Krieg napisał(a):Kurwa i ten dody śmiech jak zaczęła się nabijać z Kuby. Co za tempa cipa kurwa...brak mi słów.

Emperorek napisał(a):jest jedna rzecz która odróznia dode i mandaryne. może i obie sa wylansowane przez media sztuczne i wogóle ale manadaryna nie potrafi wogóle spiewac a doda ma kawał głosiska. Co z tego ze wykonuje gówna. Chodzi o to ze spiewac potrafi z tym że nie jest to moj klimat a manadaryna nie potrafi nic. No i to ciało, nazwijcie mnie meskim chamen czy tez prostakiem zbokolem czy czym kolwiek ale ja tam lubie ogladac dode w tv fonie wyłacze ale dla samej wizji moga ja pokazywac

Emperorek napisał(a):wiesz jak sie miszka z piecioma osobnikami lubujacymi sie w vivie to chcec niecac widzisz jej teledyski a w sumie lepiej popatrzec sobie na dode niz na jakis łysych hip - shitowców co mi cały czas jołująą nad łbem

DTH napisał(a):nie oglądałem bo nawet nie wiedziałem, że był ale nawet gdybym wiedział pewnie i tak bym nie oglądał. Nie tawie takiech przedstwaień, doda jest (delikatnie mówiąc) durna i nie potrzebuje się bardziej utwierdzać w tym przekonaniu.

Emperorek napisał(a):ee tam ja tam ich bardzo lubie sa ziomale tylko ta muza ale pozatym to luzz. wiec nie martw sie

Woycieh napisał(a):Emperorek - LOL zaczynasz być fanatykiem (masz już jej ołtarzyk??)

St. Alquerre napisał(a):Ja się tylko zastanawiam, jak można kibicować drużynie, w której gra Radek Majdan?

Krieg napisał(a):Dokładnie Wojewódzki jest chamem inteligentnym i za to go lubię a doda to tempa pizda jak juz wcześniej powiedziałem.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników