DTH napisał(a):słuchałem ale nigdy nie zwracałem uwagi by by urywali dźwięk który brzmi jak powtarzanie "ska"ale kto tam wie, grunt, że fajnie brzmi

DTH napisał(a):no skoro tak twierdzisz to pewnie tak musi być![]()
a tak btw na gitarze umiem zagrać pierwsze 14 (+/-) dźwięków z Nothing Else Matters

_lilith napisał(a):DTH napisał(a):no skoro tak twierdzisz to pewnie tak musi być![]()
a tak btw na gitarze umiem zagrać pierwsze 14 (+/-) dźwięków z Nothing Else Matters
nie jestes sam

darex78 napisał(a):_lilith napisał(a):DTH napisał(a):no skoro tak twierdzisz to pewnie tak musi być![]()
nie jestes sam
nie każdy musi być gitarzystą...a tak na marginesie, to czy jest ktoś, kto nie zaczynał od Nothing Else Matter?

darex78 napisał(a):nie każdy musi być gitarzystą...a tak na marginesie, to czy jest ktoś, kto nie zaczynał od Nothing Else Matter?

St. Alquerre napisał(a):darex78 napisał(a):nie każdy musi być gitarzystą...a tak na marginesie, to czy jest ktoś, kto nie zaczynał od Nothing Else Matter?
jest. ale ja zaczynałem od wprawek itd bo się edukowałem klasycznie.

likipiki napisał(a)::lol:
A nazwa metal czy rock nie jest idiotyczna? Słucham skały, nie no świetnie! Bardzo ciekawe to! Naprawdę!

retyper napisał(a):a co z hip hop? idiotyczna muzyka to i nazwa idiotyczna i tandetna.

St. Alquerre napisał(a):retyper napisał(a):a co z hip hop? idiotyczna muzyka to i nazwa idiotyczna i tandetna.
ty też możesz założyć swoją bojówkę!

retyper napisał(a):St. Alquerre napisał(a):retyper napisał(a):a co z hip hop? idiotyczna muzyka to i nazwa idiotyczna i tandetna.
ty też możesz założyć swoją bojówkę!
nie ma sensu samemuna tym forum hh i pop radiowy są lubiane

retyper napisał(a):jestem zaale co do nazwy fajnie by brzmiało BAH - Bojówka Anty Hiphopowa.
bah i discmana nie ma![]()
za cel można też postawić sobie wszystkich tych co wystawiają kolumny w oknach i puszczają dla innych. nie raz miałem ochote takiemu kamieniem w okno rzucić

darex78 napisał(a): Ja kiedyś rzuciłem, ale trafiłem w typa w środku![]()
darex78 napisał(a):A żeby offtopowo nie było, to znam kolesi którzy Metallice po st anger jako nu metal szufladkują...toola ostatniego zresztą też![]()

retyper napisał(a):pink floyd nazwali "ambitny hard rock" - a gdzie tam hard? pieprzą i tyle. pod hard rock to mi deep purple i zeppelini pasują.

darex78 napisał(a):...boję się pomyśleć gdzie recenzenci upchną nowy Massive AttackBędą musieli kolejnego dziwoląga wymyśleć barany jedne...

darex78 napisał(a):co ciekawe, nie słyszałem jeszcze jakiegoś sensownego sklasyfikowania muzy RATM..powoli dochodzę do wniosku, że naprawdę wartościowe zespoły nie poddają się żadnej klasyfikacji, tylko te gówniane upycha się w jakieś ramki, chyba chcąc nadać im dodatkową wartość przez zestawienie z innym shitem w tej szufladce...

malk napisał(a):darex78 napisał(a):...boję się pomyśleć gdzie recenzenci upchną nowy Massive AttackBędą musieli kolejnego dziwoląga wymyśleć barany jedne...
ostatnio beściak wyszedł. o tym myślisz czy o nowym-nowym, któy chyba w 2007 będzie? a massive attack klasyfikowani byli gdzieś pomiędzy psychodelią a trip-hopem, przynajmniej według recenzentów.
lin napisał(a):lol no to zajebista teza. masz rację, wszystkie zespoły które ktoś kiedyś określił gatunkowo są GÓWNIANE
;D

darex78 napisał(a): o nowym,,, myślę, że będzie jeszcze w tym roku. Już 2 kawałki z tej płyty po necie krążą. Jeden słyszałem - trip-hopu nijak nie przypomina, psychodelię już bardziej...z miesiąc temu w Kaczkowski twierdził, że nowy LP ma wyjść w czerwcu '06, ale to chyba przesada..
darex78 napisał(a):co ciekawe, nie słyszałem jeszcze jakiegoś sensownego sklasyfikowania muzy RATM..

malk napisał(a):
tajemnica darexa wyjaśniona. ratm jest jedyny słuszny. witamy cię w naszej społeczności betonów najróżniejszych zespołów.
malk napisał(a):
ty, żebyś się z tą blondynką nie zagalopował dareczku.

woof napisał(a):mnie generalnie zastanawia co wam, jako sluchacza, daja te wszystkie szufladki?

likipiki napisał(a):woof napisał(a):mnie generalnie zastanawia co wam, jako sluchacza, daja te wszystkie szufladki?
no mi, na przykład, ułatwia rozmowę z innymi słuchaczami o muzyce.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników