutwa! nic nie dziala... oprocz vallergan'u po ktorym mam mega "kaca". ledwie zyje. nie ma to jak bezsennosc przez nerwice...
...Sexual Deviance Is Only Good When It Is Hidden Behind The Mask Of Elegance And Style...
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Krakow

Poprzednia

Wróć do Rozmowy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników

Ogłoszenia Koncerty