Czas wolny

Posty na dowolne tematy, dowolnej długości i o dowolnej porze

Czas wolny

Postprzez DTH » 31-03-2007, 15:39

Co robicie? Co lubicie robić w wolnym czasie? Co robiliście najdziwniejszego? ;)

Ja oprócz udzielania się na Forum ;) i czytania różnych rzeczy wynalezionych w necie przede wszystkim jeżdżę na rowerze - kiedy tylko mogę, czy świeci słońce czy pada deszcz albo śnieg :P
O, a dzisiaj z nudów wyczyściłem wszystkie kratki nawiewu w samochodzie (jak ktoś kiedyś czyścił to wie jakie to upierdliwe:P).
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Lublin

Re: Czas wolny

Postprzez DX* » 31-03-2007, 15:56

Nie ma to, jak popedałować trochę w pogodny wiosenny dzień :) Poza tym film i szlifowanie anglika. Kiedyś muza - dziś słucham raczej w miarę sposobności w czasie "niewolnym" i na dobranoc.
"I never put off till tomorrow, what I can possibly put do the day after" - Oscar Wilde
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Wild East

Postprzez Michał L » 31-03-2007, 16:04

Ostatnio to sporo w kosza gram, zawsze coś poczytam, posiedzę na necie, na forum między innymi :) No i słucham muzyki.
Czasem TV się trochę poogląda, ''wyjdzie gdzieś''
nie inaczej

Frizona.pl
Michał L
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Sosnowiec Pogoń

Postprzez Wojtek_ » 31-03-2007, 20:19

oglądam film jakiś, albo jadę na drugi koniec miasta, do mojej ukochanej kobiety :mruga:
jak tu w czasach dzisiaj uatrakcyjnić chcesz rocka,
rock to skamielina nie opoka!!
Wojtek_
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Poznań

Postprzez puzio » 31-03-2007, 21:12

ha!! z racji, że nie mam ukochanej kobiety, muszę zadowolić się sobą... :wink:
"-stary, pożycz 100 zł.
- ...nie pożycze ci...
- a czemu mi nie pożyczysz?
- ...bo mi nie oddasz...
- czemu sądzisz że ci nie oddam??!!
- ...bo ci nie pożyczę..."

by Andrzej Poniedzielski :)
Awatar użytkownika
puzio
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Vasil » 31-03-2007, 21:23

Poza zaniedbywaniem szkoły to wolny czas spędzam na doskonaleniu swojej techniki gry na gitarze... z różnym skutkiem ;P
"Te mato perro feo ?me entiendes estúpido? Tu eres un imbecil, te odio"

"Something good, something good... you look like Snoopy, and it makes me laugh..."
Awatar użytkownika
Vasil
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Kraków

Postprzez DTH » 31-03-2007, 21:23

puzio napisał(a):ha!! z racji, że nie mam ukochanej kobiety, muszę zadowolić się sobą...
oż kur...! Ciekawych rzeczy się z forum ostatnio dowiaduję... Jedna woli sprawdzać wpływ kolczyka w języku u koleżanki na swoje doznania... ten w wolnych chwilach zadowala się z sobą... no luuudzieee... :P
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez toM_ » 31-03-2007, 21:50

zjem coś, obejrzę jakiś film, jak jest z kim to na piwo pójdę... że muzyki słucham to chyba oczywiste... popierdzę, pobekam... a i podłubać w nosie się zdarzy.... poczytam knigi, czasami nad czymś pomyślę...
Awatar użytkownika
toM_
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DTH » 31-03-2007, 21:59

toM_ napisał(a):czasami nad czymś pomyślę...
a to też niezła opcja... tzn. ja nie wiem czy można to nazwać mysleniem ale czasami zastanawiam się nad różnymi problemami egzystencjalnymi... głodem na świecie, wojnami, głupotą ludzką... jak zarobić milion $ nie wychodząc z domu :D itp:P
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Mojżesz » 31-03-2007, 22:02

DTH napisał(a):jak zarobić milion $ nie wychodząc z domu :D

Właśnie... :)

A ja... no... jak mi się zdarza myśleć... to kontempluje sufit swojego pokoju np. :)
Awatar użytkownika
Mojżesz
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez toM_ » 31-03-2007, 22:02

no właśnie o coś takiego mi chodzi ;)
Awatar użytkownika
toM_
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Vasil » 31-03-2007, 22:24

Mojżesz napisał(a):A ja... no... jak mi się zdarza myśleć... to kontempluje sufit swojego pokoju np. :)

Albo ewentualnie myślisz jak nie zagiąć w dyskusji: humbucker czy singiel...
"Te mato perro feo ?me entiendes estúpido? Tu eres un imbecil, te odio"

"Something good, something good... you look like Snoopy, and it makes me laugh..."
Awatar użytkownika
Vasil
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Michał L » 31-03-2007, 22:24

DTH napisał(a):jak zarobić milion $ nie wychodząc z domu :D itp:P

hehe jeden koleś na forum onetu znalazł prosty sposób, ale już nie aktualny.
Otóż należało postawić 100000 zł na to, że Robert Mateja wygra 2 konkurs w MŚ w skokach narciarskich(za każdą postawioną na niego złotówkę można było wygrać 1000 zł), następnie wyjechać do Japonii, podpisać z każdym zawodnikiem umowę na 1 milion zł, Robertowi dać z 5 i samemu mieć jeszcze 46 milionów. :lol:
nie inaczej

Frizona.pl
Michał L
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Sosnowiec Pogoń

Postprzez DTH » 31-03-2007, 22:42

Michał L napisał(a):hehe jeden koleś na forum onetu znalazł prosty sposób, ale już nie aktualny.
Otóż należało postawić 100000 zł na to, że Robert Mateja wygra 2 konkurs w MŚ w skokach narciarskich(za każdą postawioną na niego złotówkę można było wygrać 1000 zł), następnie wyjechać do Japonii, podpisać z każdym zawodnikiem umowę na 1 milion zł, Robertowi dać z 5 i samemu mieć jeszcze 46 milionów. :lol:
hehe dobre:D no cóż, to nie ostatnie mistrzostwa ;)
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez _lilith » 01-04-2007, 09:57

ostatanio niespecjalnie mam czas wolny, ale jak juz go mam to zwykle spie, siedze na allegro, ide do kina, sciagam do siebie mojego lubego - to jak nie mam sily, a jak mam jeszcze sile to szlifuje ang, moze czasem tez pomysle, na piwo raczej chodze rzadko,a no i zaajmuje sie jeszcze wysluchiwaniem intryg wsrod znajomych i golnym obgadywaniem wszytskiego co sie rusza ;)
What price could you pay... for the changing your destiny...
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: los sosnowcos

Postprzez DTH » 01-04-2007, 11:02

_lilith napisał(a):wysluchiwaniem intryg wsrod znajomych i golnym obgadywaniem wszytskiego co sie rusza
aa, to to z kolei jest ulubione zajęcie moje i mojego brata... z tym, że nasz "obgadywanie" zawsze ubrane jest w obszerne uzasadnienie, graniczące niemalże z teorią naukową :D
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Emperorek » 01-04-2007, 12:42

ostatnio mam tak mało wolnego czasu że tylko spie. ale juz niedługo świeta wiec żeby to wykorzystac znokałtuje sie ze znajomymi
Awatar użytkownika
Emperorek
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Poznań/Pniewy

Postprzez toM_ » 01-04-2007, 16:18

mnie się przypomniało, że mam nieużyty jeszcze karnet na basen, to się wybrałem dzisiaj. Ale jestem zmachany... trzeba zacząć pracować nad kondychą - mniej pić i przestać popalać, bo jedno z drugim się nierozerwalni wiąże.

no... tak więc ja jeszcze chodzę na basen
Awatar użytkownika
toM_
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez _lilith » 01-04-2007, 21:05

ooo jeszcze o szkle kontaktowym zapomnialam - w sumie jeden z niewielu programow jakie w tv ogladam
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez Wojtek_ » 02-04-2007, 13:44

a ja jadę na 5 dni wakacji w weekend majowy do Ustki :D będzie bosko troszkę z moim Słoneczkiem powylegiwać się do późna, a później pójść nad morze :D
jak tu w czasach dzisiaj uatrakcyjnić chcesz rocka,
rock to skamielina nie opoka!!
Wojtek_
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Poznań

Postprzez GRacuch » 08-06-2007, 19:25

do mojej listy zdecydowanie mozna dopisac: opalanie sie
...Sexual Deviance Is Only Good When It Is Hidden Behind The Mask Of Elegance And Style...
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Krakow

Postprzez DTH » 08-06-2007, 21:40

GRacuch napisał(a):do mojej listy zdecydowanie mozna dopisac: opalanie sie

blast! nienawidzę opalania się... Nienawidzę gnić na plaży. Nienawidzę gnić gdziekolwiek. Nie znoszę nicnierobienia. Jestem zbyt aktywnym człowiekiem żebym mógł leżeć bez ruchu przez kilka godzin... Rower, treking i takie sprawy, to ja rozumiem. A jak przy okazji złapie się kilka promyczków na gębe to się w sumie nic nie satnie ;)
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez GRacuch » 08-06-2007, 22:26

DTH napisał(a):
GRacuch napisał(a):do mojej listy zdecydowanie mozna dopisac: opalanie sie

blast! nienawidzę opalania się... Nienawidzę gnić na plaży. Nienawidzę gnić gdziekolwiek. Nie znoszę nicnierobienia. Jestem zbyt aktywnym człowiekiem żebym mógł leżeć bez ruchu przez kilka godzin... Rower, treking i takie sprawy, to ja rozumiem. A jak przy okazji złapie się kilka promyczków na gębe to się w sumie nic nie satnie ;)

ja w sumie tez nie lubie lezec plackiem caly dzien, najwyzej godzinke ale i tak sie strasznie przy tym mecze. ale w sumie nie mam wyboru poniewaz jestem bardzo blada (jak anglicy). mam juz taka skore i w sumie przydaloby sie chociaz w lecie wygladac bardziej jak czlowiek...
...Sexual Deviance Is Only Good When It Is Hidden Behind The Mask Of Elegance And Style...
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DTH » 09-06-2007, 07:17

A ja tam nie wiem czy jestem blady czy nie, nie lubię jak ktoś na siłę robi się inny niż jest :P Nie lubie też mocnej opalenizny... (chociaż zleży jeszcze u kogo ;) )
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez GRacuch » 09-06-2007, 08:14

DTH napisał(a):A ja tam nie wiem czy jestem blady czy nie, nie lubię jak ktoś na siłę robi się inny niż jest :P Nie lubie też mocnej opalenizny... (chociaż zleży jeszcze u kogo ;) )

Lepiej wygladac jak trup? Chyba masz na mysli opalenizne z solarium... :lol: naturalna opalenizna moze byc naprawde ladna,jesli oczywiscie sie nie przesadza,jak niektorzy....
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DTH » 09-06-2007, 13:22

jak trup... za dużo powiedziane. Nie lubię wygladać jak rumiany chłop... Naturalna ale i umiarkowana opalenizna moze być.
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez GRacuch » 09-06-2007, 22:28

DTH napisał(a):jak trup... za dużo powiedziane.

widocznie nie masz tak jasnej skory jak ja.... :/
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez _lilith » 09-06-2007, 22:42

a ja mam prawie biala skore i bardzo dobrze mi z tym, nie widze powodu sztucznie maskowac tego :P
a co ciekawe opalenizna pojawia sie sama i brazowa, normalnie czarno biala jestem w zaleznosci od pory roku :lol:
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez DTH » 10-06-2007, 08:21

_lilith napisał(a):a ja mam prawie biala skore i bardzo dobrze mi z tym, nie widze powodu sztucznie maskowac tego :P
O, no i prawidłowo. Jak bym miał być ciemny to bym się urodził Murzynem! :P
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Postprzez GRacuch » 10-06-2007, 11:54

_lilith napisał(a):a ja mam prawie biala skore i bardzo dobrze mi z tym, nie widze powodu sztucznie maskowac tego :P
a co ciekawe opalenizna pojawia sie sama i brazowa, normalnie czarno biala jestem w zaleznosci od pory roku :lol:

w zimie mi tez to nie przeszkadza (mimo iz nie raz uslyszalam ze wygladam jak narkomantka,ale juz taka ma uroda... :lol: ) lecz gorzej jest w lecie kiedy trzeba odkryc troche ciala i zalozyc np. biala sukienke... takze ladna lekka opalenizna jest bardzo "przydatna"
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Następna

Wróć do Rozmowy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot]

Ogłoszenia Koncerty