DTH napisał(a):...czy ekchem, no!

muehehehe nos niepraktyczny hehehehe... sorx... ja wiem, że mówisz o kolczykach, ale to zabawnie brzmi hehehehe... co chwila się jebaniec wysuwaEmperorek napisał(a):najgorszy jest nos. niepraktyczny i wkurwiajacy w niektórych sytuacjach. bo co chwila sie jebaniec wysuwa i trzeb na niego uwazac. Dobrze zę juz nie mam z nim stycznosci

też może być różnie odebraneEmperorek napisał(a):co chwila się jebaniec wysuwa i trzeb na niego uwazac

Emperorek napisał(a): generalnie chodziło o to że takiego małego skurwiela łatwo zgubic a i zachaczyć nie trudno w niektórych sytacjach. przez co trzeba go pinlowac.

Woycieh napisał(a):![]()
![]()
![]()
Rzeczywiście długo pracowałeś biedaku

Emperorek napisał(a):chociaz doszły mnie słuchy od koleżanki że kolczyk w jezyku daje niezapomniane wrazenia podczaspewnego rodzaju pieszczot(dobra bez zbednego pierdolenia podczas oralu)
Malkavian napisał(a):przez jakieś dwa tygodnie nosiłem srebrny łańcuch na łapie.

Woycieh napisał(a):muehehehe nos niepraktyczny hehehehe... sorx... ja wiem, że mówisz o kolczykach, ale to zabawnie brzmi hehehehe... co chwila się jebaniec wysuwaEmperorek napisał(a):najgorszy jest nos. niepraktyczny i wkurwiajacy w niektórych sytuacjach. bo co chwila sie jebaniec wysuwa i trzeb na niego uwazac. Dobrze zę juz nie mam z nim stycznosci

Vasil napisał(a):Emperorek napisał(a):chociaz doszły mnie słuchy od koleżanki że kolczyk w jezyku daje niezapomniane wrazenia podczaspewnego rodzaju pieszczot(dobra bez zbednego pierdolenia podczas oralu)
Tak, widzę że naoglądałeś się Pulp Fiction...![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników