the Killers

Wszystko o muzyce rockowej każdego rodzaju

the Killers

Postprzez toM_ » 03-09-2006, 20:36

niedługo nowa płyta ! :) singiel już puszczają, teledysk widziałem tylko raz i mi się spodobał :) taki amerykański wiejski klimat z przełomu XIX i XX w. A piosnę sobię zassałem. Wokalista mówił że to będzie jedna z płyt wszechczasów i jak na razie zapowiada się naprawdę obiecująco :)
nie wiem jak was ale mnie "When you were young" powala :) tak jak zresztą ich ostatni i jedyny jak dotąd longplay "Hot Fuss". Są dni kiedy Godzinami mogę się wsłuchiwać w Jenny was a friend of mine, Mr. Brightside, All these things that I've done, Somebody Told me, Indie Rock 'n Roll itd. itp. właściwie mógłbym wymienić całą płytę :P

nie wiem, czy na forum jest jest jeszcze jakiś entuzjasta tej kapeli... ale jeśli nie to zachęcam, się do zapoznania z twórczością. A może się jeszcze potem zjawi ktoś kto też the Killers lubi., :)
Awatar użytkownika
toM_
Alkoholik
Alkoholik

Re: the Killers

Postprzez Emperorek » 03-09-2006, 20:39

ja tam ich kompletnie nie trawie i raczej watpie w prze hwałki wokalisty
Awatar użytkownika
Emperorek
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Poznań/Pniewy

Re: the Killers

Postprzez Wojtek_ » 04-09-2006, 13:14

Eee... kilka razy można posłuchać tej płytki, ale co za dużo, to niezdrowo... nie lubię ślimaków, a poza Somebody Told Me to nie ma za dużo do zaoferowania jak dla mnie... Nowego kawałka jeszcze nie słyszałem, tymbardziej teledysku, więc się nie wypowiem... jeszcze :twisted:
jak tu w czasach dzisiaj uatrakcyjnić chcesz rocka,
rock to skamielina nie opoka!!
Wojtek_
Alkoholik
Alkoholik

Miejscowość: Poznań

Wróć do Rock

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot]

Ogłoszenia Koncerty