retyper napisał(a):nie słucham radia bo dostaje palpitacji serca... kiedyś słuchałem Trójke, teraz włączam tylko w sobote o 18 ("szara godzina" i Niedźwiedź ładnie gra)
u mnie jest tylko chyba Zet, RMF, Trojka, Jedynka, Dwojka, Bis, Białystok, Olsztyn, w tym ze tylko Bialystok da sie sluchac od biedy i to czasami.
Stacje powinny być tematyczne, i tak np Rock Radio, żadnej polityki, żadnych wiadomości, tylko info muzyczne i muzyka. Blues Radio by sie przydało (lubie jak mi jakis bluesik gra jak siedze przy kompie), Jazz Radio moglobybyć. I byłbym szczęśliwy.

ToMa napisał(a):ja się chyba jeszcze nie wypowiedziałem, a więc: nie słucham radia, bo nie znam ani nie odbieram na tyle dobrego którego mógłbym często słuchać

Malkavian napisał(a):ToMa napisał(a):ja się chyba jeszcze nie wypowiedziałem, a więc: nie słucham radia, bo nie znam ani nie odbieram na tyle dobrego którego mógłbym często słuchać
ja bym to inaczej określił - po prostu nie ma żadnego dobrego radia

.Polecam takie radia jak:Nemezis,Thrashing Madness,Radio Blood Of God i reszta co znajduje się na tej stronie 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników