Malkavian napisał(a):i to mnie najbardziej denerwuje. że kaci, aparatczycy i reszta skurwysynów podpina się pod pewną ideę, którą próbowali stłamsić pałując ludzi na ulicach i zamykając ich do pak.

Malkavian napisał(a):i to mnie najbardziej denerwuje. że kaci, aparatczycy i reszta skurwysynów podpina się pod pewną ideę, którą próbowali stłamsić pałując ludzi na ulicach i zamykając ich do pak.

Woycieh napisał(a):Chyba chodzi wam o wypowiedź Kwacha - mi się ona podobała... Bo powiedzieć coś musiał i powiedział bardzo mądrze i dyplomatycznie. Owszem, można było to odczytać jako podpinkę pod sukces Solidarności, ale jest to moim zdaniem bład odbioru przemówienia...

Vasil napisał(a):Podszywanie się pod Solidarność i utrzmywanie się na ich fali przez aparatczyków starego systemu jest co najmniej perfidne. Szkoda gadać...

Rocknoob napisał(a):Zresztą jak to Malkavian (Jezu jaka trudna ksywa) powiedział: kaczora to on nie chce bo będzie państwo policyjne.

To błąd, gdy ktoś na twojej ziemi roznosi smród / Tam, gdzie ma dom może to robić, ale nie tu / Więc stań i bij w ten obłudny żydowski ryj / I dumnie walcz i głośno krzycz: Dla białej rasy, dla polskiej krwi! Ref. Bez litości zabij to / Bez skrupułów zniszcz to zło

Michał L napisał(a):Chyba nie znasz historii Kaczyńskiego, bo on akurat był działaczem

Michał L napisał(a):Moich poglądów nie ilustruje zespół Honor, po prostu użyłem adekwatnego cytatu.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników