doda kontra wojewódzki

Posty na dowolne tematy, dowolnej długości i o dowolnej porze

doda kontra wojewódzki

Postprzez betton » 26-12-2005, 12:01

widzieliście wczorajszy progrem Wojewódzkiego z tą nasza dmuchaną silikonową lalą z otwartymi usteczkami? patrzyłam na to z zażenowaniem, masakra... podziwiam Kube za cierpliwość, za ciętą ripostę, ale ja na jego miejscu nie zastanawiałabym sie długo tylko zareagowała w maksymalnie wredny sposób... brak mi po prostu słów do tak głupich dup jak ta nasza nju "gwiazdka"
Awatar użytkownika
betton
Popijacz
Popijacz

Miejscowość: Katowice/Tychy

Re: doda kontra wojewódzki

Postprzez lin » 26-12-2005, 12:11

nie widziałam całego, tylko wyrywkowo, ale widowisko. luubię wojewódzkiego :lol:
lin
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Krieg » 26-12-2005, 12:46

Ja widziałem i faktycznie myślałem ze oni się tam pobiją. Doda była bardzo pewna siebie bo została zaproszona razem ze swoim dupo jebem.
Strasznie mnie ta sztuczna baba wkurza.
Awatar użytkownika
Krieg
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Stherliz

Postprzez GRacuch » 26-12-2005, 16:55

fajnie sie ich ogladalo... dobrze sie ubawilam... a kuba to inteligentny cham i za to go "lubie"....
...Sexual Deviance Is Only Good When It Is Hidden Behind The Mask Of Elegance And Style...
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Krakow

Postprzez betton » 26-12-2005, 22:53

ta ich rozmowa miałaby sens , gdyby doda była laską z minimalnym polotem, tymczasem ona jest zwykłą głupią laleczką, która - moim zdnaiem - ten swój spicz cwiczyła co najmniej tydzień - była żałosna... nie ze jej nie lubie... po prostu odebrałam ją jak dziecko na akademii szkolnej, które musi wyklepac wierszyk, którego sie wyuczyło na pamięć

kuba jak zawsze był rewelacyjny, ale taka niewyparzona gęba jak on dopiero wtedy moze sie wykazać kiedy trafi na kogoś na swoim poziomie, kiedy gadka tak naprawde jest kulturalna, ale az iskrzy od podtekstów, zgryźliwości etc. ; z drugiej strony miałam wrażenie, ze sie płaszczy przed nią, gdyby to na mnie trafiło, to pomijając reguły zrobiłabym z tej laski miazge, przemieliłabym ja tak, że nie wiedziałaby jak sie nazywa (robiłam to już nie raz...) - kolejna rzecz - figurant raduś - siedział jak kura na jajach i debilnie sie usmiechał... doda bardziej by zaskoczyła wojewódzkiego, gdyby te swoją orację zostawiła na koniec, zaskoczyłaby go i kubus faktycznie by sie zbłaźnil... tymczasem... eh... brak mi słów...
Awatar użytkownika
betton
Popijacz
Popijacz

Miejscowość: Katowice/Tychy

Postprzez Krieg » 27-12-2005, 09:30

Kurwa i ten dody śmiech jak zaczęła się nabijać z Kuby. Co za tempa cipa kurwa...brak mi słów.
Awatar użytkownika
Krieg
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez lin » 27-12-2005, 09:36

Krieg napisał(a):Kurwa i ten dody śmiech jak zaczęła się nabijać z Kuby. Co za tempa cipa kurwa...brak mi słów.

nienawidzę dody.
a Kuba może i być nazywany pozerem, kimkolwiek, dla mnie w pewnych sytuacjach jest chamem, owszem, ale chamem inteligentnym :P a konstruktywna krytyka w jego wykonaniu jest cudna wręcz, na dodzie to widać najładniej :D biedna, już nie miała jak odeprzeć argumentów więc..:P
lin
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Krieg » 27-12-2005, 09:56

Dokładnie Wojewódzki jest chamem inteligentnym i za to go lubię a doda to tempa pizda jak juz wcześniej powiedziałem. Kurwa razem z nijaką mandaryna rywalizują między sobą, najlepiej rozjebalbym im głowy naraz. Szkoda słów naprawdę...przekażcie sobie znak pokoju :lol:
Awatar użytkownika
Krieg
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Emperorek » 27-12-2005, 10:51

jest jedna rzecz która odróznia dode i mandaryne. może i obie sa wylansowane przez media sztuczne i wogóle ale manadaryna nie potrafi wogóle spiewac a doda ma kawał głosiska. Co z tego ze wykonuje gówna. Chodzi o to ze spiewac potrafi z tym że nie jest to moj klimat a manadaryna nie potrafi nic. No i to ciało, nazwijcie mnie meskim chamen czy tez prostakiem zbokolem czy czym kolwiek ale ja tam lubie ogladac dode w tv fonie wyłacze ale dla samej wizji moga ja pokazywac
Awatar użytkownika
Emperorek
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Poznań/Pniewy

Postprzez Krieg » 27-12-2005, 10:59

Emperorek napisał(a):jest jedna rzecz która odróznia dode i mandaryne. może i obie sa wylansowane przez media sztuczne i wogóle ale manadaryna nie potrafi wogóle spiewac a doda ma kawał głosiska. Co z tego ze wykonuje gówna. Chodzi o to ze spiewac potrafi z tym że nie jest to moj klimat a manadaryna nie potrafi nic. No i to ciało, nazwijcie mnie meskim chamen czy tez prostakiem zbokolem czy czym kolwiek ale ja tam lubie ogladac dode w tv fonie wyłacze ale dla samej wizji moga ja pokazywac

Fakt ma głos i ciało, ale z własnej woli jeszcze nie skusiłem się oglądać jej teledysków. Jakbym chciał na nią popatrzeć włączył bym www.google.pl i w grafika wpisał doda.
Awatar użytkownika
Krieg
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Emperorek » 27-12-2005, 11:05

wiesz jak sie miszka z piecioma osobnikami lubujacymi sie w vivie to chcec niecac widzisz jej teledyski a w sumie lepiej popatrzec sobie na dode niz na jakis łysych hip - shitowców co mi cały czas jołująą nad łbem
Awatar użytkownika
Emperorek
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Krieg » 27-12-2005, 11:19

Emperorek napisał(a):wiesz jak sie miszka z piecioma osobnikami lubujacymi sie w vivie to chcec niecac widzisz jej teledyski a w sumie lepiej popatrzec sobie na dode niz na jakis łysych hip - shitowców co mi cały czas jołująą nad łbem

W sumie racja. Nie zazdroszczę ci współlokatorów, tylko ich tam nie pozabijaj :P
Awatar użytkownika
Krieg
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Emperorek » 27-12-2005, 16:42

ee tam ja tam ich bardzo lubie sa ziomale tylko ta muza ale pozatym to luzz. wiec nie martw sie
Awatar użytkownika
Emperorek
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez _lilith » 27-12-2005, 17:38

kurwa, ze tez nikt mi nei powiedzial ze to jest ;/
What price could you pay... for the changing your destiny...
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: los sosnowcos

Postprzez Michał L » 27-12-2005, 19:01

Oglądałem i mam podobne odczucia jak betton.
Doda jest matołem w skórze człowieka, wojewódzkiego ogólnie jakoś nie lubie, ale nie można zaprzeczyć, że potrafi rozmawiać i jest inteligentny.
Radek Majdan był najlepszy, ale w sumie większość czasu też stoi na bramce i nic nie robi, często dlatego, że nawet nie ma okazji. Od czasu do czasu się coś odezwał jak wydało mu się, że Kuba obraża Dodę.
nie inaczej

Frizona.pl
Michał L
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Sosnowiec Pogoń

Postprzez DTH » 27-12-2005, 20:00

nie oglądałem bo nawet nie wiedziałem, że był ale nawet gdybym wiedział pewnie i tak bym nie oglądał. Nie tawie takiech przedstwaień, doda jest (delikatnie mówiąc) durna i nie potrzebuje się bardziej utwierdzać w tym przekonaniu.
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Lublin

Postprzez Michał L » 27-12-2005, 21:07

Chociaż próbuje wyjsć na osobę niezwykle mądrą, błyskotliwą :lol: ale wychodzi, że jest mondra.
Ja też przeważnie na to nie patrze, bo ogólnie TV będąc w mieście mało co oglądam, ale na wsi to książka i właśnie telewizor były głównym zabijaczem czasu.
nie inaczej

Frizona.pl
Michał L
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Sosnowiec Pogoń

Postprzez puzio » 27-12-2005, 23:01

DTH napisał(a):nie oglądałem bo nawet nie wiedziałem, że był ale nawet gdybym wiedział pewnie i tak bym nie oglądał. Nie tawie takiech przedstwaień, doda jest (delikatnie mówiąc) durna i nie potrzebuje się bardziej utwierdzać w tym przekonaniu.

popieram w calej rozciaglosci...mnie ogladanie debili w tv nie rozmiesza, mnie to doluje
"-stary, pożycz 100 zł.
- ...nie pożycze ci...
- a czemu mi nie pożyczysz?
- ...bo mi nie oddasz...
- czemu sądzisz że ci nie oddam??!!
- ...bo ci nie pożyczę..."

by Andrzej Poniedzielski :)
Awatar użytkownika
puzio
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Krieg » 28-12-2005, 15:24

Emperorek napisał(a):ee tam ja tam ich bardzo lubie sa ziomale tylko ta muza ale pozatym to luzz. wiec nie martw sie

Jak tak to się ciesze :P
Awatar użytkownika
Krieg
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Wojtek_ » 30-12-2005, 13:18

A ja to oglądałem i muszę stwierdzić, że Kuba obronił się jedynie tym, że Doda była na tyle tępa, że nie potrafiła powiedzieć (nie pamiętała?) jaka wypowiedź Wojewódzkiego ją tak zbulwersowała (no śmiech na sali), a późniejsze "pojednanie" było żałosne. Najpierw jedzie epitetami po gospodarzu, a później co?? Postawa, jaką właśnie Wojewódzkiemu zarzucała - żałosne naprawdę... Emperorek - LOL zaczynasz być fanatykiem (masz już jej ołtarzyk?? :D)
jak tu w czasach dzisiaj uatrakcyjnić chcesz rocka,
rock to skamielina nie opoka!!
Wojtek_
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Poznań

Postprzez Emperorek » 30-12-2005, 14:57

Woycieh napisał(a):Emperorek - LOL zaczynasz być fanatykiem (masz już jej ołtarzyk?? :D)

ołtarzyku to jeszce sie nie dorobiłem ale juz prawie odłażyłem na lalke naturalnych rozmiarów :twisted: :twisted: :twisted:

:wink: :wink: :wink:
Awatar użytkownika
Emperorek
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DTH » 15-02-2006, 17:46

luuudize dzisiaj doda kończy 22 lata! :D

kurwa... i co z tego?!
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez lin » 15-02-2006, 18:28

wygląda na 35
lin
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DTH » 15-02-2006, 18:35

bez przesady, ale faktycznie wygląda na więcej... w sumie co się dziwić? :D
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez GRacuch » 15-02-2006, 18:50

Jakbym nakladala na gebe tyle tapety co Doda to tez bym wyglodala 10 lat wiecej....
...Sexual Deviance Is Only Good When It Is Hidden Behind The Mask Of Elegance And Style...
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Krakow

Postprzez ufko » 15-02-2006, 21:03

mnie doda nie grzeje i nie ziębi. gorsze kretynki widuję na codzień, a że telewizji muzycznych nie oglądam zbyt często, a i brukowców nie czytam, nie mam z nią styczności.
bounce macabre
Awatar użytkownika
ufko
Żłopacz
Żłopacz

Miejscowość: fairyland

Postprzez St. Alquerre » 16-02-2006, 01:13

Ja się tylko zastanawiam, jak można kibicować drużynie, w której gra Radek Majdan? :lol:
ashamed to live in a land where justice is a game
Bob Dylan
Awatar użytkownika
St. Alquerre
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Kraków

Postprzez _lilith » 16-02-2006, 07:32

St. Alquerre napisał(a):Ja się tylko zastanawiam, jak można kibicować drużynie, w której gra Radek Majdan? :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: <znaczaco spoglada> :twisted:
What price could you pay... for the changing your destiny...
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: los sosnowcos

Postprzez morgi » 30-08-2006, 11:39

Ona prezentuje zachowanie typowego dresa tyle, ze w damskim wydaniu: zwyzywac, zahukac, obrazic.

żenada :?

Krieg napisał(a):Dokładnie Wojewódzki jest chamem inteligentnym i za to go lubię a doda to tempa pizda jak juz wcześniej powiedziałem.

dobrze gadasz <piwo> :wink:
morgi
Abstynent
Abstynent

Wróć do Rozmowy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników

Ogłoszenia Koncerty