Humor

Posty na dowolne tematy, dowolnej długości i o dowolnej porze

Humor

Postprzez Krieg » 02-07-2005, 12:56

Zabrakło mi właśnie tego tematu, gdzie zanim zaatakowali nam forum mogliśmy się podzielić różnymi śmiesznymi kawałami, filmikami, linkami itp.

Tym razem mam dla was coś bardzo ciekawego.

http://republika.pl/carpathian_krieg/pi ... licker.mp3

Pod tym linkiem znajdziecie krótki utwór (55 sekund), który posłuchajcie na dość głośno ustawionych głośnikach a potem podzielcie się wasza opinia :P :P na temat tego utworu :P :P
Awatar użytkownika
Krieg
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Stherliz

Re: Humor

Postprzez drow » 02-07-2005, 13:08

jak to ściągałem nie wiedzialem czego mam się spodziewac... jak usłyszałem to nie moge znaleść słów :D

"...czy juz wszystkie są..." :lol:
"Then if we fall, we all fall, and we fall alone..."
Awatar użytkownika
drow
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: się biorą dzieci ?

Postprzez Krieg » 02-07-2005, 20:50

tanis_polelf napisał(a):jak to ściągałem nie wiedzialem czego mam się spodziewac... jak usłyszałem to nie moge znaleść słów :D

"...czy juz wszystkie są..." :lol:

Na początku myślałem, że ktoś bardzo ubóstwia pokemony, ale potem strasznie spodobało mi się odśpiewany tekst o pokemonach :lol:

,,Pure sadistic Pikachu
He will fuck you - say YYYUUUHHUUU!
He will even eat your shit,
If you vomit - you will bleed!!!"
Awatar użytkownika
Krieg
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Nikus » 04-07-2005, 10:36

pamiętajcie! wasz admin jest bogiem :)

C L I C K
Awatar użytkownika
Nikus
Degustator
Degustator

Miejscowość: Ostróda / Olsztyn

Postprzez Krieg » 04-07-2005, 10:45

Nikusek napisał(a):pamiętajcie! wasz admin jest bogiem :)

C L I C K

No powoli zaczynam w ciebie wierzyć ;)
Awatar użytkownika
Krieg
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez toM_ » 04-07-2005, 12:05

gromowładny ;)
Awatar użytkownika
toM_
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DTH » 04-07-2005, 19:56

Nikusek napisał(a):pamiętajcie! wasz admin jest bogiem :)

C L I C K

łeeeee... w Operze nie działa :? :(
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Lublin

Postprzez Michał L » 04-07-2005, 22:32

Ja mam opere i mi działa :) dobre jest :)
nie inaczej

Frizona.pl
Michał L
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Sosnowiec Pogoń

Postprzez _lilith » 04-07-2005, 22:39

uuuuu.. ale zem pogrom zrobila....
same trupy :D
What price could you pay... for the changing your destiny...
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: los sosnowcos

Postprzez blabla » 05-07-2005, 00:53

http://metal.eu.org/fun/

Polecam stronkę - przede wszytkim jest tam link do naszej ukochanej strony Organizacji Światło-Życie. Fajne są też "rules of..." choć te do BM pewnie każdy zna. Trochę żartów z Immortala. Trochę zdjęć młodych mrocznych. No i Dark Side of Black Metal :D .
blabla
Degustator
Degustator

Postprzez Krieg » 05-07-2005, 08:25

Naprawde zabawne są działy z tej stronki:
- black metal krieg
- slaughtering the faithful
:lol: :lol: :lol: :lol:

To zdjecie jest wybitne :D

Image
Awatar użytkownika
Krieg
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez [nieaktywny] malk » 05-07-2005, 20:54

Z serii zasłyszane w TV:

O różnicach między Ligą Mistrzów a polską ligą, która na razie jest jak różnica między Izbą Lordów a izbą wytrzeźwień, opowie państwu Tomasz Sianecki. (Tomasz Lis, Fakty, TVN)

Ten skórzany przedmiot pożądania 22 mężczyzn. (Andrzej Zydorowicz, TVP)

Bergkamp trafił bramką w słupek. (Dariusz Szpakowski, TVP)

Teraz precyzyjne wybicie na oślep obrońcy Śląska. (Andrzej Koziorowski)

Zawodniczka nawiązała łączność z koniem... (Wojciech Mickunas, TVP)

Dostałem sygnał z Warszawy, że mają już państwo obraz, więc możemy spokojnie we dwójkę oglądać mecz. (Dariusz Szpakowski, TVP)

Świadczy to o tym, że pięściarz trafia nie tylko w głowę, ale i inne dostępne części tułowia. (Łucjan Olszewski, Eurosport)

O boże... Proszę zwrócić uwagę, co robi zawodnik, gdy wpada na piasek. Otrzepuje ręce! (Piotr Dębowski, TVP)

To jest nasze szczęście ta nasza Renia. Znowu ją wszyscy wycałujemy. Może wreszcie rozprawiczy nasz worek z medalami. (Grzegorz Skrzecz, TVP, o Renacie Mauer-Różanskiej)

Można to wyczytać z wyrazu twarzy konia, gdyjest zbliżenie. (Wojciech Mickunas, TVP) Popatrzmy na jego przytomność umysłu. (Dariusz Szpakowski, TVP)

Jeszcze trzy ruchy i Włoszka będzie szczęśliwa... (Artur Szulc, TVP, o kajakarce Josefie Idem)

Trener Boskov bezradnie rozkłada ręce zakrywając twarz. (Dariusz Szpakowski podczas Euro 2000)

:lol: :lol: :lol:
[nieaktywny] malk
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez inSEKT » 06-07-2005, 14:59

Insane is my name, something wrong with my brain...Image
Image
Awatar użytkownika
inSEKT
Popijacz
Popijacz

Miejscowość: z okolicy stolicy

Postprzez Krieg » 23-07-2005, 22:10

Tu macie linka
http://immortal.battlegrim.net/
do bardzo fajnej strony o nie istniejacym juz Immortal gdzie mozna obejrzyc ich wszystkie teledyski. Najlepszy z nich wszystkich to,, Call Of The Wintermoon"
TAKI ROTFL
Lubie ich sluchac ale nie ogladac, chyba zeby tylko sie posmiac :lol: :lol:
Ostatnio edytowany przez Krieg, 23-07-2005, 22:26, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Krieg
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez blabla » 23-07-2005, 22:17

Krieg napisał(a):Tu macie linka

No nie mamy...
blabla
Degustator
Degustator

Postprzez Krieg » 23-07-2005, 22:27

Strzygon napisał(a):No nie mamy...

Ups za szybko pisalem i nie dalem tego linka ±p
ale juz to poprawilem
Awatar użytkownika
Krieg
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez drow » 24-07-2005, 13:44

Politechnika. Egzamin z fizyki. Profesor, który wstał lewą nogą zaczyna pytać pierwszego delikwenta.
-Jedzie pan autobusem i jest straszliwie gorąco. Co pan zrobi ?
- Otworzę okno.
- Bardzo dobrze - mówi profesor - A teraz proszę wyliczyć jakie zmiany w aerodynamice autobusu zajdą po otwarciu okna ?
- ?
- Dziękuję panu. Dwója.Następny proszę. Wchodzi drugi student. Dostaje to samo pytanie, ten sam stopień i wychodzi. Po godzinie wynik meczu profesor vs studenci brzmi 9 : 0. Jako 10 wchodzi śliczna studentka. Profesor pyta :
- Jedzie pani autobusem i jest straszliwie gorąco. Co pani robi ?
- Zdejmuję bluzkę. - odpowiada studentka
- Pani mnie nie zrozumiała. Jest naprawdę bardzo gorąco.
- To jeszcze zdejmuję spódnicę.
- Ale żar jest nie do zniesienia - dalej utrudnia profesor.
- To zdejmuję stanik.
Profesor aż oniemiał z wrażenia a studentka mówi :
- Panie profesorze mogę jeszcze zdjąć majtki ale nawet jakby mnie mieli
wyruchać wszyscy faceci w autobusie to okna nie otworzę.

:lol: :lol: :lol:
"Then if we fall, we all fall, and we fall alone..."
Awatar użytkownika
drow
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: się biorą dzieci ?

Postprzez inSEKT » 24-07-2005, 16:36

Tool ma niedłógo wydać DVD opiewające trasę promującą LATERALUs ciekaw jestem czy znajdzie się na nim ta akjca :lol: http://republika.pl/insejn1/maynard_fucks_up.avi <=naprafde warto zerknąć :wink:
Insane is my name, something wrong with my brain...Image
Image
Awatar użytkownika
inSEKT
Popijacz
Popijacz

Miejscowość: z okolicy stolicy

Postprzez _lilith » 24-07-2005, 17:38

USA Airport
- name?
- Ahmed Abdi Abdul
- sex?
- 3 or 4 times a week....
- no no no !!! male or female ?
- male... female... sometimes camel...
What price could you pay... for the changing your destiny...
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: los sosnowcos

Postprzez blabla » 24-07-2005, 20:29

Krieg napisał(a): Najlepszy z nich wszystkich to,, Call Of The Wintermoon"

Nie, nie, nie. Ja poprostu NIE WIERZĘ, że cos takiego mozna nagrać na poważnie, kurwa... A miejsce mieli nawet dobre i żeby takie coś zrobić. Mogli poczekać do nocy i coś wtedy nagrać (i do tego czasu zastanowić sie nad sobą) - plucie ogniem by lepiej wyszło. I ten pomysł z Kolgrimem a la Harry Potter - JAK MOŻNA COŚ TAKIEGO WYMYŚLEĆ!?!?!?
blabla
Degustator
Degustator

Postprzez Krieg » 25-07-2005, 19:06

Immortal wszystkie swoje teledyski nagral w bialy dzien i trzeba przyznac ze zaden z nich nie nalezy do wybitnych.
Oczywiscie ich muzyka byla i nadal jest dla mnie czyms pieknym ale napewno nie ich teledyski :?
Awatar użytkownika
Krieg
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DTH » 25-07-2005, 19:18

jak mam być szczery to jak pierwszy raz zobaczyłem image immortala myślałem, że to jakieś jaja :) wydało mi się to po prostu nieprawdopodobne zeby zrobic coś takiego na poważnie. Już chyba manowar ma mniej kiczowate image :D
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Lublin

Postprzez Krieg » 25-07-2005, 21:16

DTH napisał(a):Już chyba manowar ma mniej kiczowate image :D

Niestety musze sie z toba zgodzic :evil:
Awatar użytkownika
Krieg
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez blabla » 25-07-2005, 22:40

Obejżałem niemal wszystko co było do ściągnięcia z tej ruskiej stronki i dziwi mnie jedna rzecz - skoro na koncertach zachowywali się normalnie, to czemu rżnęli głupów w teledyskach?! "Blashyrk", "The Call of the Wintermoon" czy "Grim and Frostbitten Kingdoms" są pełne głupich min, pokracznych postaw i debilnych ujęć, czego już nie zauważyłem na scenie - no może poza taką głupią gadką: Abbath zapowiada następny kawałek - "This is about the nature in the north - the mountains, the birds..." i zgrali "Pure Holocaust" :D.
blabla
Degustator
Degustator

Postprzez Krieg » 26-07-2005, 16:34

Strzygon napisał(a):Obejżałem niemal wszystko co było do ściągnięcia z tej ruskiej stronki i dziwi mnie jedna rzecz - skoro na koncertach zachowywali się normalnie, to czemu rżnęli głupów w teledyskach?! "Blashyrk", "The Call of the Wintermoon" czy "Grim and Frostbitten Kingdoms" są pełne głupich min, pokracznych postaw i debilnych ujęć, czego już nie zauważyłem na scenie - no może poza taką głupią gadką: Abbath zapowiada następny kawałek - "This is about the nature in the north - the mountains, the birds..." i zgrali "Pure Holocaust" :D.

O to musze obejrzec ten koncert:P
Jedynie to chyba Hellhammer wyszedl na teledysku Grim and Frostbitten Kingdoms :P
Awatar użytkownika
Krieg
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez blabla » 27-07-2005, 13:51

No niby wyszedł, ale ja się zastanawiam, kto mu ustawiał te bębny - zauważ jak są niewygodnie skonfigurowane. Żeby zrobić przejście Hellhammer musi podnieść ręce na wysokość barków :? .

Jakby co to ten koncert z tą gadką to "Live in Cologne".

Całkiem przypadkowo znalazłem wytłumaczenie na ten nieszczęsny "The Call of Wintermoon " w wywiadzie z Abbathem z Mega Sina:

Co zatem było największym błędem w waszej karierze? Podejrzewam, że pewne dzieło filmowe, które w 1992 roku wyemitowała wasza rodzima telewizja...
Bez wątpienia najgłupszą rzeczą, jaką zrobiliśmy, był właśnie występ w norweskiej telewizji i nagranie dla nich tego koszmarnego teledysku. To było lata temu, byliśmy wówczas młodzi i głupi. Dlatego przyjęliśmy tę propozycję i robiliśmy przez dwie godziny groźne miny do kamery, mając w tle ruiny zamku. Potem puszczono to milionom telewidzów. Kiedy zobaczyliśmy się w telewizji, poczuliśmy straszny wstyd, ale było już za późno, żeby cokolwiek odkręcać. Stało się. Mamy nauczkę na przyszłość. Myślę, że ci dziennikarze, którzy przekonali nas do całego przedsięwzięcia, chcieli od nas tylko jednego - żebyśmy powiedzieli przed kamerami, że jesteśmy satanistami. Takie było wówczas zapotrzebowanie. Zamiast tego Kolgrim wyszeptał złowieszczo, że gramy holocaust metal. Ech, szkoda gadać. To była straszliwa pomyłka.

Choć nie zmienia to faktu, że potem robili podobne rzeczy, choć nieco mniej głupie. :wink:
blabla
Degustator
Degustator

Postprzez Krieg » 27-07-2005, 16:46

Strzygon napisał(a):No niby wyszedł, ale ja się zastanawiam, kto mu ustawiał te bębny - zauważ jak są niewygodnie skonfigurowane. Żeby zrobić przejście Hellhammer musi podnieść ręce na wysokość barków :? .

Jakby co to ten koncert z tą gadką to "Live in Cologne".

Całkiem przypadkowo znalazłem wytłumaczenie na ten nieszczęsny "The Call of Wintermoon " w wywiadzie z Abbathem z Mega Sina:

Co zatem było największym błędem w waszej karierze? Podejrzewam, że pewne dzieło filmowe, które w 1992 roku wyemitowała wasza rodzima telewizja...
Bez wątpienia najgłupszą rzeczą, jaką zrobiliśmy, był właśnie występ w norweskiej telewizji i nagranie dla nich tego koszmarnego teledysku. To było lata temu, byliśmy wówczas młodzi i głupi. Dlatego przyjęliśmy tę propozycję i robiliśmy przez dwie godziny groźne miny do kamery, mając w tle ruiny zamku. Potem puszczono to milionom telewidzów. Kiedy zobaczyliśmy się w telewizji, poczuliśmy straszny wstyd, ale było już za późno, żeby cokolwiek odkręcać. Stało się. Mamy nauczkę na przyszłość. Myślę, że ci dziennikarze, którzy przekonali nas do całego przedsięwzięcia, chcieli od nas tylko jednego - żebyśmy powiedzieli przed kamerami, że jesteśmy satanistami. Takie było wówczas zapotrzebowanie. Zamiast tego Kolgrim wyszeptał złowieszczo, że gramy holocaust metal. Ech, szkoda gadać. To była straszliwa pomyłka.

Choć nie zmienia to faktu, że potem robili podobne rzeczy, choć nieco mniej głupie. :wink:

Fakt nie zwroilem wiekszej uwagi ale w koncu to tylko teledysk z leksza zje...:P
Czytalem kiedys ten wywiad pamietam ze ktos tam porownal Abbatha do psa :P
Awatar użytkownika
Krieg
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Wierzbok » 04-08-2005, 16:24

Metalowa kapela gra koncert, ludzie szaleją pod barierkami, ci wymiatają, smród brud i orzeszki jednym słowem Wokalista patrzy w publike i wyhacza wzrokiem zajebiste laski.
"Zagramy koncert, to je wezme w obroty na jakiejś imprezie". Gitarzysta myśli: "Heh, jak wokalista znajdzie jakies laski i zorganizuje impreze, to się podłącze i będzie zajebiście". Basista myśli: "Wokalista i Gitarzysta pewnie zorganizują impreze, sprowadzą dziewczyny, będą się o nie kłócić a ja je w tym czasie poobracam". A co myśli perkusista? "1... 2... 3... 4..."
"Przemoc jest najwyższą formą sztuki"
Awatar użytkownika
Wierzbok
Abstynent
Abstynent

Postprzez Wierzbok » 04-08-2005, 16:25

Henryk miał 95 lat i mieszkał w domu starców. Kazdego dnia, po kolacji udawał się do ogródka, siadał w swym ulubionym fotelu i wspominał całe swoje życie.
Pewnego razu spotkała go w ogrodzie 85-letnia Stefania, przysiadła się do niego i zaczęli rozmawiać.
-Wiesz, o czym już dawno zapomniałem? - mówi starzec.
-O czym?
-O seksie...
-Ty stary zboczeńcu, nie stanąłby ci nawet wtedy, gdyby mieli cię rozstrzelać!
-Wiem, ale sprawiłabyć mi wielką przyjemność, gdybyś chociaż wzięła go do ręki.
Po chwili namysłu Stefania sięgnęła do spodni Henryka, wzięła wpalce jego pomarszczonego kutasa i trzymała przez jakiś czas. Od tamtego wieczora spotykali się codziennie w tym samym miejscu i robili to samo.
Jednak pewnego dnia, po kolacji Stefania nie zastała Henryka siedzącego w swym ulubionym fotelu. Zaniepokojona zaczęła go szukać i wreszcie znalazła go z jakąś 89-letnia staruchą, która trzymała rękę w jego spodniach.
-Ty dziwkarzu! - zawołała Stefania ze łzami w oczach - Co ma ta lafirynda, czego ja nie mam?!
-Parkinsona...
Awatar użytkownika
Wierzbok
Abstynent
Abstynent

Postprzez Wierzbok » 04-08-2005, 16:25

Francuz i Rusek jadą autobusem do pracy. Ten pierwszy cały czas trzyma wskazujący palec pod nosem i mruczy do siebie:
-Och, Michelle, Michelle...
-Ty - nie wytrzymał Rusek - Co ty robisz? Po vo wąchasz swój palec?
-Bo widzisz - zaczyna tłumaczyć żabojad - Ja kocham swoją żonę tak bardzo, że zawsze przed wyjściem do pracy wsadzam jej palec do piz...y i potem przez cały dzień mogę sobie przypomnieć jak pachnie.
Rusek pokiwał głową i wysiedli. Następnego dnia znowu się spotykają w autobusie. Francuz zaczyna wąchać swój palce i mruczeć:
-Och, Michelle...
Na to Rusek kilkakrotnie przesuwa nosem po ramieniu od łokcia do nadgarstka i mruczy:
-Och, Natasza, Natasza...
Awatar użytkownika
Wierzbok
Abstynent
Abstynent

Następna

Wróć do Rozmowy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników

Ogłoszenia Koncerty