DTH napisał(a):cód

Woycieh napisał(a):Ostatnio króluje u mnie Unreal Tournament (ten pierwszy UT), na którym mając dobry dzień potrafię skopać tyłki ludziom z całego świata, a regularnie w czołowej 4 jestem... (grając do 10 w teamie)

Michał L napisał(a):Ja ściągnąłem sobie unreala tego pierwszego właśnie po polsku![]()
zamiast ''dabyl kil'' słyszę '' podwójne zabójstwo'' wymawiane jakimś śmiesznym głosikiem.
Woyciech mógłbyś mi podać jaką masz wersje, albo jaki patch potrzeba żeby móc grać po sieci?

Krieg napisał(a):Ostatnio załatwiłem sobie GTA SAN ANDREAS ale po 2 dniach gra mi się cholernie totalnie znudziła.

DTH napisał(a):
nom, gra niby sporo wnosi innowacji do serii ale jakoś ta gra nie zrobiła na mnie takiego wrazenia jak poprzednia część. Może po prostu nie czaję bazy i nie jorgam klimatu (czy jakoś tak)![]()

Woycieh napisał(a):Michał L napisał(a):Ja ściągnąłem sobie unreala tego pierwszego właśnie po polsku![]()
zamiast ''dabyl kil'' słyszę '' podwójne zabójstwo'' wymawiane jakimś śmiesznym głosikiem.
Woyciech mógłbyś mi podać jaką masz wersje, albo jaki patch potrzeba żeby móc grać po sieci?
Wejdź na jakąkolwiek stronkę o Unrealu (mówimy o Tournament) i pościągaj wszystko co mają, bo płytkę pożyczyłem, a na niej mam packi z plikami. Kiedy już będziesz grał to umówimy się na jakiś meczyk... zresztą dzisiaj będę dużo grał, bo netu przez miesiąc nie będę miałPolecam Hot Haley's House na CTF są 3 pokoje zwykle i zawsze ktoś gra... ja preferuję pierwszy, albo drugi...

krzaq napisał(a):ogame
retyper napisał(a):z obawą czekam na Baldurs Gate 3 (zeby tylko swiat baldura pozostal w 2d!)

tanis_polelf napisał(a):retyper napisał(a):z obawą czekam na Baldurs Gate 3 (zeby tylko swiat baldura pozostal w 2d!)
nawet na jakiejs stronie bylo zbieranie podpisow fanow w tym wzgledzie... zebralo sie kilka tysiecy... ciekawe co zrobia tworcy...(...)

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników