Czas wolny

Posty na dowolne tematy, dowolnej długości i o dowolnej porze

Re: Czas wolny

Postprzez DTH » 22-09-2008, 23:52

hmm, właściwie to rację piszesz DX. Tak mi się w każdym razie wydaje, bo szczerze mówiąc jakoś nie uczestniczę w tym towarzysko-rozrywkowym życiu małolatów. Nie rejestrowałem się w fikcyjnych szkołąch, nie przyjmuje zaproszeń od "wszyscy fani jabłuszka sandomierskiego" itp., wiec na dobrą sprawę kontaktuje się tylko z ludzmi z którymi chcę się kontaktować. Tak jak napisałme wcześniej, kilka razy udało mi się skontaktować z ludzmi do których z różnych względów nie miałem telefonu a musiałem(!) się z nimi skontaktować, wiec złego słowa nie powiem.
W ogóle pomysł uważam za fajny. Chociaż jego realizacja może odbiegać od założenia. Ale tak to już bywa w naszym kraju, czy czasach, czy w ogóle;) A nikt nikogo przecież nie zmusza do zawierania nowych znajomości czy polemiki z trollami.
Co do spamu to trochę tego przychodzi, ale nie jest to liczba dla której warto by było sobie zaprzątać głowę (1 śmieć na miesiąc/dwa).

Swoją drogą, śmieszą mnie najbardziej opinie typu, "bo to niekontrolowana baza danych" itp. I co z tego? Jak by ktoś chciał, to i tak by takie dane zdobył, w taki czy inny sposób. A jeżeli by tych danych nie potrafił zdobyć to znaczy, że tak nieporadny osobnik nie przedstawia najmniejszego zagrożenia, bo nawet je posiadając nie będzie potrafił zrobić z nich użytku ;)
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Lublin

Postprzez DX* » 23-09-2008, 00:00

GRacuch napisał(a):
DX* napisał(a):Spamu podobno od groma....

hmmmm.... a skad mozesz wiedziec jak jest w praktyce skoro nie masz tam konta?

Za to mają tam konta znajomi, którym regularnie systemy reanimuję i sieć stawiam. Pierwsze co robią, to sprawdzają, czy nasza klasa działa :P
"I never put off till tomorrow, what I can possibly put do the day after" - Oscar Wilde
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Wild East

Postprzez GRacuch » 23-09-2008, 07:38

ja tam nie mam zadnego problemu. a moze to nie nk tylko cos innego?
...Sexual Deviance Is Only Good When It Is Hidden Behind The Mask Of Elegance And Style...
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Krakow

Postprzez _lilith » 23-09-2008, 09:11

j atez nie mam z nk zadnego problemu
spam moze uswiadczylam 2 razy do tej pory takz e nie jest zle
What price could you pay... for the changing your destiny...
Awatar użytkownika
_lilith
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: los sosnowcos

Postprzez DX* » 23-09-2008, 14:54

Nigdy nie zrozumiecie filozofii bycia niezal :P
"I never put off till tomorrow, what I can possibly put do the day after" - Oscar Wilde
Awatar użytkownika
DX*
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Wild East

Postprzez DTH » 23-09-2008, 15:03

bądź niezal, załóż konto na nk i poblokuj wszystkich znajmoych! :P
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
Awatar użytkownika
DTH
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Lublin

Postprzez GRacuch » 23-09-2008, 16:15

a mialam cicha nadzieje ze niezal juz nie jest w modzie ;]
...Sexual Deviance Is Only Good When It Is Hidden Behind The Mask Of Elegance And Style...
Awatar użytkownika
GRacuch
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Krakow

Poprzednia

Wróć do Rozmowy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników

Ogłoszenia Koncerty