lin napisał(a):jeśli chodzi o netowe to słucham powerline.pl i bezkitu.com (ale tego to już raczej nie)

St. Alquerre napisał(a):a czemu nie?

Malkavian napisał(a):zresztą trójka przez ostatnie 5 lat tak bardzo się zmieniła. nie wiem czy na gorsze czy lepsze...
no i radio bezkitu

Vasil napisał(a):Ja w sumie też jestem wychowany na trójce, przynajmniej muzycznie...
Kiedyś mieli świetne programy muzyczne a teraz została tylko lista (choć trójki już prawie nie słucham)

retyper napisał(a):Vasil napisał(a):Ja w sumie też jestem wychowany na trójce, przynajmniej muzycznie...
Kiedyś mieli świetne programy muzyczne a teraz została tylko lista (choć trójki już prawie nie słucham)
tylko lista? to posłuchaj sobotniej "szarej godziny" (18-19) i w ogóle w Markomanii nawet nieźle grają.

retyper napisał(a):tylko lista? to posłuchaj sobotniej "szarej godziny" (18-19) i w ogóle w Markomanii nawet nieźle grają.

retyper napisał(a):no to nie posluchamja o tej godzinie na angielskim jestem... :[
cholera.....

Malkavian napisał(a):retyper napisał(a):no to nie posluchamja o tej godzinie na angielskim jestem... :[
cholera.....
no cóż, nie poradzę. od 16 jest audycja metza. moim zdaniem nietrafiona, o wiele lepiej mi się do w nocy słucha w moje miasto nocą. słyszeli, anyone?

klubus-zgrywus napisał(a):jol...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników