Ja oprócz udzielania się na Forum
O, a dzisiaj z nudów wyczyściłem wszystkie kratki nawiewu w samochodzie (jak ktoś kiedyś czyścił to wie jakie to upierdliwe:P).

oż kur...! Ciekawych rzeczy się z forum ostatnio dowiaduję... Jedna woli sprawdzać wpływ kolczyka w języku u koleżanki na swoje doznania... ten w wolnych chwilach zadowala się z sobą... no luuudzieee...puzio napisał(a):ha!! z racji, że nie mam ukochanej kobiety, muszę zadowolić się sobą...

a to też niezła opcja... tzn. ja nie wiem czy można to nazwać mysleniem ale czasami zastanawiam się nad różnymi problemami egzystencjalnymi... głodem na świecie, wojnami, głupotą ludzką... jak zarobić milion $ nie wychodząc z domutoM_ napisał(a):czasami nad czymś pomyślę...

DTH napisał(a):jak zarobić milion $ nie wychodząc z domu![]()

Mojżesz napisał(a):A ja... no... jak mi się zdarza myśleć... to kontempluje sufit swojego pokoju np.

DTH napisał(a):jak zarobić milion $ nie wychodząc z domuitp:P

hehe dobre:D no cóż, to nie ostatnie mistrzostwaMichał L napisał(a):hehe jeden koleś na forum onetu znalazł prosty sposób, ale już nie aktualny.
Otóż należało postawić 100000 zł na to, że Robert Mateja wygra 2 konkurs w MŚ w skokach narciarskich(za każdą postawioną na niego złotówkę można było wygrać 1000 zł), następnie wyjechać do Japonii, podpisać z każdym zawodnikiem umowę na 1 milion zł, Robertowi dać z 5 i samemu mieć jeszcze 46 milionów.

aa, to to z kolei jest ulubione zajęcie moje i mojego brata... z tym, że nasz "obgadywanie" zawsze ubrane jest w obszerne uzasadnienie, graniczące niemalże z teorią naukową_lilith napisał(a):wysluchiwaniem intryg wsrod znajomych i golnym obgadywaniem wszytskiego co sie rusza

GRacuch napisał(a):do mojej listy zdecydowanie mozna dopisac: opalanie sie

DTH napisał(a):GRacuch napisał(a):do mojej listy zdecydowanie mozna dopisac: opalanie sie
blast! nienawidzę opalania się... Nienawidzę gnić na plaży. Nienawidzę gnić gdziekolwiek. Nie znoszę nicnierobienia. Jestem zbyt aktywnym człowiekiem żebym mógł leżeć bez ruchu przez kilka godzin... Rower, treking i takie sprawy, to ja rozumiem. A jak przy okazji złapie się kilka promyczków na gębe to się w sumie nic nie satnie

DTH napisał(a):A ja tam nie wiem czy jestem blady czy nie, nie lubię jak ktoś na siłę robi się inny niż jestNie lubie też mocnej opalenizny... (chociaż zleży jeszcze u kogo
)

DTH napisał(a):jak trup... za dużo powiedziane.

O, no i prawidłowo. Jak bym miał być ciemny to bym się urodził Murzynem!_lilith napisał(a):a ja mam prawie biala skore i bardzo dobrze mi z tym, nie widze powodu sztucznie maskowac tego

_lilith napisał(a):a ja mam prawie biala skore i bardzo dobrze mi z tym, nie widze powodu sztucznie maskowac tego
a co ciekawe opalenizna pojawia sie sama i brazowa, normalnie czarno biala jestem w zaleznosci od pory roku

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot]