nie wiem czemu, ale zawsze mi się wydawało, że to chyba nie o sprzet chodzi tylko o kaliber muzy...Michał L napisał(a):Wasze głośniki czyli czym straszycie sąsiadówPochwalcie się swoim sprzętem.

betton napisał(a): z tego co wiem mało jest płyt, kóre zostały wyprodukowane z taką perfekcją, że nie ma na nich ani jednogo szumu - taki głupi przyklad - podobno (zaslyszane) CD pani Madonny maja jakieś ultratony, które słychac tylko na fenomenalnym i bardzo czułym sprzecie...

zależy jeszcze do jakiego pomieszczenia, jeśli jest duży pokój i masz jak rozstawić głośniki żeby był dobry efekt to jak najbardziej polecam. W przypadku zwykłej muzyki mp3 czy cd-a niewiele to zmnieni - podniesie moc, jak dobry zestaw poprawi brzmienie ale dla filmów czy gier naprewno warto. Zupełnie inna przyjemnośc z oglądania.retyper napisał(a):mi prawie padly moje glosniki 2.1 od kompa (a calkiem calkiem byly...) i mysle kupic zestawik 5.1, tylko zastanawiam sie czy wogle warto... jak sie slucha zwyklej muzyki stereo na takich glosnikach? Bo co do gier i filmow to jestem przekonany ze byłoby fajne wrażenie
przyszedł mi do głowy taki pomysł, że to może wina zbyt słabego sygnału wyjściowego przy karcie ale zapewne masz do tego jakiś wzmacniacz. Jaka to karta?probowalem tez podłączyć moj sprzecik grajacy do kompa, ale nie wypalilo, nie wiem czemu, ale jest zdecydowanie za mało basów, dźwięk jest troche gorszy niż normalnie z płyty audio włożonej do tego sprzętu. moze to wina karty dzwiekowej?

DTH napisał(a):przyszedł mi do głowy taki pomysł, że to może wina zbyt słabego sygnału wyjściowego przy karcie ale zapewne masz do tego jakiś wzmacniacz. Jaka to karta?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników