czemu FORUM METAL jest martwe...?

Posty na dowolne tematy, dowolnej długości i o dowolnej porze

rekonstruujemy forum?

tak !!!
4
50%
nie mam czasu na pierdoły
0
Brak głosów
to nie ma sensu, bo nie da się tego odtworzyć
4
50%

Razem głosów : 8

czemu FORUM METAL jest martwe...?

Postprzez betton » 18-08-2005, 18:02

zajrzałam na forum METAL bo to w swoim czasie było moje królestwo, kiedyś tam wrzało a dzisiaj żaden z tematów mnie nie zaciekawił - zamiast thrashu i konkretnej napierd...nki jest black, potem spojrzałam na nicki - kilka nowych osób i stara ekipa, która wszystko już przeduskutowała, pożarła się 1000 razy, tyle samo razy pogodziła się... zastanawialiście się kiedyś o czym można tam jeszcze gadac? przecioraliśmy wszystko: Opeth, Slyera, Sepulturę, Lombardo, Anemicznych, Behemota, Metallice, Panterę, Slipknota, SOAD, Maidenów, Dickinsona, Danziga, Testament, gadaliśmy o satanizmie, czarnych ubraniach, pozerach itp... do tego gazety, ziny i cala reszta

czy to tylko moje odczucie, że "wszystko" o sobie wiemy? chyba tak jest, skoro najwięcej postów i tematów jest w rozmowach... przyszło mi do głowy, że... może byśmy tak wspólnie zrekonstruowali stare forum z kopi które są gdzieś na serwerz googlufff ???

kto jest za?

...........................................................
pozwoliłam sobie tu wrzucić stary temat - DISCO - był i znów jest na tym forum
Awatar użytkownika
betton
Popijacz
Popijacz

Miejscowość: Katowice/Tychy

Re: czemu FORUM METAL jest martwe...?

Postprzez [zbanowany] Vlad Tepes » 18-08-2005, 18:35

Brakuje jednej opcji w ankiecie - nie, bo admin jest skończonym bucem i sam sobie to forum wykończył.
Takie jest moje zdanie. Facet nie dba o klimat, nie można z nim pożartować, nic nie znaczące odzywki odbiera jako jakieś obrazy swojego świętokrowiego majestatu.
Mnie wypieprzył sam nie wiem za co. Byłem raczej grzeczny, bo to leży raczej w mojej naturze(nie przeszkadzało mu rzucanie wulgaryzmów i chamstwo paru gówniarzy). Nie reklamowałem tam swojej strony, nie zakładałem topiców o niej i admin metal.pl pierwszy o niej wspomniał nie wiem po co.....zresztą postanowiłem z kumplem ją zamknąć i skoncentrować się na rozwijaniu naszego forum, bo przecież strona nie miała szans na jakiekolwiek konkurowanie z jego www i innymi prężnie działającymi serwisami. Po co robić na siłę coś co nie ma sensu....
O ile gościu ma świetną stronę to forum metal.pl jest dla mnie totalnym dnem do czego on się głownie przyczynił. Forum kształtuje admin narzucając zasady gry i userzy którzy ich przestrzegają. Tamtemu panu jak widzę nie zależy ani na userach ani na forum. Argumentacja "nie bo nie" i brak szacunku dla userów to moim zdaniem główne grzechy tego pana. Łaski nie robi, mleka nie daje. Mam swoje forum, pakę przyjaciół na nim i nie jest mi potrzebne forum metal.pl. Choć nie ma tam zbyt wielu userów to czuję się tam świetnie co nie przeszkadza mi czasem zaglądnąć tutaj. :D
Po co reaktywować trupa skoro tutaj jest dość miło? Powiedz gościowi - KLIMAT FORUM TWORZĄ USERZY A NIE HUMORY ADMINA.
Gadanie dla gadania jest jak pierdzenie na czczo. Ściana dźwięku, zero treści.
Awatar użytkownika
[zbanowany] Vlad Tepes
Degustator
Degustator

Miejscowość: lepiej nie spotkać

Postprzez Emperorek » 18-08-2005, 20:15

Normalnie wygrałes teraz nagrode imienia Atreju! Normalnie kłepne w pizde swiat nie widział

Czytaj uwążniej mój drogi tutaj nikt nie mówi o metal.pl ani tym bardziej o forum tylko o dziale metal na forum ROCKMAGAZYNU. Z ciekawosci zapytam jak to twoje forum sie zwie bo skoro mówisz ze takie fajne to moze tam zajrze.

Co do odbudowywania działu. hmmm wydaje mi sie to dosc karkołomne a nawet nie mozliwe. Ja bym bardziej skłąniał sie nad założeniem paru ciekawych tematów które nakreca rozmowe. To że jest tak cicho jest powodem wakacyjnych eskapad forumowiczów. Spora czesc starej gwardii poporostu wyjechała
Awatar użytkownika
Emperorek
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Poznań/Pniewy

Postprzez [zbanowany] Vlad Tepes » 18-08-2005, 20:47

Jednym słowem dałem dupy.
Jakoś mi się skojarzyło z metal.pl bo betton poznałem na metal.pl i coś mi się źle przeczytało.... sam nie wiem jak to się mogło wydarzyć. :lol: Jakieś zaćmienie. Wnoszę o skasowanie tego i poprzedniego mojego postu. :lol:
Gadanie dla gadania jest jak pierdzenie na czczo. Ściana dźwięku, zero treści.
Awatar użytkownika
[zbanowany] Vlad Tepes
Degustator
Degustator

Miejscowość: lepiej nie spotkać

Postprzez Nikus » 18-08-2005, 21:29

Na początku myslalem ze piszesz o RM'ie :> jak jest na tamtym forum to ja komentowac nie bede bo nie wiem. Temat niech zostanie, ale jak admin m.pl porosi o skasowanie to wywale...
Awatar użytkownika
Nikus
Degustator
Degustator

Miejscowość: Ostróda / Olsztyn

Postprzez Michał L » 18-08-2005, 22:42

Emperorek napisał(a):Co do odbudowywania działu. hmmm wydaje mi sie to dosc karkołomne a nawet nie mozliwe. Ja bym bardziej skłąniał sie nad założeniem paru ciekawych tematów które nakreca rozmowe. To że jest tak cicho jest powodem wakacyjnych eskapad forumowiczów. Spora czesc starej gwardii poporostu wyjechała

Zgadzam, się z Emperorkiem, zresztą większości osób nie będzie się chciało po raz enty pisać tego samego. Ratunkiem mogą być nowe osoby na forum i nowe tematy.
nie inaczej

Frizona.pl
Michał L
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Sosnowiec Pogoń

Postprzez betton » 19-08-2005, 06:42

po pierwsze mimo bycia w redakcji Metal.PL bywałam tylko na tym forum, tam od czasu do czasu, bardzo rzadko bo faktycznie forumowicze sa dziwni... głównie banda osób ktore krytykują portal... chociaż... dzięki uprzejmości osób życzliwych świat dowiedział się jak to było z rec Slayera...
Nikusek napisał(a):Na początku myslalem ze piszesz o RM'ie :> jak jest na tamtym forum to ja komentowac nie bede bo nie wiem. Temat niech zostanie, ale jak admin m.pl porosi o skasowanie to wywale...

bez względu na banerowe zależności nie wydaje mi się, żeby MiKiGOD miał taką władze żeby wywalac "politycznie nieprawidłowy" wpis z cudzego forum... no chyba, że tu rzadzi PRL-owska cenzura

apropo rekonstrukcji forum... czy ktoś zwócił uwagę na to zdanie?
betton na samym początku napisał(a):może byśmy tak wspólnie zrekonstruowali stare forum z kopi które są gdzieś na serwerz googlufff ???
Awatar użytkownika
betton
Popijacz
Popijacz

Postprzez DTH » 23-08-2005, 11:29

hehehe Vlad niezły ROTFL z tego wyszedł :D jak zacząłem czytać Twojego posta nie wiedziałem o co w ogóle chodzi jaki 'admin buc' jaki 'ban'. ale nic, spoko, każdy się moze pomylić :wink:

co do rekonstrukcji... przychylam się do opinii Emperora, odbudowa może być bardzo ciężka bo przecież tamto forum powstawało przez ponad 2 lata i nie sposób to nadrobić w 2 tygodnie. Trzeba chyba rozkręcić jakoś to. ewentualnie nie jest zły pomysł szukania kopi. o proszę, na przykład:

metalowi pozerzy

...and justice for all !!! - metallica

polisz black metal

Nie jest to trudne ale czasochłonne bo chyba trzebaby wszystkich tematów osobno szukać - jak pamiętacie tytuły to szukajcie i wstawiajcie tutaj, może zrobi się z tego jakiś uzytek
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Lublin

Postprzez betton » 23-08-2005, 12:08

DTH napisał(a):Nie jest to trudne ale czasochłonne bo chyba trzebaby wszystkich tematów osobno szukać - jak pamiętacie tytuły to szukajcie i wstawiajcie tutaj, może zrobi się z tego jakiś uzytek

widziałeś ten temat?
http://www.forum.rockmagazyn.com/viewtopic.php?t=1899
Awatar użytkownika
betton
Popijacz
Popijacz

Postprzez DTH » 23-08-2005, 17:09

betton napisał(a):widziałeś ten temat?
http://www.forum.rockmagazyn.com/viewtopic.php?t=1899

ooo sory, nie widziałem :oops: :P
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Lublin

Postprzez Krieg » 23-08-2005, 17:24

Pewnie ze jestem za, wczesniej duzo sie dzialo a teraz kurde jakos nic jakos pusto. Jak pojawiaja sie jakies posty to moze 2 ,3 dziennie.
Awatar użytkownika
Krieg
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Stherliz

Postprzez betton » 23-08-2005, 21:22

DTH napisał(a)::P
powiedz, że jestes ze mnie dumny! gratulacje też mile widziane

EDIT: fajnie się czyta te state posty mimo, że momentami zionie od nich głupotą (np. moją :gafa: ) i perwersją - aż wstyd!
Awatar użytkownika
betton
Popijacz
Popijacz

Postprzez Dymek » 16-10-2005, 20:33

Spoko - rozkręci się na nowo. Już ja sie tym zajmę ;)
Dymek
Degustator
Degustator

Miejscowość: Płock

Wróć do Rozmowy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników

Ogłoszenia Koncerty